Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19
- chevron_right
nu tad beidzot
Paldies par palidzibu un bildem gilbert
nisans konkurents
un kopā ar e28 emku orģinālish
nisans konkurents
un kopā ar e28 emku orģinālish
kāpēc haubē jāgriež caurums?????? būtu pārmetinājuši karteri un uzstūtējuši virsū balkas un reikai arī vieta pietiek.
Kompaktam mums vēl 5 cm starp kolektoru un haubi!
Brauc ciemos. Nekas jau nav slēpjams!
Kompaktam mums vēl 5 cm starp kolektoru un haubi!
Brauc ciemos. Nekas jau nav slēpjams!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tass viss maksaa naudinju!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav jau tik traki! :)
Pa lielam viss jau izdarāms ar metinātāju. Karteri gan paši nemetinājām!
ja grib vnk iemest v8, tad labāk to darīt iekš e30 bundžas, nekas nav jāmetina utt.
Būs jau labs gāžamais aparāts!
Pa lielam viss jau izdarāms ar metinātāju. Karteri gan paši nemetinājām!
ja grib vnk iemest v8, tad labāk to darīt iekš e30 bundžas, nekas nav jāmetina utt.
Būs jau labs gāžamais aparāts!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
+1klimpis rakstīja:nu tad beidzot
Līdz pus 22 domāju ka rīt braukšu bet nav aršana ar pus motoru braukt
kkas nav kā vajag un būs jāpēta st. pastūzi nešancē ar motoru ar kkas nav riit vnk paskatīšos kā citiem iet šķēŗē
kkas nav kā vajag un būs jāpēta st. pastūzi nešancē ar motoru ar kkas nav riit vnk paskatīšos kā citiem iet šķēŗē
Piedod ,bet kautkaa neizskataas nopietns shiss projekts! Riktiigs lauku gateris
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
njaa bediigi...Orkaans rakstīja:Piedod ,bet kautkaa neizskataas nopietns shiss projekts! Riktiigs lauku gateris
Viss ir kārtībā, džeks mācās, pirmais projekts, pirmā pieredze vispār tml. darbos un par to vien liels respect, ka kko dara, mēgina, cenšas utt. Līdzekli arī ir ierobežoti, bet galvenais, lai tehniski viss darbojas un var gāzt pa trasi. Skaistums viss vēl priekšā :)
gateris nu kas tad haube traucē tik šausmigi ? vai vairāk tas ka stobri neššancē un pukšķ ?
zini ir šausmīgi nesmuk autiņi driftā bet savu par tādu neuzskatu , haubei malas ciet nokrasot un resti pr iekšā un skats būs labs
zini ir šausmīgi nesmuk autiņi driftā bet savu par tādu neuzskatu , haubei malas ciet nokrasot un resti pr iekšā un skats būs labs
autins jau vel nau pabeikts ,čalis dara visu pats savam rokam nevis iedod kadam lai uztaisa ,taksto kur tur ir kads gateris
Viss jau būtu labi, tik ja tas motors normāli strādātu. Uz ko aizdomas?
Gan jau būs labi beigās.
Aizdomas uz spolēm vai svecēm būs jāpārbaudaRuu rakstīja:Viss jau būtu labi, tik ja tas motors normāli strādātu. Uz ko aizdomas?
nedaudz gateris ir attieksmē. tas ka dara savām rokām ir ok, bet tas ko dara pārliecinoši neizskatās. ja tāds ir sākums un auto vēl nav pabeigts, tad gribētu redzēt kāds tas izskatīsies beigās.klimpis rakstīja:autins jau vel nau pabeikts ,čalis dara visu pats savam rokam nevis iedod kadam lai uztaisa ,taksto kur tur ir kads gateris
bet nu veiksmi darbos, veiksme nepieciešama...
uz tieši ko atieksme gateris ?
pret tehniku. tas tikai mans viedoklis.Anderss rakstīja:uz tieši ko atieksme gateris ?
Kādā ziņā attieksme? Nevar būt taču laika visam uzreiz, darboties ap motoru un krāsot vienlaicīgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19