Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 70
- chevron_right
Oho, ta jau te ož pēc 330 bremzēm ar?
- kāds svars?
- kāds svars?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nē 330 bremzes atstāšu citiem, 328 bremzes tiks galā ar manu braukšanas prasmi, bet protams labi kluči un diski, ja būs virsū.TomSkarsts rakstīja:Oho, ta jau te ož pēc 330 bremzēm ar?
- kāds svars?
Disku svars 8.6 kg, tā internets saka. Bet ja par auto, tad manuprāt 2tonnas pēc sajūtām Kad auto tehniskais stāvoklis bus labs, nosvēršu auto, jo pašlaik žēl tērēt
riebeklis rakstīja:Nē 330 bremzes atstāšu citiem, 328 bremzes tiks galā ar manu braukšanas prasmi, bet protams labi kluči un diski, ja būs virsū.TomSkarsts rakstīja:Oho, ta jau te ož pēc 330 bremzēm ar?
- kāds svars?
Disku svars 8.6 kg, tā internets saka. Bet ja par auto, tad manuprāt 2tonnas pēc sajūtām Kad auto tehniskais stāvoklis bus labs, nosvēršu auto, jo pašlaik žēl tērēt
tie diski bija 5x112 vai ari cik? redzeti ss.lv bija bet cik atceros nebija vini x120 laikam vai ari kludos?
Diskiem ta jau tīri nice svars. Kopējo gan vajadzētu uz 1.2t dabūt, lai iet lopā
5x112 jau tik flanci uzmet un viss notiek. Minišosejā jau par sliktu nenāks tas ka riepas uz āru. Tik cik tas ka flanču svars.
5x112 jau tik flanci uzmet un viss notiek. Minišosejā jau par sliktu nenāks tas ka riepas uz āru. Tik cik tas ka flanču svars.
TomSkarsts rakstīja:Diskiem ta jau tīri nice svars. Kopējo gan vajadzētu uz 1.2t dabūt, lai iet lopā
nezinasanas jautajums ka ir ar flanciem autosporta? izturibas zina jo ipasi ar sadiem kad no kkada cita izmera uz x120.
Neesmu eksperts, bet vai driftaa ir tada slodze uz to kaa ir sosejaa? Man skiet, ka nē, bet hz.
Spoilerī ir informācija, par flančiem.AndzaK_LV rakstīja:TomSkarsts rakstīja:Diskiem ta jau tīri nice svars. Kopējo gan vajadzētu uz 1.2t dabūt, lai iet lopā
nezinasanas jautajums ka ir ar flanciem autosporta? izturibas zina jo ipasi ar sadiem kad no kkada cita izmera uz x120.
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis māriņš - 17 Jūn 2016, 01:04, kopā labots 1 reizi.
Nav jau uzreiz jāpērk dārgie gali. Uzliec no 2.5 dīzeļa resnos stieņus tas jau vien uzlabos vadāmību. Abi stieņi max 30€riebeklis rakstīja:Nekas īpašs vairāk nebūs, tādi šādi sīkumi. Domā Eibach vai KW? Esmu jau noskaidrojis cik maksā, bet gribētos labu LSD, ko nevaru atrast.A_C rakstīja:Un kā vēl būs. Ieteiktu vēl pameklēt labākus stab stieņus kas nemaz nemaksā tik dārgi un nākošgad jādod tas 2.0 uz krūmiem
Plāns ir mainīt motoru tikai pēc minišosejas sezonas beigām, esmu pat jau atradis motoru, tikai kaut ko īpašnieks laužas
Man ir 26mm un 18 mm stieni.A_C rakstīja:Nav jau uzreiz jāpērk dārgie gali. Uzliec no 2.5 dīzeļa resnos stieņus tas jau vien uzlabos vadāmību. Abi stieņi max 30€riebeklis rakstīja:Nekas īpašs vairāk nebūs, tādi šādi sīkumi. Domā Eibach vai KW? Esmu jau noskaidrojis cik maksā, bet gribētos labu LSD, ko nevaru atrast.A_C rakstīja:Un kā vēl būs. Ieteiktu vēl pameklēt labākus stab stieņus kas nemaz nemaksā tik dārgi un nākošgad jādod tas 2.0 uz krūmiem
Plāns ir mainīt motoru tikai pēc minišosejas sezonas beigām, esmu pat jau atradis motoru, tikai kaut ko īpašnieks laužas
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Nissan domāti diski. 5x114.3AndzaK_LV rakstīja:riebeklis rakstīja:Nē 330 bremzes atstāšu citiem, 328 bremzes tiks galā ar manu braukšanas prasmi, bet protams labi kluči un diski, ja būs virsū.TomSkarsts rakstīja:Oho, ta jau te ož pēc 330 bremzēm ar?
- kāds svars?
tie diski bija 5x112 vai ari cik? redzeti ss.lv bija bet cik atceros nebija vini x120 laikam vai ari kludos?
Rekur kādas bukses paņemu:
2 x 031183A Front anti roll bar bush SPORT
2 x 031369A Front lower arm bushes M3 eccentric SPORT
2 x 031167A Rear anti roll bar bush SPORT
2 x 031789A Rear anti roll bar link to anti roll bar bush SPORT
2 x 031790A Rear anti roll bar link to arm bush SPORT
4 x 031175A Rear control arm lower outer bush SPORT
2 x 031173A Rear trailing arm front bush SPORT
2 x 031176A Rear control arm lower inner bush SPORT
2 x 031174A Rear control arm upper inner bush SPORT
2 x 031183A Front anti roll bar bush SPORT
2 x 031369A Front lower arm bushes M3 eccentric SPORT
2 x 031167A Rear anti roll bar bush SPORT
2 x 031789A Rear anti roll bar link to anti roll bar bush SPORT
2 x 031790A Rear anti roll bar link to arm bush SPORT
4 x 031175A Rear control arm lower outer bush SPORT
2 x 031173A Rear trailing arm front bush SPORT
2 x 031176A Rear control arm lower inner bush SPORT
2 x 031174A Rear control arm upper inner bush SPORT
Nepastāstīju kāpēc viss šis piekares upgrade top, jo ja aizmugurējā tiltā saliek poly bukses bez pastiprināšanas, tad viņš veiksmīgi izlūzt. Bet viss notiek uz labu, bus novērstas problēmas un pie reizes uzlabota piekare. Ceru ka tas man dos kādu sekundi minišosejas cīņa.
Reizēm gribās padoties un tam visam atmest ar roku, bet tā kā nav pircēja auto, tad atliek vien taisīt tālāk un gatavoties revanšam Ziemas Driftā
Reizēm gribās padoties un tam visam atmest ar roku, bet tā kā nav pircēja auto, tad atliek vien taisīt tālāk un gatavoties revanšam Ziemas Driftā
Liela daļa daudz ko ignorē un tad kož pirkstos cīnoties ar sekām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Diemžel ir tikai viens iemesls, nauda.ValtersZ rakstīja:Liela daļa daudz ko ignorē un tad kož pirkstos cīnoties ar sekām.
Man arī nav daudz naudas, bet es cenšos cik varu.
Kāds šādus LV taisa/pārdod? Vai arī no ēbreja jāsūta?ValtersZ rakstīja:Šādus vajag aizmugures tiltam.
[img]BILDE
Viens tirgoja pa 65 eur.kasp1js rakstīja:Kāds šādus LV taisa/pārdod? Vai arī no ēbreja jāsūta?ValtersZ rakstīja:Šādus vajag aizmugures tiltam.
[img]BILDE
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17