Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 88
- chevron_right
Tev par prieku buus kompromiss
Vidus melns spiidiigs ,mala buus sudrabaa
Vidus melns spiidiigs ,mala buus sudrabaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkān, prieks, ka tu neesi pavisam noklīdis no pareizā ceļa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pastāsti lūdzu kas tie pa diskiem (tie ar platajiem stariem) ?! Userim Imis gadijumā nav tādi paši ?
Vaacu izcelsmes kjipa BORBET
Ir ir vinjam taadi pashi
Ir ir vinjam taadi pashi
Skaidrs par tādu iespēju pat nebiju iedomjies vaciņiem , laba ideja
iespējams man ar tādi būs
iespējams man ar tādi būs
gaidam rezultaatu un kopskatu
VAI TAD LABAK NEZISKATITOS JA MALAS BTU PULETAS NEVIS SUDRABA, DISKI LIELAKI IZSKATITOS, tika salidzinati boRbet a diski abi 16 colu 7j platuma, manejie ar melnu viDu un puiletu plauktu bet otram pilnigi sudrabots, un tika secinats ka disk plataks izskatas ja ir pulets plaukts
Pēdējais labojis KLAVINS - 02 Nov 2011, 17:47, kopā labots 1 reizi.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es tak ziemas diskiem neieshu puleet plauktu
Turpinaajums diskiem:) shodien tika apmeeram pabeigti vaacinji (videejais ir mans taisiitais)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vinjam arii uzreiz cauruminju prasaas..
Buus arii cauruminjsh
Tagad vismaz zinu kaads manam auto ir sajuuga disks
Maneejais ir pa labi
Maneejais ir pa labi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kapēc tādas dīvainas formas?!
Sajūga disi tak ir apaļi, gluži kā tas, kas pa kreisi!
Sajūga disi tak ir apaļi, gluži kā tas, kas pa kreisi!
Keramiskais
Razhots Plazaa
Razhots Plazaa
keramiski ir labi bet vai nebus gruti ikdiena ar vinu jo cik zinu tad viniem sakere uzreiz ir un sastregumos loti gruti pabraukt it ipasi ar sadiem, ja butu tie kas ir gandriz pilns aplis nevis krusts ka tev tad ar tiem vieglak pabraukt, protams ir vel niknaki trijstur forma bet nu tie ir pavisam sajuga diski ar kuriem var aizmirst ikdiena braukt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Keramiskos, ko es esmu redzējis, tad viņiem to "ziedlapiņu", liekas, ka bija vairāk neā četri!
Saakumaa bij taa pagruutaak ,bet nu jau esmu pieshaavies
Doties ir viens pluss...............Bik uzshauj pa sajuuga pedaali un jau eij shkjeersaam
Doties ir viens pluss...............Bik uzshauj pa sajuuga pedaali un jau eij shkjeersaam
Būs tāda braukšana kā man ar sajātu demferi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 88