zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 73
- chevron_right
Šodien padarīti daudz darbi saliku otrai pusei jaunas bukses un gultni. Aizmugurejiem plauktiem pilnigi viss jauns gan visas bukses gan gultņi. Viss smuki liekas kopa katru skruviti ieziežu ar vara smeri. Salikta rocene tur ari viss jauns atsperites loki trosites. Rit jadabun aizmugurejas atsperes un piļņikus suportiem un jasakrāme lidz galam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jautājums par sagāzumu kā viņu noregulet plus minus vienādu abās puses Vai ari javed uz kadu servisu lai saregule?
Un vel gribēju pajautāt vai ir kautkāda viena pozīcija kā jastav plaukta flancim pie virsbuves Jo viņu tur itka var bīdit uz vienu un otru pusi?
Un vel gribēju pajautāt vai ir kautkāda viena pozīcija kā jastav plaukta flancim pie virsbuves Jo viņu tur itka var bīdit uz vienu un otru pusi?
Dzen uz savirzi
Skrāsoti suporti nopirktas jaunas puteklu gumijas viss satirits sasmerets un liekas kopa.
Kas tā pa krāsu? Vismaz karstumu turēs?
Bl* nepadomāju ka karstumu jatur.Riks* rakstīja:Kas tā pa krāsu? Vismaz karstumu turēs?
Varbūt kļūdos, bet man liekās, ka šis ir viens no retajiem topikiem kur remontē tehnsko bet vizuālajam maz pieskarās, kaut auto nav no svaigākajām, bet visu cieņu , tanī vietā cits būtu m buferus licis, koilas vai fleksējis atsperes utt
Sava daļa taisnības Tev irEdvards77 rakstīja:Varbūt kļūdos, bet man liekās, ka šis ir viens no retajiem topikiem kur remontē tehnsko bet vizuālajam maz pieskarās, kaut auto nav no svaigākajām, bet visu cieņu , tanī vietā cits būtu m buferus licis, koilas vai fleksējis atsperes utt
No sakuma tiks savests tehniski laba stavokli. Un tad keršos pie vizuāla.Edvards77 rakstīja:Varbūt kļūdos, bet man liekās, ka šis ir viens no retajiem topikiem kur remontē tehnsko bet vizuālajam maz pieskarās, kaut auto nav no svaigākajām, bet visu cieņu , tanī vietā cits būtu m buferus licis, koilas vai fleksējis atsperes utt
Izstāsti kas tur par karstumu. Man parastā krāsa tur 3 gadus jauRiks* rakstīja:Kas tā pa krāsu? Vismaz karstumu turēs?
Vo vo. Nopuutu ar parasto sarkano. 2trais gads un nekas nav ne atlobijies ne nodedzis. Sapuushu ar break cleaneru un atkal kaa jauniGrunte rakstīja:Izstāsti kas tur par karstumu. Man parastā krāsa tur 3 gadus jauRiks* rakstīja:Kas tā pa krāsu? Vismaz karstumu turēs?
Atceros, ka viens frukts nokrādoja suportus ar kkādu maximas baloniņu, pēc nedēļas viss lobījās nost.. Tāpēc ir pieejams speciālas krāsas priekš suportiemGrunte rakstīja:Izstāsti kas tur par karstumu. Man parastā krāsa tur 3 gadus jauRiks* rakstīja:Kas tā pa krāsu? Vismaz karstumu turēs?
Ja cilindri kārtībā tur nekas nevar karst +1ElvijsR rakstīja:Vo vo. Nopuutu ar parasto sarkano. 2trais gads un nekas nav ne atlobijies ne nodedzis. Sapuushu ar break cleaneru un atkal kaa jauniGrunte rakstīja:Izstāsti kas tur par karstumu. Man parastā krāsa tur 3 gadus jauRiks* rakstīja:Kas tā pa krāsu? Vismaz karstumu turēs?
Saliktas bremzes noregulēta rocene ievilktas rocenes troses salonā samainīta eļla kura nebija mainita simts gadus.
Domāju ka bus baigais čakars salikt suportus bet isteniba ļoti viegli. Kamēr saliku bremzes un roceni pagaja kadas 4h. Un rezūltāts ļoti apmierina
Domāju ka bus baigais čakars salikt suportus bet isteniba ļoti viegli. Kamēr saliku bremzes un roceni pagaja kadas 4h. Un rezūltāts ļoti apmierina
Mazajām patiks suporti
Bet labi darbi sadariti
Bet labi darbi sadariti
krasas intresantas, viennozimigi cepums par padarito!
tik tas bremzites tadas dikti mazas izstaas
...
Armando,visiem M3 nebūvējas.Armando rakstīja:krasas intresantas, viennozimigi cepums par padarito!
Cepuri nost par padarīto, un veiksmi turpmākajos darbos!
servisā strādā un pa vakariem skrūvējies tā izskatās? liekas ka tehniski iet pareizajā virzienā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 73