KLAVINA M3
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 21
- chevron_right
šitas labs
kāda ražotāja pastas izmantoji? pulēji ar parastu šķiedras pulējamo lupatiņu?Inutak rakstīja:Kūtiņu neesmu pulējusi ar mašīnu NE VIENU REIZI,tik ar rokām. Gala rezultātu domaju padara tik pabeigtu antihologrāfiskā pasta,ar kuru nobeidzu pulēšanu.
3m videju rupjo un smalko un tā antihologrāfiskā laikam radex vai kkas tamlidzigi un jā ar lupatiņām.
paaldies
Auto aizgājis ziemas miegā , numuri noņemti, rītā jāved uz csdd nodot viņus uz glabāšanu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tev sanāk baigi ieekonomēt uz ceļa nodokli?
arī interesē, ko dot nuruma atdošana csdd?
Par tiem mēnešiem ko numurs stāv csdd nav jāmaksā ceļa nodoklisLawwr rakstīja:arī interesē, ko dot nuruma atdošana csdd?
6 menesi sanak iekonomet
Labas cenas.
Labas cenas.
Un līdz janvārim nav jēga dot glabasana, jo samaksāts tapat ir līdz janvārim. Un jā, ja tu izņem numurus jūnijā, tad ietaupi pus gada nodokli.
un kā nodoklis tiek rēķināts? pa cetrukšņiem vai kaut kā savādāk?
nodošana kaut ko maksā?
nodošana kaut ko maksā?
Jaraksta iesniegums un tad atgriez neizmanto menesus nodokli atpakal, jau zvaniju uz csdd
Labas cenas.
Labas cenas.
Nodokļi tiek rekinati pa mēnešiem... Kad nodod numurus samaksā kaut kādas kapeikas ja atceros... Un kad ņem ārā jāsamaksā atlikusie menesi līdz gada beigām. Un ejot TA vairs nav jāmaksā nodoklis tikai apskates izmaksas.
Ir kkādi plāni ko pa ziemu ar viņu darīsi vai vnk atpūtīsies no paklājiņu tīrīšanas
- ikey07
A ko tur darīt? If it aint broke, dont fix it.
seit atrasties sak palikt pretigi jo uzdod normalu jautajumu nevar nemaz atbildet uzreiz jadzes ara posti? kas ta pa fignu???
Tika viss atbildets, un kadu laiku paturets bet off topic dzesu araa jo tas nav saistits ar auto, bet atbildesu velreiz , ka man nav gruti ieskriet uz min 5 ieks csdd un visu nokartot, un netaisos valstij davinat naudu, principi mani
Labas cenas.
Labas cenas.
Pilnībā piekrītu, nav ko ieslīgt slinkumā un dāvināt naudu
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Ja šeit atrasties paliek pretīgi,tad varbūt arī nevajag šādā vietā uzturēties.takeshi rakstīja:seit atrasties sak palikt pretigi jo uzdod normalu jautajumu nevar nemaz atbildet uzreiz jadzes ara posti? kas ta pa fignu???
es arii nemaskaaju celja nodokljus...un zhurka man nemaksaa 2keur-nejiet runa par kautkaadam ekanomijaam bet vairaak gan par principiem-kapeec man buutu valstij jaamaksaa celja nodoklis pa celjiem kuros es sajaaju savu piekari 2Xgadaa-kapeec man piemeeram jaaljauj sevi apist par pasha naudu????....ja man buus iespeeja valstij nesamaksaat kautvai 1eur-ES TO IESPEJU IZMANTOSHU!!!! labaak nopirkt kautkaadu OEM kronšteinu nekaa kaadam kabataa ielikt tos pashus 30eur par izjatiem LV celjiemtakeshi rakstīja:seit atrasties sak palikt pretigi jo uzdod normalu jautajumu nevar nemaz atbildet uzreiz jadzes ara posti? kas ta pa fignu???
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …