BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 28
- chevron_right
Kā ikdienā pabraukt ar šiem diskiem?
Iepriekšējās sen vairs nav ...erda rakstīja:Vecās schnitzeles jau pārdevi!?
Īsti nezinu kā tas darāms , man jau arī nedaudz uzlago lapa ,bet kad atveru nedaudz uzgaidu kameer ielādē bildes un viss strādā labi !marux rakstīja:Vienīgais, ko es šeit mainītu - bilžu izmērus. Man kompis vnk jūk prātā no šiem palagiem...
Ikdienā īstenībā nav tik traki , protams ir jūtama atšķirība no 15" Katrā ziņā biju domājis ka būs daudz trakākRENIO rakstīja:Kā ikdienā pabraukt ar šiem diskiem?
elementārākais veids kā ātri samazināt bildi- iemet paint-uzspied resize un uzraksti 30-gatavas!
Man win7!
Man win7!
Slinkums mest peintos
Nemaz negaidot piemeklēja mani neliela šaizeee
Nolūza spriekotāja rulīša šūpoles ..
Paldies Jonny un siikajam par palīdzību un jaunā daļa nākamajā dienā jau bija pie manis
Saliekot visu un braucot mājās piemeklēja vēlviena šaizeeee - pārbraucot pāri salinkiekam nokrita izpūtējs
Ar draudzeni iemetām salonā un turpinājām ceļu nu jau ar "sporta" dieselpower
Bildes diemžēl nav no notikuma vietas
Nemaz negaidot piemeklēja mani neliela šaizeee
Nolūza spriekotāja rulīša šūpoles ..
Paldies Jonny un siikajam par palīdzību un jaunā daļa nākamajā dienā jau bija pie manis
Saliekot visu un braucot mājās piemeklēja vēlviena šaizeeee - pārbraucot pāri salinkiekam nokrita izpūtējs
Ar draudzeni iemetām salonā un turpinājām ceļu nu jau ar "sporta" dieselpower
Bildes diemžēl nav no notikuma vietas
Pēdējais labojis BuKTOP - 31 Jūl 2013, 22:22, kopā labots 2 reizes.
gala bundulis prasas ar divam izejam
skāaaists
Viss super, bet vai tiešām beidzot nevar samazināta izmēra bildes ielikt?
Savādāk uz iPada vispār, kad atver šo sadaļu parādās labi ja 1/20 daļa no visas bildes un līdz atbildēšanas pogai kilometrs jātin
Savādāk uz iPada vispār, kad atver šo sadaļu parādās labi ja 1/20 daļa no visas bildes un līdz atbildēšanas pogai kilometrs jātin
slinkums mest kkur mazināt atkal saglabāt tad kkur ielādēt utt .. čakars
Te viss pa zolīdo, tā tik turpināt.
Pazīsti Ilzi?
Bilžu izmērs ir vienīgais iemesls, kāpēc šo topiku atļaujos vērt vaļā tikai brīvos vakaros, kad tam ir laiks... Reāli besī palagbildes. Tāpat neviens viņas te neviens nepēta līdz sīkumam... Darba kompis vispār vnk uzkaras pie šī topika atvēršanas...BuKTOP rakstīja:
Jā, vairāk kā tikai pazīstu saprotu ,ka arī viņu zini ..BLINGZ rakstīja:Pazīsti Ilzi?
Okee okee , mēģināšu nākotnē viņas samazinātmarux rakstīja:Bilžu izmērs ir vienīgais iemesls, kāpēc šo topiku atļaujos vērt vaļā tikai brīvos vakaros, kad tam ir laiks... Reāli besī palagbildes. Tāpat neviens viņas te neviens nepēta līdz sīkumam... Darba kompis vispār vnk uzkaras pie šī topika atvēršanas...BuKTOP rakstīja:
15 minūtes kamēr ielādēja lapu. 15 minūtes!
Aizej uz Lombardu.Paņem ziepju trauku pa 15ls un bildē.Tā pat te visas bildes vienādas. Atšķirības nekādas.
Aizej uz Lombardu.Paņem ziepju trauku pa 15ls un bildē.Tā pat te visas bildes vienādas. Atšķirības nekādas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Skaisti un vēlreiz skaisti!
Tā bilde ar dārzeņiem - prīmā!
Tā bilde ar dārzeņiem - prīmā!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vizuali ok! Bet tehniski kaut kas laikam nau jo loga izskatas pec slimibas lapas?
Tev ļoti labi izskatītos gaišs ādas salons pie šitās krāsas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …