Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 88
- chevron_right
izliekas ka jauda bishkinj pamaz...
ir chipots jeb vel ne? verteshana gan bija kaut kada divaina shoreiz, netika tie kam it ka vajadzetu tikt pec kvalifikacijas...
Tagad tev pasham jamegina
ir chipots jeb vel ne? verteshana gan bija kaut kada divaina shoreiz, netika tie kam it ka vajadzetu tikt pec kvalifikacijas...
Tagad tev pasham jamegina
Maneejais nav chipots un pie tam trasee brauca ar gaazi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
hmm, kapec ne ar 98???
Orkaans rakstīja:Maneejais nav chipots un pie tam trasee brauca ar gaazi
Nu jau nu jau, pat drftā ekanomē ..
Nopietni? Kāda no tā jēga, ja ar benzīnu dzinējam ir vairāk jaudas?Orkaans rakstīja:Maneejais nav chipots un pie tam trasee brauca ar gaazi
Var jau saregulēt pa trekno un daudz maz kompensēt zudumus, bet tad parasti arī normāli smird izplūdes gāzes. Cik treniņos ostīju, tad gāzi nejutu.
vai tad jaunajām sistēmām var pārslēgties tikai uz benzīnu?sometreet rakstīja:Orkaans rakstīja:Maneejais nav chipots un pie tam trasee brauca ar gaazi
Nu jau nu jau, pat drftā ekanomē ..
Var arii protams paarsleegties:) Meerkjis bija patesteet gaazes iekaartu extriimos apstaakljos nevis novinneet gonku
Lai brauktu nopietnaak ,bija jaaliek cits reduktors un jaatvieglina auto, bet mees vienkaarshi braucaam atpuusties un paskatiities kaa auto uzvedaas trasee!
Tas bija vienreizeejs pasaakums un tapeec manu Orkaaninju diez vai vairs redzeesiet trasee
Mans Orkaaninjsh ir gjimenes auto un paredzeets ikdienas lietoshanai
Lai brauktu nopietnaak ,bija jaaliek cits reduktors un jaatvieglina auto, bet mees vienkaarshi braucaam atpuusties un paskatiities kaa auto uzvedaas trasee!
Tas bija vienreizeejs pasaakums un tapeec manu Orkaaninju diez vai vairs redzeesiet trasee
Mans Orkaaninjsh ir gjimenes auto un paredzeets ikdienas lietoshanai
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
skaidrs
Negribu jau lielīties, bet man uz gāzes iet labāk, kā uz bendzīnu, vienīgi patēriņš ir 2l lielāks, kā ari trasē viņš nekam neder, pēc 2-4min. kārpīšanās pametās balti dūmi un darbību pārtraucu ..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kkas tai bildē ir par tumšu
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Kass???????
Sorry! Viss ir ok.
Nolohojos. Laptopam ekrānu vajadzēja pagrozīt, bija ne tādā leņķī. Sāku skatīt citas bildes, tad piefiksēju, ka tās ar tumšas
Nolohojos. Laptopam ekrānu vajadzēja pagrozīt, bija ne tādā leņķī. Sāku skatīt citas bildes, tad piefiksēju, ka tās ar tumšas
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Priekšējie diski!Rex rakstīja:Kkas tai bildē ir par tumšu
Forš auto, tik ietiktu tev uz trasi braucot nokabināt abus bamperus, lai nesanāk krakš!
Trasee paarbaudiijumus jau izcietis Viss ir savaas vietaas!
Atsperes un amortinji jau nomainiiti, tagad auto atkal ir pielaagots Jelgavai
Atsperes un amortinji jau nomainiiti, tagad auto atkal ir pielaagots Jelgavai
Pagaashaa gada negadiijuma rezultaats
Takaa man ir labs draugs, tad vinjsh man uzsauca citus diskus
Darbaa pa briiviem briizhiem jaunie ziemas diski tiek sagatavoti kraasoshanai. Izraadiijaas ,ka ir tikai triis vidinji un tiem pashiem trijiem ir cauri centri
Nedaudz padomaajot kjeeros pie darba un saaku truukstoshaa vidinja izgatavoshanu un lieko caurumu aiztaisiishanu paareejiem triis vidinjiem
Nedaudz padomaajot kjeeros pie darba un saaku truukstoshaa vidinja izgatavoshanu un lieko caurumu aiztaisiishanu paareejiem triis vidinjiem
tiesaam forss darbs tev..tada gadijumaa tev viss uzreiz uz vietas pieejams..pastasti ko tu tur isti kiimiko?
Neko iipashu:) Tikai no shkjiedras uztaisiishu truukstosho vaacinju
Turpinaajums sekos, centiishos arii sabildeet
Bildeets ar tel
Turpinaajums sekos, centiishos arii sabildeet
Bildeets ar tel
Tikai nekrāso tumšus...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …