Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 37
- chevron_right
Rozā uz melna auto izskatītos labi, bet priekš džeka
+325uteo rakstīja:Rozā uz melna auto izskatītos labi, bet priekš džeka
2 variants diskiem varētu būt reāli inčīgs, rozā kaut kā pat neliekas, ka īsti izceļas, būs auto ar ogu.
Veiksmi un līdzekļus īstenošanā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Es domāju par to pašu, laikam jāpaliek pie violetajiemuteo rakstīja:Rozā uz melna auto izskatītos labi, bet priekš džeka
Nu plāns ir auto taisīt tā, lai ir itkā piezemēti un stock, bet tai pat laikā reāli pamanāmi :)Shreks rakstīja:2 variants diskiem varētu būt reāli inčīgs, rozā kaut kā pat neliekas, ka īsti izceļas, būs auto ar ogu.
Šajā vasarā paspēlējos ar rat style un platiem diskiem, nākamvasar stock-gangster un more lowz ar diskiem, kas ielien arkās
Interesanti būs paskatīties kas no tā visa sanāks
P.S. Par diskiem, domāju, ka viennozīmīgi spilgtus vajag .. rozā imho būtu labs skats ja piesistu vēl kādu akcentu.. drošvien daži spļaudītos par rozā, bet man liekas būtu normāls piedūriens ..
P.S. Par diskiem, domāju, ka viennozīmīgi spilgtus vajag .. rozā imho būtu labs skats ja piesistu vēl kādu akcentu.. drošvien daži spļaudītos par rozā, bet man liekas būtu normāls piedūriens ..
Piedūriens protams būtu, tik negribas arī, lai pa ielu braucot visi domā, ka draudzenes auto esmu aizņēmiesSTUDENTS rakstīja:Interesanti būs paskatīties kas no tā visa sanāks
Vioeltie laikam ir optimālais variants, jo, ja izlemsu par labu metālikas krāsai diskiem, tad ņemšu tādu, kas ir starp tumši zilu, violetu un rozīgu, tā lai no dažādiem lenķiem tā metālika dažādi izskatītos (līdzigi kā manam Montreal Blau - no vienas puses tumši zils, no otras violetīgs)
Krāso rozā!!
Piekāst stereotipus un kaut kādus noteiktus rāmjus, jo vajag piedurties.
+ uzlīme: No gay car, no girl car, just awsome!
Ja tā izdarīsi, tad milzīgs cepums no manis.
Tas tiešām būtu ekskluzīvs eksemplārsAlps rakstīja:Krāso rozā!!
Tagad bezmaz jātaisa aptauja - rozā/violets Nu laisk apdomāt vēl ir, alga tik 5dien, tātad krāsošana arī notiks tikai nākamnedēļAlps rakstīja:Krāso rozā!!
Būtībā tas jau arī ir mērķisarmis rakstīja:Tas tiešām būtu ekskluzīvs eksemplārsAlps rakstīja:Krāso rozā!!
Kam tev aptauju?Kon4a rakstīja:Tagad bezmaz jātaisa aptauja - rozā/violets Nu laisk apdomāt vēl ir, alga tik 5dien, tātad krāsošana arī notiks tikai nākamnedēļAlps rakstīja:Krāso rozā!!
Tavs auto tak..
Es piemēram uz sezonu pārkrāsošu savu auto uz tādu krāsu, kāda nevienam nav no e36 un arī domājams, ka neviens tādā krāsā neuzdrošinātos krāsot! (būs kam patiks un būs tādi, kas skaļi bļaus, ka esmu idiots)
Vecīt! Galvenais ir kopskats, uzdrošināšanās un individualitāte.
Aptauju lai dabūtu savas domas kārtībā, jo patīk gan violets, gan rozā, kā arī gaiši zils un zeltītsAlps rakstīja:Kam tev aptauju?Kon4a rakstīja:Tagad bezmaz jātaisa aptauja - rozā/violets Nu laisk apdomāt vēl ir, alga tik 5dien, tātad krāsošana arī notiks tikai nākamnedēļAlps rakstīja:Krāso rozā!!
Tavs auto tak..
Es piemēram uz sezonu pārkrāsošu savu auto uz tādu krāsu, kāda nevienam nav no e36 un arī domājams, ka neviens tādā krāsā neuzdrošinātos krāsot! (būs kam patiks un būs tādi, kas skaļi bļaus, ka esmu idiots)
Vecīt! Galvenais ir kopskats, uzdrošināšanās un individualitāte.
tas jau skaidrs, ka indivudalitāte ir svarīga, pagāšvasar mazliet paspelejos ar to, un sapratu, kas pievērš uzmanību visvairāk, tad uz to iziešu arī šogad
Kopskats būs super, jo ir arī interesanta ideja spoilerītim (varbūt pat neliela bagāžnieka vāka pārveidošana)
Nē, nebūs M spoleris, vai AC Schnitzers, ir viena cita ideja, kāda uz e36 nav manīta
jūtu ka tavs auto arī šogad liks pievērst sev uzmanību.
Kon4a rakstīja:Būtībā tas jau arī ir mērķisarmis rakstīja:Tas tiešām būtu ekskluzīvs eksemplārsAlps rakstīja:Krāso rozā!!
+Par roza
Uzmanību sanese...
2.bildē krāsa
Beidzot man ir kāds domubiedrs attiecībā uz trakām lietām ārējā izskatā arī šeit, neskaitot hūdiju.
Jūtu, ka jaunā sezona bus
Cik daudz tu domā sēdināt?
Nu ja pagāšgad bija nedaudz mazāk kā Zelta marlboro stāvus no zemes, tad ir doma palaist velmazliet zemāk. Pagāšgad nebija iespēja to darīt, jo koili jau bija par mīkstu (aizvakar vadītāja puse izbeidzās vispār, tagad ir lowriders - uz bedrēm šupo kā vecu Kadiljaku), nākamnedēļ no Psih-arno ņemu jaunus koilus priekšai, tad varēs laist zemāk + nebūs stresa par riepu strīķēšanu arkās, jo diski ielien tajās Aizmugurē gan regulācijas sūdiņš būs atkal jāravē ārā, savādāk Russian style negribuAlps rakstīja:Beidzot man ir kāds domubiedrs attiecībā uz trakām lietām ārējā izskatā arī šeit, neskaitot hūdiju.
Ar tiem lētajiem koiliem ir tā, ka ja laiž zemāk tad paliek mīksti.
Domā, ka tagad nebūs tas pats? - ja domā vēl laist zemāk lejā?
Es varētu pieteikties uz to regulācijas skrūvi.
Vini mīksti bija palikuši, jo palietoti, es viņus pirms 1,5 gada paņēmu lietotus + FK itkā esot mīkstāki par Rokkor un TA Technix Vienīgi var ravēt ārā "komfortatsperi", tad būtu jābūt cietakiemAlps rakstīja:Ar tiem lētajiem koiliem ir tā, ka ja laiž zemāk tad paliek mīksti.
Nē, nē, to skrūvi es paturēšu ziemai, vnk azipagāšvasar, kad auto bija uz R15, tad tās skrūves nebija vsp, uz ziemu ieliku atpakaļ, lai nav jāiesēžas uz "notīrītajiem" ceļiem
TA koiliem priekša mīkstāka, aizmugure cietāka
FK koiliem priekša cietāka, pakaļa mīkstāka
Tā tauta runā.
FK koiliem priekša cietāka, pakaļa mīkstāka
Tā tauta runā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14