dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 130
- chevron_right
Es saku - šis bundulis izmēros (augstumā, platumā, garumā) ir identisks oriģinālajam
Bet ir vēl laiciņš, ko domāt, jo samaksāts vēl nav
Bet ir vēl laiciņš, ko domāt, jo samaksāts vēl nav
Fakinels rakstīja:Ruu nepērc
es ar vēlos ko tādu kā tev vecais uzlikt
Pirkšu, pirkšu. Uz to bunduli es jau rindā stāvu pusgadu vismaz.
Skatoties pēc pēdējas bildes izskatās kautkā ne tā, visu bunduli var redzēt un baigi zemu nolīdis. Tad vecais laikam tomēr labāks.
Šis vai tad nezīmējas ārā? Mļe, saku, ka tikpat daudz izlīdis, cik vecais! Labi, nokrāsošu jauno netīru, tad būs tāpat, kā vecais
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vecais bija smukāks...
Dogma jaunais stabili labāks
Man arī jaunais labāk patīk Ņem to kurš pašam labāk patīk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+2 Podziņai.
Ja vēl zinātu, kurš man labāk patīk.. Šim skaņa, tam papusei izskats Kaut gan šodien jau tika izdomāts, kas tiks darīts ar jauno bunduli
Tikai nesaki ka liksi veco uzgali..
Nu pec bildes jau var redzēt ka tas vairāk izlīdis.. Bet nu tev jau ar to auto būs jabrauc ne jau mums.. takā dari kā pašam patīk, man liekas ar veco bundulio tāds zolīdāks skats.
Tev jau noteikti gribētos Nē, nē.. Kādreiz pastāstīšuRuu rakstīja:Tikai nesaki ka liksi veco uzgali..
man patik ka tas trubas uz augsu, bet bik pa zemu vins ir! tur japartaisa lai butu smuki!
ka ari m aizmugurejais bampers pagalam truukst!!!!!!!!
ka ari m aizmugurejais bampers pagalam truukst!!!!!!!!
...
Man patīk .. :) .. ir labi, katram sava gaume un tuvāk esot, tas nav uzkrītoš, pareizāk redzēt nevar, tā, kā sīkumiem nav ko piekasīties
ravesi vati araa no bundulja ???
shodien redzeets un taapat ir ok. vienkaarshi bildees kautkaa izkroploja.
ticu! ari savam butu actajis, ja vien nebutu pret riepu rivejies, pat neskatoties uz to ka butu parak izcelies tas bundulis
...
dogMam vairāk bildes no visādiem rakursiem jāieliek, lai pilnvērtīgi varam izteikt savas domas
+1, ja uzliktu M/// bamperu, tad es domaaju ka izskatiitos daudz labaak ar taam trubaam uz augshu.Armando rakstīja: ka ari m aizmugurejais bampers pagalam truukst!!!!!!!!
Tuvojas Z-svētki Sametieties un uzdāviniet man
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …