Gan4a`s Avus Blau 323i
Iepriekšējie diski man patika labāk, bet šie aizmugurē izskatās ļoti labi!
P.S. Kādi iznesumi tiem Fittipaldi?
P.S. Kādi iznesumi tiem Fittipaldi?
Liec autiņam virsū, būs smukāk par Poršiem.gan4a rakstīja:Paldies
Un šodien bišķiņ paveicas,ieķeru šos ratus Oz fittipaldi 8 un 9j tikai vel nezinu,vai likšu uz auto vai ies pardošanā
[img]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=558C2689[/img
Nu jā,visu jau pareizi atbildeja. Ta nav m3 zīmite. ja ņem nost no bagažnieka vaka m zīmite,tad vajag vel aizkrāsot m zīmite moldingos
Dogma,man ta pat bet ta ka st19 pārdoti uz Igauniju,atpakaļceļa nav
Un tie fittipaldi ir 5x112,un visi et35,8 un 9j.. vienigi vaciņi ir no oz futura
Dogma,man ta pat bet ta ka st19 pārdoti uz Igauniju,atpakaļceļa nav
Un tie fittipaldi ir 5x112,un visi et35,8 un 9j.. vienigi vaciņi ir no oz futura
Laikam bija super piedāvājums, ja jau aizlaidi prom st19?
Kad izdomā tirgot Fittipaldi, PM.
E36 kā vienmēr līmenī
E36 kā vienmēr līmenī
Ļoti skaists. :)
Forumam es biju gatavs viņus atdod pa 500,bet nevienam viņi nebija vajadzigi Ielieku sskā pa 600 un pa 600 arī aizgaja uz Igauniju un staves uz e46.dogMa rakstīja:Laikam bija super piedāvājums, ja jau aizlaidi prom st19?
Kurlis,jau daudzi prasija par diskiem,bet kad uzzin cenu,tad uzreiz pazud interese Laikam nezin cik vispar māksa 3 daligie diski,un pie tam OZ..
Diemžel sedans ir pardots
Nebiju domajis,ka būs tik gruti šķirties no auto...
Pedeja bilde ar viņu
Nebiju domajis,ka būs tik gruti šķirties no auto...
Pedeja bilde ar viņu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bēdīgi, kāds no foruma nopirka?
ko vietā pirksi?
ko vietā pirksi?
Pēdējais labojis Lawwr - 21 Sep 2015, 15:47, kopā labots 1 reizi.
Piereģistrets viņš ir,bet laikam tikai lasija,neko nerakstija. Itka pateica,ka būs topiks
Don't panic, gaidu Tavu nākamo sedanu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tak pie mums 70% braukā ar replikām un tēlo bagātniekus.gan4a rakstīja:Forumam es biju gatavs viņus atdod pa 500,bet nevienam viņi nebija vajadzigi Ielieku sskā pa 600 un pa 600 arī aizgaja uz Igauniju un staves uz e46.dogMa rakstīja:Laikam bija super piedāvājums, ja jau aizlaidi prom st19?
Kurlis,jau daudzi prasija par diskiem,bet kad uzzin cenu,tad uzreiz pazud interese Laikam nezin cik vispar māksa 3 daligie diski,un pie tam OZ..
Diegabiksis
Es ikdienai panemu e36 coupe 318is. Nebūs man vairak tada izskata un stavokli e36
Kāpēc pārdevi normālu auto un nopirki lamatu ? Parasti jau pārdod lamatas un nopērk normālus auto.