e36 by AndzaK_LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 40
- chevron_right
Smuki ziemeļbrieži
ir biki piegriezies sis motors (runa iet par GG) Aizvakar saka sausmigi rit degvielu un vispar vairs neiet, jau apnika sis m50b20 vanosa suds,
var piedavat par sapratigam summa m50 vai m52 motoru bet tadu kurs vel ir masinaa un ar kuru var izbraukt, negribas velreiz iegrabties
var piedavat par sapratigam summa m50 vai m52 motoru bet tadu kurs vel ir masinaa un ar kuru var izbraukt, negribas velreiz iegrabties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizbrauc uz diognostiku mos kads devejs ateicasAndzaK_LV rakstīja:ir biki piegriezies sis motors (runa iet par GG) Aizvakar saka sausmigi rit degvielu un vispar vairs neiet, jau apnika sis m50b20 vanosa suds,
Kāpēc nepārtaisīt par bezvanosu šo pašu?
zilus dumus ik pa laikam izsit un tosols zud mav jegas tapat ilgi nedzivosKapteinis rakstīja:Kāpēc nepārtaisīt par bezvanosu šo pašu?
sodien ir pienakusi beidzot ta diena kad pieversos ari JO-1793 remontam, pietiek tikai braukt ar to auto jasak biki apcubinat,
iepirkts gala vaka klokenes salniks, un no mana motora kas nomira panemts viens kedes mierinatajs, bet protams atjaucot vala gala vaku paveras tads skats kad motors ir diez gan netirs, drosibas pec panemsu pie reizes nonemsu karteri nost un iztirisu uztverejam sitinu, par sliktu tas nenaks,
varstu vakam, motora gala vakam un karterim blives ta ka bus tikai 1dien tad piesledzos sodien ari nedaudz pie nonemto detalu sakopsanas,
iepirkts gala vaka klokenes salniks, un no mana motora kas nomira panemts viens kedes mierinatajs, bet protams atjaucot vala gala vaku paveras tads skats kad motors ir diez gan netirs, drosibas pec panemsu pie reizes nonemsu karteri nost un iztirisu uztverejam sitinu, par sliktu tas nenaks,
varstu vakam, motora gala vakam un karterim blives ta ka bus tikai 1dien tad piesledzos sodien ari nedaudz pie nonemto detalu sakopsanas,
pec paris nervu sabojatam stundam m43 ierucas labi reali stundas darbs bija, visu salikt.
rezultata samainits,
Kedes spriegotajs,
viens kedes mierinatajs,
klokenes gala salniks,
blives metala notiritas un uzliktas uz svaiga hermeta,
sakrasotas nonemtas detalas.
un protams samainita ella!
un nemot vera aizradijumus no Iereidna Tomarina tad ari tika izmagati numura apgaismojuma stiklini,
paris bildes
rezultata samainits,
Kedes spriegotajs,
viens kedes mierinatajs,
klokenes gala salniks,
blives metala notiritas un uzliktas uz svaiga hermeta,
sakrasotas nonemtas detalas.
un protams samainita ella!
un nemot vera aizradijumus no Iereidna Tomarina tad ari tika izmagati numura apgaismojuma stiklini,
paris bildes
sorry bet nu viņs tev pat pa slapju izskatās gurdens. tiesam butu pardevis visas tas zurkas, nopircis vienu 2.5/2.8 un kautcik nopietnāk to visu varētu darīt, ja patīk tā lieta. tas nav uzdirsiens, bet ieteikums, jo šitā tāda diezgan paliela stagnācija būs kad mācēsi jau izmantot maksimāli to jaudu ko sniedz tas 2.0, un es tev saku, tas ir par īsu, jo principā pat ar 2,8 ir pa īsu.. un te pat neiet runa par augstu līmeni, bet vienkārši par labu streetdrift līmeni
sakara ar to kad man vajag obligati katru dienu ar ko parvietoties, tad viens auto kas aptver lausanu un ikdienas parvietosanos tas nav iespejams, tpc jacinas sadi, m43 ieguldijumus daudz neprasa, tpc lai jau vins ir, bet par m50 jau pirmaja nedela bija pa isu ta jauda, gribas kko labaku, bet viss nak ar labuEJANSONS rakstīja:sorry bet nu viņs tev pat pa slapju izskatās gurdens. tiesam butu pardevis visas tas zurkas, nopircis vienu 2.5/2.8 un kautcik nopietnāk to visu varētu darīt, ja patīk tā lieta. tas nav uzdirsiens, bet ieteikums, jo šitā tāda diezgan paliela stagnācija būs kad mācēsi jau izmantot maksimāli to jaudu ko sniedz tas 2.0, un es tev saku, tas ir par īsu, jo principā pat ar 2,8 ir pa īsu.. un te pat neiet runa par augstu līmeni, bet vienkārši par labu streetdrift līmeni
bus 6menesi laika uzlabot un kartigi sataisit abas masinas
Cik $$? Un 6 mēneši? Kur steidzies?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
izskatās ka AL uz ziemas sezonu policisti sāk vairāk strādāt. AL - Liepna kur tad viņi tur stāv?
sen tajā galā neesmu bijis, braukšu tad kad sniegs būs, žēl plēst ziemenes pa asvaltu.
sen tajā galā neesmu bijis, braukšu tad kad sniegs būs, žēl plēst ziemenes pa asvaltu.
Tas jau pie alūksnes zīmes, kolberga krusta,trakaiszinatnieks rakstīja:izskatās ka AL uz ziemas sezonu policisti sāk vairāk strādāt. AL - Liepna kur tad viņi tur stāv?
Visu zinasu tikai 2dien kad aiziesu uz menteni
P.s 7 punkti man jau ir, 16max
50km/h vietā lidoji uz 120km/h?
70desmit vietā 120
Lai gan es saprotu,, jo es pārsvarā kur atļauts 70 braucu ap 90, vakar arī man liekas tiku uz radara, 50 vietā, bija ap 65.
Lai gan es saprotu,, jo es pārsvarā kur atļauts 70 braucu ap 90, vakar arī man liekas tiku uz radara, 50 vietā, bija ap 65.
- ikey07
Bet tiesības un auto vēl pie Tevis?AndzaK_LV rakstīja: Tas jau pie alūksnes zīmes, kolberga krusta,
Cik sapratu no protokola, ārpus apdzīvotas vietas, ja? Tad jau moš tik traki nebūs
Apdzīvotā vietā gan labāk uzreiz nopirkt biļeti uz Laimes zemi
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Tiesības un auto pie manis protams, mašīnu pa sitadiem neņem nost, sodu izskatīs mentene, varbūt saies un paliks tiesībasKikaps rakstīja:Bet tiesības un auto vēl pie Tevis?AndzaK_LV rakstīja: Tas jau pie alūksnes zīmes, kolberga krusta,
Cik sapratu no protokola, ārpus apdzīvotas vietas, ja? Tad jau moš tik traki nebūs
Apdzīvotā vietā gan labāk uzreiz nopirkt biļeti uz Laimes zemi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …