Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
nevajag jau visu vienlaicīgi. vnk ja būtu kāds nopietni darbojies ap dzineju, tad tas vismaz normāli darbotos pirms braukašanas. un ok, ja būtu kkur kkas pratīgs darīts virsbūvei, tad auto izskatītos pēc auto...Burns rakstīja:Kādā ziņā attieksme? Nevar būt taču laika visam uzreiz, darboties ap motoru un krāsot vienlaicīgi
kā jau teicu, tikai manas domas. katrs dara pēc savām saprāta iespējām.
Nu ja katram savs
Man jau vienmeer ir patikusi sii ``adekvata`` attieksme ,kad spriezh par auto ,kursh vel nav pabeigts - bet es vienmer saku taa ,ka vinjiem jau Tribiines seezhot un cipsus eedot ,labak redzams ,sudiigs/nesudiigs auto tur lejaa sliipee
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
neiešu jau strīdēties ar ''pro tūneriem''...
nu nu uztaisi ko labāku pa saviem līdzekļiem man autiņa skatā nemaisa tā haube
ja 4alji kraameejas ar dzineejiem, tad tikai pozitiivas domas.. vienalga ar kaadiem liidzekljiem vai iespeejams, galvenais ka kautko dara :) maacaas maacaas un ar viena labaak padodas :)
+1, auto tikkko ierūcināts,loģiski, ka iespējamas ir kādas kļūmītes, par izskatu - neko gaterisku nesaskatu, driftā izskats ātrumu neietekmēKarrlo rakstīja:Man jau vienmeer ir patikusi sii ``adekvata`` attieksme ,kad spriezh par auto ,kursh vel nav pabeigts - bet es vienmer saku taa ,ka vinjiem jau Tribiines seezhot un cipsus eedot ,labak redzams ,sudiigs/nesudiigs auto tur lejaa sliipee
nesaprotu kur Jūs tur gateri saskatāt Haube vienigai ir tāda nestandarta
palaidis visus podus un būs
palaidis visus podus un būs
Mega paldies gaidišu nākošo pasākumu tagad sākšu r18 atjaunot un Takeshi paldies par ideju realizēšu un redzēs kā būs
Pieduriens savs IR Takeshi pasvieda šādu ideju paldies pašam patīk
(vēl tik m moldingi un nasis face lift melnas krusti utt )
(vēl tik m moldingi un nasis face lift melnas krusti utt )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man personīgi ritīgi patīk
interesanti!
tiešām interesanti.
Par ideju +1
Par ideju +1
izskatās ļoti labi
istaniba tadu ideju pirmo reizi redzu , bet ir labi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nav ne vainas.
jaredz dzive
šodien redzēsi man jau patīk tik gribu miglas vāciņu 1 nākam nedēļ
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16