540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 56
- chevron_right
Ļoti nopietna šaize... diez vai kāds pirks tādu saskrāpētu...
Nu beidz kad tirgoju normālu IS kupeju vissi pa 1000ls gribēja top zustand braucamo, bez maz vai tur burbulīši ir skrabas ir vnk jau līdz nierei bija, beigās nopirka un nošķila pirmajā dienā, nu es tagad tikai diskus tirgoju pa gandrīz pus kupejas cenu tad nu jābūt labiem, bet man vispār ļoti patīk šie diski, maiņa tikai pret ļoti labiem ar motorsport gravējumu dažādiem platumiem priekša/ aizmugur, jā gribu daudz,bet savādāk nekā..
e36
Uzlikti TA ripuļi var redzēt ko dod diski.. ..Kā arī auto negaidīti būs uz glītiem st5.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Kārtējais st5-nieks!
Iepriekšējie patika labāk, neredzot jaunos!
erda, Tu takš pats zibini ar stailpieci
es domāju "neredzot jaunos", krāsu izpildījumu, kopskatu ar zilo auto utt!
+miljons... St5 ir skaisti diski, bet BBS-i bija kaut kas daudz interesantāks...erda rakstīja:Kārtējais st5-nieks!
Diski jau nav pielīmēti auto, mainīt var kaut katru gadu pabraukšu tagad kādu laiku ar st5, ja sagribēsies ko citu pamainīs...
e36
Bez diskiem izskatās pēc nobrauktas žurkas
Toties aizmugure vissu laiku grib apdzīt priekšu ar R15.. ,Šie aizlinēti būs jadabū pašam savi..
e36
Jaam ar metalniekiem skats sudigs.. Bet uzskatu ka ieprieksejie labaki par st5
rādi ātrāk st5
Tikai pacietību!..pie labākās sakritības piekdien būs virsū, zinu ilgi, bet ātrāk vienīgajā brīvaja dienā jaapmeklē servis un jadabū jaunā skates uzlīme..
e36
kur miglas pazudusas?
marens rakstīja:kur miglas pazudusas?
izņemtas uz TA..vieglāk izņemt miglas kā izņemt xenonu un regulēt..
e36
Tagad pietiek, ja izņem drošinātāju un pasaki, ka miglas vispār nav pievienotas
Atkarīgs, no tā kas pieņem, nolikumu tgd meklēt negribās.. ,drošāk ir izņemt vispār..
e36
Es uz skati braucot iebraucu turpat blakus noregulēt lukturus un prasīju, lai miglas izņem ārā. Šis man pateica, ka nevajag ņemt ārā, vajag tikai izņemt drošinātāju un pateikt, ka miglas nav pievienotas. Skatē tā arī pateicu un viss OK
nu nez, nez parasti jau ir tā kā Nixon saka, ja ir miglas, tad tām jādeg, ja nedeg, tehnisks defekts, sēdies- 2
BMW-Big Money Waste
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …