Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 73
- chevron_right
kas gadijuma uz sitajiem nevar uzlikt tas metamas zvaigznes ? vai tie bija lidzigi sitajiem ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja nemaldos tad var var uzlikt throwing starsKLAVINS rakstīja:kas gadijuma uz sitajiem nevar uzlikt tas metamas zvaigznes ? vai tie bija lidzigi sitajiem ?
Disku izmēri kādi?
Man jau dikti tīk
Man jau dikti tīk
smuki m5 diski, tik zel ka bez vidinjiem, man tomer patik kad vinji ir ar vidinjiem ar visu zvaigzni
Var var uzlikt, un pat smukāk būtu, ja Podziņa kkur tos throwing stars vidiņus dabūtu
Lietotus tos vidiņus diez vai var dabūt, ja nu ļoooooooti paveicās. Čoms arī meklēja, pusgada laikā ne Latvijā ne ebayā lietoti neparādijās, a jauni maksā ap 90ls gabalā
Beidzot atradu bildi, bet skatos Hoodijs pacenties pirmais bet nekas :) Jā , tie ir tie paši kuriem liekas vēl tāda uzlika virsū
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Par izmēriem runājot.. Zinu tikai to , ka R17 vairāk neko arī nezinu..Skudraa rakstīja:Disku izmēri kādi?
Man jau dikti tīk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pa cik izpulēji plauktus?
Es vēl neēsmu pulējusi, šito bildi netā atradu..
mani vēl jāčinī
mani vēl jāčinī
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
āāāāPodziņa rakstīja:Es vēl neēsmu pulējusi, šito bildi netā atradu..
mani vēl jāčinī
Es domāju, ka Tu jau sapucējusi savējos un atrādi tagad
Dievinu šos diskus. Bet ar visām zvaigznēm, ne plikus.
man arii loti sie diski patiik un gribetu taadus bet tad krasotu to zvaigzni melna hroma krasaa tad vispaar + puleets plaukts
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
vienkārši super.
Izskatīsies dievīgi.
jā diski ļoti ok buus...
bet prasās tiešām labāk ar visu zvaigzni
un jā kā jau e34 ir nepareizie izmēri tāpat kā man, jāmeklē cītīgi būs riepas...
malacis
bet prasās tiešām labāk ar visu zvaigzni
un jā kā jau e34 ir nepareizie izmēri tāpat kā man, jāmeklē cītīgi būs riepas...
malacis
vienam paziņam uz e36 bija šitādi, lai auto varētu sēdināt vajadzēja ļoti šauras riepas lai ir kārtīgs strech un arkas javalcē točna. Tev derēs viņi?
Diski platuma un iznesuma ziņā ir tādi paši kā e39 style5, style19 utt. Tā ka 215/40 vai 205/40 un viss ok
Labs jautājums, ceru, ka derēsm4z rakstīja:vienam paziņam uz e36 bija šitādi, lai auto varētu sēdināt vajadzēja ļoti šauras riepas lai ir kārtīgs strech un arkas javalcē točna. Tev derēs viņi?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16