jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 22
- chevron_right
Tas bija domāts tā, ka dīzeļu remonti prasa daudz lielāku uzmanību un pacietību kā benzīna dzinēji
Tikko visu saliktu.. :) Iedarbināju viss iet, un plunžers ideāli strādā, silts dzinejs lec gandrīz uz pirmo esmu gandarīts ar paveikto, tagat biku jāatpūšas. :) Izdevās pat pieregulēt sūkni. Ar drauga kompāniju laiks paskrēja nemanot un darbi labi padevās. Driz gaidiet DIY. Un bildes no gatavošanas krāsošanai, kā arī nokrāsotu
jurcis rakstīja:Tikko visu saliktu.. :) Iedarbināju viss iet, un plunžers ideāli strādā, silts dzinejs lec gandrīz uz pirmo ....
Sasmējos.
negribas ka sakas salielit vinju vel izdomas ietiepties Lec daudz labak ka ar veco plunzheru, un izskatas ka vairs ari netek nekur nekas. Tehniska zinja viss pa lielam ir sataisits.
Es kkad agrak ari skruveju ar rokam, tas ir psc
Jurci, ja skruves dosi nikjelet/cinkot, tad nevajag tirit kraasu nost, vini to pasi izdaris kjimijaa
Jurci, ja skruves dosi nikjelet/cinkot, tad nevajag tirit kraasu nost, vini to pasi izdaris kjimijaa
Disku pulesana
Mēs tieši tā pat darijām ieliku muciņu urbī un aiziet lai brālis močī. :)
Cik maksā tā niķelēšana ?
Cik maksā tā niķelēšana ?
eksperimentēsi ar pilēšanu arī dzen pats, jeb dosi kādam pulēt?
Jep pulēšu pac un krāsošu arī. :) Patīk visu pamēģinā pašam, un iemācīties visuko, practics makes perfect
Par cik ar metālu ņemos skolā domāju ar pulēšanu nevajadzētu būt problēmām vairāk uztrauc daudzo skrūvju attīrīšana.
Šodien sametināts viens slieksnis, parīt domāju otru piebeigt, tad jau tuvošos drīz krāsošanai. :)
Par cik ar metālu ņemos skolā domāju ar pulēšanu nevajadzētu būt problēmām vairāk uztrauc daudzo skrūvju attīrīšana.
Šodien sametināts viens slieksnis, parīt domāju otru piebeigt, tad jau tuvošos drīz krāsošanai. :)
Disku pulesana
Klau cik caur tevi varētu izmaksāt pārtaisīt centru uz 4x100 ? Tas tā nākotnei :)
Tik pat cik caur El_camino jo taisam vienaa un taja pasa vietaa.
Materials +/-20ls
Virpotais 70ls (Izvirpo un ieprese balvankas)
Metinatais 60ls
Parrubsana uz CNC frezes 50ls
Cenas ir +/- Var mainities no disku specifikas. Jaapmetina no vienas vai no abam pusem, un tt.
Ta jau skaties ko pats vari izdarit, ko man bus jadara.
Materials +/-20ls
Virpotais 70ls (Izvirpo un ieprese balvankas)
Metinatais 60ls
Parrubsana uz CNC frezes 50ls
Cenas ir +/- Var mainities no disku specifikas. Jaapmetina no vienas vai no abam pusem, un tt.
Ta jau skaties ko pats vari izdarit, ko man bus jadara.
Disku pulesana
Skaidrs.. iepresēt un apmetināt es varetu pac un arī apvirpot :) Itkā arī skrūves pārurbt, bet to labāk būtu uzticēt kādam kas to dara katru dienu.. :)
Nu apvirpot no aizmugures, kur disks stiprinas pie stupicas, es toch ieteiktu iedot cilvekam kas to dara pastavigi, jo ja nepareizi iespiedisi tad bus 8. Ka ari uz CNC parrub precizi, tur diezgan pamaz vietas ir, un caurumus jafreze nevis jaurb.
Disku pulesana
Skaidrinieks :) tad varu iepresēt tās alumīnija tapas visas apmetināt un centru vel iepresēt un apmetināt tad pārējo lai izdara meistars. :)
P.s. atrādi savu auto
P.s. atrādi savu auto
Tikai materialu tam visam japerk to kas ir pats cietakais, neaceros nosaukumu.
p.s. Neatradisu Es isti nedraudzejos ar foto tehniku
p.s. Neatradisu Es isti nedraudzejos ar foto tehniku
Disku pulesana
Es varu sabildēt..
Duralumīniju tu domā.. ?
Duralumīniju tu domā.. ?
Sen nav sanācis ielikt nekādu info par darbiem kas padarīti.
