Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 32
- chevron_right
FRESHFIT2015 autoshovs...Lietuvieshi maak taisiit mashinas...puse uz gaisa braukaa...Daudz naudas
bija arii skaisti e36...vini zin kas ir plati diski un sagaazums...
https://www.facebook.com/events/1044831712209731/
ja kads velas, tad fb var iechekot bildes...
bija arii skaisti e36...vini zin kas ir plati diski un sagaazums...
https://www.facebook.com/events/1044831712209731/
ja kads velas, tad fb var iechekot bildes...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man vairāk tas e46 dzeltenais cepī :)
Bet pasākums , kā pasākums.
Bet pasākums , kā pasākums.
Forš pasākums! Tavs e36 izskatās mega labi!
P.S. nezinu vai kāds vel ievēroja, bet 5tajā bildē no augšās pamaniju ka tur viens laiza flīzes.
P.S. nezinu vai kāds vel ievēroja, bet 5tajā bildē no augšās pamaniju ka tur viens laiza flīzes.
Izcelties bilde gribēja , vai uz acīm nolikas ;D PLANKINGArchizlv rakstīja:Forš pasākums! Tavs e36 izskatās mega labi!
Ridlih, taa ir mana bijusii kupeja...shis aparaats izskatiijaas shaadi!
Tad vēl vairāk žēl šitas zilais ar tiem vecajiem diskiem izskatītos vnk
Pa lielam izceļas jau ar to ka nolīmēts!Ridlihs rakstīja:es tā arī nesapratu pa ko te visi laiž gar kāju karstu.... taisni vai žēl palika ieraugot un zinot kāds auto izskatījās kādreiz
Ja vēl pāris auto būtu nolīmēti šeit forumā, tad nevienam vairs nekas mega kruts neliktos un būtu jau kā pieradums. Bet par cik aplīmēti ir maz, šis liekas kaut kas wow dēļ plēves un krāsas toņa. Jo bez plēves viņš būtu tāds pats kā jau šeit esošās 9328942 kupejas
vecais, bļin.... kā es nebiju šito piefiksējis , paldies, ka apgaismoji un izskaidroji
Ridlih, ja patik bbs rc, tad 2 komplekti ss.lv bija ja nemaldos-visi zin ka labi vini izskataas uz e36-lieciet virsuu
Tavi vecie diski labāk piestāvēja uz šo e36Zirdzins rakstīja:Ridlih, ja patik bbs rc, tad 2 komplekti ss.lv bija ja nemaldos-visi zin ka labi vini izskataas uz e36-lieciet virsuu
Prieks dzirdētPjērs rakstīja:Tavi vecie diski labāk piestāvēja uz šo e36Zirdzins rakstīja:Ridlih, ja patik bbs rc, tad 2 komplekti ss.lv bija ja nemaldos-visi zin ka labi vini izskataas uz e36-lieciet virsuu
Bija forss pasakums...
kas ar pr. pavinjiem darits'? toneti kaut kā vai oe tonejums?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 32