zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 73
- chevron_right
labāk jau nebūtu reģistrējies.OneHourUser rakstīja:Čau, reģistrejos šeit tikai lai pateikt - vēcit, NEKLAUSIES navienu un dari ar savu autiņu tikai to, ko gribi TU. Mums šeit Latvijā ir tada "peleka masa", kuri uzskata, ka tikai viņi doma, dara un uzskata pareizi, bet visi citi "ir idioti un dara visu nepareizi" un no ta iznāc identiski "ne tadi ka citiem" automobili ar BBSu, zemējumu un kas tur vēl šitie, bez savam smadzenēm, uztada? Man poh uz šiteim, bet man viņi nepatīk, kad tie sāc uzbrukt uz citiem un meģinat no tiem izdarit tadus pašus, kā viņi.
Labākais, ko var izdarīt - vaspar nepievērst uzmanību uz tadiem debiliem(ka krievi teic - "ne troz govno - vonjat ne budet") un taisīt savu auto pēc SAVAM idejam.
Šķiet ka ar tiem jauniešiem domāji mani jo es to auto nopirku, tiesa gan neejošu, un ieliku atpakaļ tādu dzinēju kāds tur nācis no rūpnīcaskristaps90 rakstīja:Šitā kupeja bija zināma, kādus 4 vai 5 gadus atpakaļ, interesanti ka šis auto vel dzīvs.
Kādreiz šim aparātam bija iesvapots M50B25tu un barabanu vietā uzliktas disku bremzes aizmugurē.
Tad auto aizceļoja, ja nemaldos pie kaut kādiem jauniešiem, tie izcēla āra to 2.5 vanosu un pārdeva tālāk par tādu pašu summu kā nopirka
Arī pāris gadus atpakaļ viņš bija bez moldingiem bet ar " M5" priekšējo buferi.
Man pat ir kāda bilde.
Tātad auto nopirku bez ta ar noslīcinātu dme un daudz zilām gaismiņām kur vien var būt M5 buferi ar kāju nositu nost uzreiz kā biju samaksāji naudu par viņu
Nopirku pa 400ls + nodokļi. Kopā viss uz 500 ls savilka.
Ieliku m43b16 ar is zirnekli izgāju skati un pa 700ls pārdevu uz cēsīm. Pēc tam zinu ka bija smiltenē
M50b25tu dzīvo manā compactā no tā laika. Tiesa tagad gan ar šādām tādām modifikācijām ir pārtapis par b28
Gan jau atklāšanā atrādīšu ja būšu visu pabeidzis.
Šķiet ka ar tiem jauniešiem domāji mani jo es to auto nopirku, tiesa gan neejošu, un ieliku atpakaļ tādu dzinēju kāds tur nācis no rūpnīcasOdze rakstīja:kristaps90 rakstīja:Šitā kupeja bija zināma, kādus 4 vai 5 gadus atpakaļ, interesanti ka šis auto vel dzīvs.
Kādreiz šim aparātam bija iesvapots M50B25tu un barabanu vietā uzliktas disku bremzes aizmugurē.
Tad auto aizceļoja, ja nemaldos pie kaut kādiem jauniešiem, tie izcēla āra to 2.5 vanosu un pārdeva tālāk par tādu pašu summu kā nopirka
Arī pāris gadus atpakaļ viņš bija bez moldingiem bet ar " M5" priekšējo buferi.
Man pat ir kāda bilde.
Tātad auto nopirku bez ta ar noslīcinātu dme
Par to is zirnekli man kautko mineja bet nesmu drošs vai tgt viņs virsu:D cesīs bija kopš 2012gada.
Nu tatad šodien padariti labi darbi sametināts mazs caurums apstradāts ar rust-off un grubuli.
Izmetinata skruve pusasij
Dabutas trukstošas skruves par to liels paldies uldis27
Pieskruvets plaukts un palenam saku vakt kopa vienu pusi aizmugure.
Riebjas tas grieztu šuves metinat viss krit uz galvas un no metināsanas vien plūtīšana sanāk. Un par bildēm centos pat fokusēt bet ar manu blasteru neko nevar nofotografet zb.
Izmetinata skruve pusasij
Dabutas trukstošas skruves par to liels paldies uldis27
Pieskruvets plaukts un palenam saku vakt kopa vienu pusi aizmugure.
Riebjas tas grieztu šuves metinat viss krit uz galvas un no metināsanas vien plūtīšana sanāk. Un par bildēm centos pat fokusēt bet ar manu blasteru neko nevar nofotografet zb.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vajadzeja apslipeet tad kad sametinaajaat tag baigi acis kriit tas metinajums!!! Bet ta nekada vaina.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Tika apslīpēts :d tas nau metinājums bet plutijums dzelzi ipaši metinat nepatīk labak metinu aluminiju. Bet ja vaijg tad ari dzelzi bet taka uz mazu stravu aparāts riktigi pisas jo paris reizes nomest zeme tad sanak vien pļukināt.bestbmw rakstīja:Vajadzeja apslipeet tad kad sametinaajaat tag baigi acis kriit tas metinajums!!! Bet ta nekada vaina.
Liku kopa roceni un nevareju saprast kadēļ loki neder izrādas auto veikala pardevejs iedevis no piecīša. Taka pirku pirms trim nedeļam nebija čeka, bet laizlaidu uz veikalu un izdevas samainīt pret e36 lokiem an atsperītēm piemaksājot 7euro:D
Šodien padarbojos gar bembi. Noravu nost otru pusi aizmugurei soriez ielauzu vienu skruvi bet ta jau ar jutam skruveju uz prieksu un atpakal. Sagatavoju velvienu caurumu metināšanai un apstradaju ar rust-off. Izpreseju bukses un gultni rit janotira plauktu un janokraso. Vel salauzu vienu atsaiti stabilizatora stienim. Nemoties pa vakariem pec darba nekas nejiet uz priekšu tapec piektdien sapirkšu visu vajadzigo un pa brivdienam centišos dabut uz ratiem.
a kaa tu tagad pusasi atskruvesi no stupicas, vai atlaidi kameer bij virsuu?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Tad kāda jēga metināt? Nav strāvas metāls sūdīgi kūst, līdz ar to nav kvalitātes..zurkae36 rakstīja:Tika apslīpēts :d tas nau metinājums bet plutijums dzelzi ipaši metinat nepatīk labak metinu aluminiju. Bet ja vaijg tad ari dzelzi bet taka uz mazu stravu aparāts riktigi pisas jo paris reizes nomest zeme tad sanak vien pļukināt.bestbmw rakstīja:Vajadzeja apslipeet tad kad sametinaajaat tag baigi acis kriit tas metinajums!!! Bet ta nekada vaina.
Tam milimetrigajam metalam tapat nau kur kust:D vins parsvara deg cauri. Mana skatijuma tam ir liela jega man nevaijg lai tur apakša butu baigi skaista šuve galvenais lai nau caurumi. Daru tik cik ir manos spekos nesmu nekāds pro metinātajs bet cenšos macities.Riks* rakstīja:Tad kāda jēga metināt? Nav strāvas metāls sūdīgi kūst, līdz ar to nav kvalitātes..zurkae36 rakstīja:Tika apslīpēts :d tas nau metinājums bet plutijums dzelzi ipaši metinat nepatīk labak metinu aluminiju. Bet ja vaijg tad ari dzelzi bet taka uz mazu stravu aparāts riktigi pisas jo paris reizes nomest zeme tad sanak vien pļukināt.bestbmw rakstīja:Vajadzeja apslipeet tad kad sametinaajaat tag baigi acis kriit tas metinajums!!! Bet ta nekada vaina.
Pirmajā brīdī par to biezumu neaizdomājos, mans fail..
Bet nu ja dari, tad dari čotka. Cik Tev tas prasīs smuki noslīpēt līdz ar?
Man tur ipaši nepatik baigi slipet jo baka baigi tuvu negribu ieraut bāka ta jau noslipeju.Riks* rakstīja:Pirmajā brīdī par to biezumu neaizdomājos, mans fail..
Pusasi nevareja atskruvet jo otra ir nost. Nonemu ar visu plauktu iespiedu skruvspīles pusasi un atskruvēju.bestbmw rakstīja:a kaa tu tagad pusasi atskruvesi no stupicas, vai atlaidi kameer bij virsuu?
Šodien sametināta otra puse un sakrasots plaukts un paris sikumi. Vel samainiju gaismu slēdzi
Labi darbi sadarīti
Kā apstrādāji metināto vietu, pirms mastikas uzklāšanas? Un ar ko metināji?
Ar rust-off un grubuli. Ar pusautomatuKristapseduards rakstīja:Kā apstrādāji metināto vietu, pirms mastikas uzklāšanas? Un ar ko metināji?
Šodien iztereti kartejie 30euro nopirktas lielās plaukta bukses un stabilizatoram atsaite. Gultņa maiņa man bus izmaksajusi 200euro:D bet puss aizmugure bus jauna,rit janopērk pusasi šrota un jakrame kopa. Un tad jau jaravē priekšu nost un jaskatas ko jamaina
Kāds ludzu var pateikt kā pereizi jaliek rocenes kalotkas regulātoram jabūt taja mazaja vai lielajā rieva ? Jo ja lieku mazaja tad nevaru isto atsperi uzvilkt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 73