E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 50
- chevron_right
so ludzu ieramejiet kaa gada debilako komentumarux rakstīja:Kāpēc latvietim jālīmē kaut kāds USA Army sūd$? Amerikāņi nav no inteleģentākajām cilvēku grupāmRidlihs rakstīja:drausmīgi niez mēle pateikt ko nešpetnu, bet nu OK, lai nu paliek , bet nu ... OK OKcipruss18 rakstīja:kaa izskatiitos uz saniem aizmugure US army uzlimes????
kartejais kurs domaa ka Latviessi ir pasi labakie un vienigie uz pasaules kuri ko saprot
labak butu izbazis galvu no alas un aizbraucis apskatities kaa citur cilveki dzivo un tad dirsi te
sorry par offtopic bet nevaru izturet kad cilveki saadi runa
Instagram INDIGAIS
Viņš jau nerakstīja, ka latvieši ir paši gudrākie un labākie, vnk uzrakstīja, ka nav ko ņemt/lietot USA army zīmes... Tu gribi teikt pretējo?! :)
d[-_-]b
Lielisks veids ka mašīnu padarīt vizuali neglītāku un prastākucipruss18 rakstīja:tas sedans izskatas bediigi
a diskus gribu vienkarshi baltus
Domā vēl
skaas es negribu teikt pretejo. man vienkarssi besi ka runaa to ko nezin es pats jau sen dzivoju arpus LV un tadelj mani kaitina ka cilveki nepazistot citas tautas runaa tadas stulbibas325 BMW rakstīja:Viņš jau nerakstīja, ka latvieši ir paši gudrākie un labākie, vnk uzrakstīja, ka nav ko ņemt/lietot USA army zīmes... Tu gribi teikt pretējo?! :)
labi pietiek te diskuteet
cipruss diskus tocna baltus nekraso
Instagram INDIGAIS
Ne jau par to ir runacipruss18 rakstīja:latvieshi ir???
Kas tev liek domaat, ka nezinu, kaa dziivo citur? Tas, ka tu dziivo citur, nenoziimee, ka esi zinosaaks par mani. Lai tevi nomierinaatu - man maasa dziivo Vaacijaa, meitas - Anglijaa, pats esmu izvazaajies pa Austriju, Sveici, Franciju, Krieviju, Igauniju. Zinu, kaa tur dziivo. Bet mana doma jau nebija par to, ka latvieshi visgudraakie, bet gan par to, ka nafig latvietim jaaliek buutu amerikaanju simboli uz auto. Pirms bljausties, izlasi 3 reizes, ja nesaprotiaivis328 rakstīja:skaas es negribu teikt pretejo. man vienkarssi besi ka runaa to ko nezin es pats jau sen dzivoju arpus LV un tadelj mani kaitina ka cilveki nepazistot citas tautas runaa tadas stulbibas325 BMW rakstīja:Viņš jau nerakstīja, ka latvieši ir paši gudrākie un labākie, vnk uzrakstīja, ka nav ko ņemt/lietot USA army zīmes... Tu gribi teikt pretējo?! :)
Sorry, kompim nav garumziimju.
Nejau baltus
kaadus tad?
un par amerikanjiem ,nu nav vinji stulbi :) (ne visi)
cik pabiju NYC,MIAMI un Chicago,cilveki saprot ko runa un ko dara
un par amerikanjiem ,nu nav vinji stulbi :) (ne visi)
cik pabiju NYC,MIAMI un Chicago,cilveki saprot ko runa un ko dara
ar kompatu pa brugji
zinu ka daudz mani ap...iis,bet nu man istenibaa patiik kaa izskatas sarkans salons
paneli drizumaa uz parasto sedana melnu mainishu un ielikshu rokubalstu melnu!
salonam prasaas kjimiskaa,bet nu vecos man vajadzeja dabut araa atraak
un ja kas,tad uz veca ogres celja ir ljoti liels bmw shrots un cenas labas un var kauleties
paneli drizumaa uz parasto sedana melnu mainishu un ielikshu rokubalstu melnu!
salonam prasaas kjimiskaa,bet nu vecos man vajadzeja dabut araa atraak
un ja kas,tad uz veca ogres celja ir ljoti liels bmw shrots un cenas labas un var kauleties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
bija variants starp recaro peleku vai shadu sarkanu.shis kka mega uzrunaaja
un var piedavaat elektro logu pacelajus ar visiem vadiem un pogaam
un var piedavaat elektro logu pacelajus ar visiem vadiem un pogaam
ar kompatu pa brugji
Tu vai tad nebrauc prom?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
braucu
bet mashina paliek
un priekshejie benkji nebija manejie,tadelj nacas sho salonu pirkt
bet mashina paliek
un priekshejie benkji nebija manejie,tadelj nacas sho salonu pirkt
ar kompatu pa brugji
Tu vari precīzāk drusku izstāstīt kur tas šrots ir?
maksaa
braucot no salaspils un vecas ogres celja krustojuma uz ogres pusi,pec kkada 1.5km labaja puse bus vecs gateris(no celja var redzeet vinju)un tur iekshaa ir bmw shrots
tur ir sakot no e36 beidzot ar jaunajiem semakiem utt
par salonu samaksaju 30 eiro,ta ka domaju ka cenas ir labas un var kauleties vel
braucot no salaspils un vecas ogres celja krustojuma uz ogres pusi,pec kkada 1.5km labaja puse bus vecs gateris(no celja var redzeet vinju)un tur iekshaa ir bmw shrots
tur ir sakot no e36 beidzot ar jaunajiem semakiem utt
par salonu samaksaju 30 eiro,ta ka domaju ka cenas ir labas un var kauleties vel
ar kompatu pa brugji
tas ir uz Tīnūžiem kad brauc?
Tie gadījumā nav Elkšņi?
Elkshnji ir uz daugavpils shosejas
laikam ka ir uz Tinuzhu pusi jaa
laikam ka ir uz Tinuzhu pusi jaa
ar kompatu pa brugji
Nu pa D-pils šoseja jau arī iet cauri Ogrei
p.s.
zinu kur Elkšņi un sapratu kur ir tas ko aprakstīji , thx
p.s.
zinu kur Elkšņi un sapratu kur ir tas ko aprakstīji , thx