Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Tātad,esmu nonācis pie fakta, ka uzacis atpakalj neliksu, ja kādam vajag uzacis ( garās ) tadvar no manis pa kādi 5 ls abas iegādāt,vai iemainīt pret 7 pogu OBC vai rižajiem pavarotiem priekš sedana
Tālāk, kas izdarīts, nomainīts priekšējais vējstikls
Nokrāsoti abi M-pakas bamperi, kad viss melns tad ir pavisam cits skkats uz mašīnu..
Vakar uzmetināts bloķis un salieta svaiga eļļa reduktora un vakarā pataisnotas rokas..
Pakaļējais plaukts nokrāsots melns.. :) Vēl tikai pēc skates jāsaliek miglas un gaisa tuneļi..
Tālāk, kas izdarīts, nomainīts priekšējais vējstikls
Nokrāsoti abi M-pakas bamperi, kad viss melns tad ir pavisam cits skkats uz mašīnu..
Vakar uzmetināts bloķis un salieta svaiga eļļa reduktora un vakarā pataisnotas rokas..
Pakaļējais plaukts nokrāsots melns.. :) Vēl tikai pēc skates jāsaliek miglas un gaisa tuneļi..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uz skati brauksi ar metinātu reduktoru?
Tas blakus nav mistiskais 2.5 ar 2.8 iekšām, kuru cešas ļoti intensīvi notirgot?
neke,tas blakus ir pilnīgs šķūnis,kā sak, kaujamais aparāts.. kāpēc gan uz skati nevarētu braukt ar metinaatu reduktoru?
Ar metinaatu nevar iziet skati deelj bremzhu stenda!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Opā, kāds būs ieberzies, sametinot?
nja..es par šito biju domājis,bet nedadomāju ka būs tik traki..viņi zin atšķirību?
Uz skati atkal jamaina reduktors.. :(
bet tas nekas..vakardienas vakars bija tā vērts..
Uz skati atkal jamaina reduktors.. :(
bet tas nekas..vakardienas vakars bija tā vērts..
ir jātiek uz skati no 1aa liidz 8ajam boksam, tajos var nomērīt, ja arī apskates onkām nepatīk, pasaki , ka 70%, ir kadri, kuri šādā veidā ir skati izgājušiOrkaans rakstīja:Ar metinaatu nevar iziet skati deelj bremzhu stenda!
kāpēc tieši no 1. līdz 8. tajam.. nesapratu bišķi
vai tad ar metinatu reduktoru auto neleks ara no bremzu stenda?
Riigaa varbuut var noveikties, bet Jelgavaa toch netiek cauriHoodieBro rakstīja:ir jātiek uz skati no 1aa liidz 8ajam boksam, tajos var nomērīt, ja arī apskates onkām nepatīk, pasaki , ka 70%, ir kadri, kuri šādā veidā ir skati izgājušiOrkaans rakstīja:Ar metinaatu nevar iziet skati deelj bremzhu stenda!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
normaals autins
Tad man palaimejas, pedeho reizi kad braucu uz skati ar metinato, tad vispar neviena jatajuma nebija!:) bet labakais variants ir ka hoodijs teica pa tiem 70%!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Jāsadabūn rižie pavaroti priekšā un jāmēģina..
Kapēc lai ar metināto diffu mestu āra'no stenda un nevarētu iziet?metinātais tikai neļauj riteņiem griezties neatkarīgi vienam no otra, tā kā vajadzētu būt tikai ideāli vienādam rezultātam uz pakaļējās ass
Nu tātad,ar metināto reduktoru skati neizgāju
Bet ir jaunumi, esmu ticis pie r16, bet ir arī slikti jaunumi, vienā līkumā paliku bez priekšējā bampera Bet tas nekas,jo bija iemesls tikt pie parastā bampera uzreiz un ļoti sen jau gribēju pabraukāt ar golfa lūpu, lūpa no golf 3 vr6, tikai beigu beigās kad uzliku, nepagaja ne 30 min. un lūpa palika uz guļošā, plastmasniece bija tīrākā, bet tagad vismaz zinu ka noteikti likšu kkad atpakalj viņu jo rezultāts vnk.
Bet ir jaunumi, esmu ticis pie r16, bet ir arī slikti jaunumi, vienā līkumā paliku bez priekšējā bampera Bet tas nekas,jo bija iemesls tikt pie parastā bampera uzreiz un ļoti sen jau gribēju pabraukāt ar golfa lūpu, lūpa no golf 3 vr6, tikai beigu beigās kad uzliku, nepagaja ne 30 min. un lūpa palika uz guļošā, plastmasniece bija tīrākā, bet tagad vismaz zinu ka noteikti likšu kkad atpakalj viņu jo rezultāts vnk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man tie m-kas bamperi jau sēž vienā vietā,reāli pats izbaudīju,bet beigu beigās tā arī nesapratu, kāpēc visi pēc viņiem tā tiecās, es labāk atbalstu kko netradicionāli un individuālu, nevis kā katram e36 uz stūra
viss atkarīgs no bremžu stenda. ir stendi kas iegriž abus ratus reizē un ir stendi kuri iegriež vienu ratu un pēc dažām sekundēm otru. ja ir metināts reduktors un stends kurš iegriež abus ratus reizē, tad skati var iziet. ja metinats reduktors un stends neiegriež abus ratus reizē, tad met ārā no stenda.seeingman rakstīja:Kapēc lai ar metināto diffu mestu āra'no stenda un nevarētu iziet?metinātais tikai neļauj riteņiem griezties neatkarīgi vienam no otra, tā kā vajadzētu būt tikai ideāli vienādam rezultātam uz pakaļējās ass
man tavejais ar m bamperu vairak patika
bet katram savs
bet katram savs
nez, man piedurigaks skats liekas ar stock bamperi un stock luupu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right