Kādu laiku braukāju šādā paskatā, jo sakarā ar lielo slodzi LMA un visiem darbiem nebija laiks pieķerties, bet pamazām viss iet uz priekšu. Kādu laiciņu pacīnijos ar plauktiem kamēr krāsu nodabūju nost kas bija vairāks slāņos. Ja kas smēru ar ko noņem ir krāsu noņēmējs Larofēns Te krāsa noņemta un var ķerties pie slīpēšanas un pulēšanas. Tagad visi diski jau ir saslīpēti palicis uzpulēt. Vidi drīz tiks sastrūkloti un krāsoti. Tad bija nedaudz problēmas ar aprūsējušām damkrata vietām tās vajadzeja pārmetināts tas tika veiksmīgi izdarīts.
Izzāģēju, iekšā cik bija iespēja apstrādāju un visu sagruntēju. No rokas uztaisīju formas ko metināt vietā. Šeit jau apstrādātie priecīgie sliekšņi. Tad pieķeros salikt vienādus lukturs, pie reizes sapucēju un nedaudz iedzeltināju. Pagaidām būs tā bet tad kad uzliks diskus skatīsimies tālāk kā viņi kontrastēs savā starpā iespējams ka ņemšu nost.
Procesā tika notonēts tas kas nav vajadzīgs. Izmazgāti sapucēti salikti stikliņi Lukturis kopskatā, bildēs izskatās daudz sliktāk, dzīvē dzidri un smuki. Saliku lukturus atpakļ saregulēju iebildēju kā izskatās Pieķēros beidzot risināt problēmu un lietu kuru es jau vēroju visos topikos un uz ielas nekur citur neskatos kā tieši uz haubes un brilles saderību savā starpā..
Uzstādiju OEM facelift brilli un saregulēju uz ātro kā varētu izskatīties, beigās esmu ļoti apmierināts ar rezultātu jo esmu ieguvis to līniju tieši kā vēlējos, šķirba ir takā tai jābuit un skatoties no sāna haube nepārkaras pār brilli
Bildēs grūtāk saprast jo ēna tumša haube un gaiša brille, haube ar sagatavota krāsošānai palikušas nianses. Ja viss ritēs kā nākas tad nākošnedēļ redzēsim šo auto beidzot sakrāsotu.. Un normālās bildēs.
Kādu laiku braukāju šādā paskatā, jo sakarā ar lielo slodzi LMA un visiem darbiem nebija laiks pieķerties, bet pamazām viss iet uz priekšu. Kādu laiciņu pacīnijos ar plauktiem kamēr krāsu nodabūju nost kas bija vairāks slāņos. Ja kas smēru ar ko noņem ir krāsu noņēmējs Larofēns Te krāsa noņemta un var ķerties pie slīpēšanas un pulēšanas. Tagad visi diski jau ir saslīpēti palicis uzpulēt. Vidi drīz tiks sastrūkloti un krāsoti. Tad bija nedaudz problēmas ar aprūsējušām damkrata vietām tās vajadzeja pārmetināts tas tika veiksmīgi izdarīts.
Izzāģēju, iekšā cik bija iespēja apstrādāju un visu sagruntēju. No rokas uztaisīju formas ko metināt vietā. Šeit jau apstrādātie priecīgie sliekšņi. Tad pieķeros salikt vienādus lukturs, pie reizes sapucēju un nedaudz iedzeltināju. Pagaidām būs tā bet tad kad uzliks diskus skatīsimies tālāk kā viņi kontrastēs savā starpā iespējams ka ņemšu nost.
Procesā tika notonēts tas kas nav vajadzīgs. Izmazgāti sapucēti salikti stikliņi Lukturis kopskatā, bildēs izskatās daudz sliktāk, dzīvē dzidri un smuki. Saliku lukturus atpakļ saregulēju iebildēju kā izskatās Pieķēros beidzot risināt problēmu un lietu kuru es jau vēroju visos topikos un uz ielas nekur citur neskatos kā tieši uz haubes un brilles saderību savā starpā..
Uzstādiju OEM facelift brilli un saregulēju uz ātro kā varētu izskatīties, beigās esmu ļoti apmierināts ar rezultātu jo esmu ieguvis to līniju tieši kā vēlējos, šķirba ir takā tai jābuit un skatoties no sāna haube nepārkaras pār brilli
Bildēs grūtāk saprast jo ēna tumša haube un gaiša brille, haube ar sagatavota krāsošānai palikušas nianses. Ja viss ritēs kā nākas tad nākošnedēļ redzēsim šo auto beidzot sakrāsotu.. Un normālās bildēs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 22