Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 32
- chevron_right
ļoti labi izskatās
Izskatās labi!
sen nekas te nav rakstits un isti ari pagaidam nav ko rakstit jo ieracies esmu pamat darba :ta teikt lidz cepurei bet nu taka ara paliek silts un nevaru vairs sagaidit kad tikšu atpakal pie sava e36 tad tika pieņemts lemums atlikt vissus darbuss /ta teikt paņemu atvaļinajumu uz nedeļu no darba / un pieversišos savam e36 un ceru ka driz bušu ielas
atlikušie darbi
1 parkrasot bundžu /otardien starts/
2.salikt auto atpakal visu kas ir nojaukts
padaritie darbi uz šo bridi
1.pilnigi parmetinats auto
2.visas šuves tika apstradatas ar specialiem lidzekliem
3.auto ir pilniba veikta antikorozijas apstrade no apakšas un iekšpuses
4.salons,bagažnieks ,jumts ,durvis tika izlimets ar vibroblastu pie reizes lai var likt muzonu iekša
5.demontejot bremžu trubas izradijas šur tur ar koroziju un ta e36 tika pie jaunam bremzu trubam
6.un pats galvanais tika beidzot pielaists jaunais dzinejs un viss sastelets no sakuma noķeru šoku un domaju ka ir jabrauc jau lamaties bet tas bija tikai 1 iespaids, jo piedarbinot saka grabet kompensators beigas izradijas tikai tapec ka motors bija stavejis 6 menešus bez eļļas un tagad viss ir ok
rita meģinašu ielikt video ar pirmo startu
Ps: ir vel sadariti daudzi darbi un vell daudzi priekša ak ja sakrasoju jau ari bamperus spogulus un spoilerus visus taka kaut kas kustas viss lenam bet uz beigam tikai krasa kau kada divaina nav iespejams nobildet nekadigi vainu es vienkarši neprotu kad auto salikšu tad buss laikam kads foto guru japiesaista
bet nu saule šodien pat ļoti patika ka spele krasa
Klusa daba
atlikušie darbi
1 parkrasot bundžu /otardien starts/
2.salikt auto atpakal visu kas ir nojaukts
padaritie darbi uz šo bridi
4.salons,bagažnieks ,jumts ,durvis tika izlimets ar vibroblastu pie reizes lai var likt muzonu iekša
5.demontejot bremžu trubas izradijas šur tur ar koroziju un ta e36 tika pie jaunam bremzu trubam
6.un pats galvanais tika beidzot pielaists jaunais dzinejs un viss sastelets no sakuma noķeru šoku un domaju ka ir jabrauc jau lamaties bet tas bija tikai 1 iespaids, jo piedarbinot saka grabet kompensators beigas izradijas tikai tapec ka motors bija stavejis 6 menešus bez eļļas un tagad viss ir ok
rita meģinašu ielikt video ar pirmo startu
Ps: ir vel sadariti daudzi darbi un vell daudzi priekša ak ja sakrasoju jau ari bamperus spogulus un spoilerus visus taka kaut kas kustas viss lenam bet uz beigam tikai krasa kau kada divaina nav iespejams nobildet nekadigi vainu es vienkarši neprotu kad auto salikšu tad buss laikam kads foto guru japiesaista
bet nu saule šodien pat ļoti patika ka spele krasa
Klusa daba
Ticu, ka dabā tā krāsa izskatās Pērles efektu grūti nobildēt
Super,šitas man patīk vislabāk :
Kapitāls darbs izdarīts
Noteikti paveikšu to arī savam auto.
Kapitāls darbs izdarīts
gribas redzēt šito dzīvē un salīdzināt krāsas ar manu kabri
to var ? kada krasa tev ir ? es planoju apmeram pec 2 nedeļam but ielasRENIO rakstīja:gribas redzēt šito dzīvē un salīdzināt krāsas ar manu kabri
nu ja atskatas tad ja ,tas darbs ir izdarits pat ļoti liels es pat nezinu ko butu darijis ja ne ikšķeles veco verķu restavratori nebutu savu profesionalo roku pielikuši manam e36Ridlihs rakstīja:Super,šitas man patīk vislabāk :
Kapitāls darbs izdarīts
jo te jau es neliku tas trakakas bildes savadak kads vel ar sirdi aizietu bet nu beidzot viss ir garey
Tu esi otrais, ka ar paveikto priekš mašīnas liek man "žoklim atkārties". Gribētos tos darbus no sākuma līdz beigām redzēt dzīvajā un ar lielāko prieku plašāku foto/video materiālu par virsbūves darbiem, apstrādi.
ka jau pm tev mineju tad man nav parak daudz bildes no visa procesa bet tas kas ir salikšu pa lieldienam kad buss brivaks laiksRidlihs rakstīja:Tu esi otrais, ka ar paveikto priekš mašīnas liek man "žoklim atkārties". Gribētos tos darbus no sākuma līdz beigām redzēt dzīvajā un ar lielāko prieku plašāku foto/video materiālu par virsbūves darbiem, apstrādi.
nācās visu topiku izlasīt
nevaru sagaidīt kad šis eksemplārs būs viss vienā gabalā un jaunajā krāsā. Būs bomba
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 32