MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 30
- chevron_right
tur jau ta lietamarux rakstīja:Gribi teikt, ka uz salas gāzi netirgo?Armando rakstīja:malacis, es ari gribetu, bet man nebutu kur uzpildit
...
Tie vadiņi nav gāzes iekārtai. Un tepiķi uz ātru roku piegriezu, lai kaut ko var ielikt bagāžniekā. Vēlāk, kad būs brīvāks laiks, sataisīšu cilvēcīgāk.
Vasaras čībiņas uzvilki?
Cik izmaksāja tā gāzes iekārta?
Un kāda Tev ir?
Un kāda Tev ir?
Tipa nezini, vai ne?Mafijs rakstīja:Vasaras čībiņas uzvilki?
Netīrelis vasaras tupelēs
Izmaksāja Ls400 (nerēķinot līdz santīmam). Precīzus tehniskos datus mēģināšu atcerēties rīt ierakstīt, jo papīri mašīnā stāvArticimo rakstīja:Cik izmaksāja tā gāzes iekārta?
Un kāda Tev ir?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labi izskatas piečurātie, bet es veel pie krustiem pieturesos..
diski personiigi , bet mana gaume
diski personiigi , bet mana gaume
Purna kopskats man patīk!
Smuki suportiņi priekšā tapa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labi esi pastraadaajis!!!!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bremžu disks tik tāds nesmuks. Bet tā jau zuper! Nākamais ko savam darīšu, arī noteikti atjaunošu supportus.
Suports krāsots vai cinkots?
Centos!Orkaans rakstīja:Labi esi pastraadaajis!!!!!!!!!
Disks tikai neveiksmīgi izskatās, ar viņu arī viss ir OKRuu rakstīja:Bremžu disks tik tāds nesmuks. Bet tā jau zuper! Nākamais ko savam darīšu, arī noteikti atjaunošu supportus.
Nokrāsots.korsa rakstīja:
Suports krāsots vai cinkots?
Man labāk patika nepiečurātie, bet tas tā, man viedoklis
Man melnie lukturi arī likās smukāki, bet ar "sakrustotiem" lukturiem nobraukāju 3 gadus, vienkārši sagribējās kaut ko savādāku.
Gan jau pēc kāda laiciņa vēl kaut kas pamainīsies...
Noteikti, ka pamainīsies Mans auto nekad nebūs gatavs
MARUX, manuprāt, tu vienmēr esi uzfrišinājis lietas, kuras lielāka daļa forumiešu nkad nejauc un neatsvaidzina sākot ar durvju eņģītēm beidzot ar suportu krāsošanu!
To kas strādā labi, tu padari par vē; labāk strādājošu!
To kas strādā labi, tu padari par vē; labāk strādājošu!
Tieši sīkumi ir tie, kas padara lietas patīkamas
Jā,par suportiem cepums, Bet man interesē kā tu viņus dabūji tik tīrus? Man arī patīk tāds pedantisms, tāpēc jautāju..
Vislabāk tīrību ieviest ar smilšu strūklas palīdzību Diemžēl man tāda nav pieejama, tāpēc nācās iztikt ar drāšu ripu aprīkotu fleksi un autogēnu. Vispirms lielumu notīrīju ar drāšu ripu, tad ar autogēnu nodedzināju palikušo rūsu (tikai jāuzmanās, lai nepārcenstos - suporti karsēšanas procesā mēdz palikt ovāli ), un atkal darbā laidu drāšu ripu. Nu, kaut kā tā apmēram...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 30