Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 65
- chevron_right
10.08.2012.
Random.
Random.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pāāāaldies par bilžukiem mīļie
kad šim būs citi diski? tulīt jau ziema atkal būs un vasara galā
šovasar laikam jūtu pēc finansēm nesanāks, bet ja tu wēlies man sawus diskus atdot tad drošim4z rakstīja:kad šim būs citi diski? tulīt jau ziema atkal būs un vasara galā
un tad man būs citi diski
haha lai kā gribētu,nevaru nēsmu tik bagāts lai tā mētātos ar diskiemSabinchix rakstīja:šovasar laikam jūtu pēc finansēm nesanāks, bet ja tu wēlies man sawus diskus atdot tad drošim4z rakstīja:kad šim būs citi diski? tulīt jau ziema atkal būs un vasara galā
un tad man būs citi diski
Zinu ka daudz jau tās bildes, bet savādāk nevar.
Apgūstam jaunas tehnikas.
Apgūstam jaunas tehnikas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kautkas jau interesantāks. vienīgi šinī bildē nepatīk ka visu pārsit gaismas, bet galvenais auto un īpašnieks tādi maz pamanāmi :)
mmm...kapēc Sabinchix tik maz ēda, ka cauri spīd?
Tā tas bij plānots šajāa bildītē..
Tā sanāca neplānotierda rakstīja:mmm...kapēc Sabinchix tik maz ēda, ka cauri spīd?
Pateicos par bildīti
nu smuks jau smuks bra4ka...
hehe paaaldies...cerams ka uz nākamo sezonu sanāks man arī nomainīt uutt wisu iecerēto un tad gan būs riktīgs bračkamožais rakstīja:nu smuks jau smuks bra4ka...
Labs jau labs tev tas bmw
man patīk acis. nu mašīnas acis
smuka bilde tikai tas ko plazaa kadu laicinju atpakalj limejam ir nokritis
Jāp..erda wienā sabraucienā bez manas atļaujas ielīda mašīnā kamēr biju weikalā, un līdz ar to tā ručka arī nokrita..soulles rakstīja:smuka bilde tikai tas ko plazaa kadu laicinju atpakalj limejam ir nokritis
neko nezinu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …