BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 28
- chevron_right
Tu mani te neregulēsi kur man iet un ko darīt , ei satiksmi regulē .. Meklē vainu savā datorā un pieslēgumā, ja tāds daunisma sindroms piemetieszuze91 rakstīja:15 minūtes kamēr ielādēja lapu. 15 minūtes!
Aizej uz Lombardu.Paņem ziepju trauku pa 15ls un bildē.Tā pat te visas bildes vienādas. Atšķirības nekādas.
Nākotnē pārvarēšu slinkumu un mēģināšu samazināt ..
Bija slimības lapa ,jo braucu uz skati ar visiem ksenoniem un enģeļiemGunTixV rakstīja:Vizuali ok! Bet tehniski kaut kas laikam nau jo loga izskatas pec slimibas lapas?
Tehniski arī viss kedā , samainīti lkturi, rati un skate izieta bez problēmām
Bija plānos pāršūt salonu ,bet beigās tomēr pārdomāju ,vismaz pagaidām - pietiek bleķī naudu bāztuteo rakstīja:Tev ļoti labi izskatītos gaišs ādas salons pie šitās krāsas
jomajo..... es šitajā topikā neesmu bijis kopš laikam Tu viņu uztaisīji njāāā.... smukākā kūtiņa 100% krāsa un diski burvīgi izskatās, bet Tu jau pats to zini
Krāsā vnk , bet tā te viss izskatās tip top
+328 par smukako kutinju foruma! krasa
Kūtiņa jau ļoti smuka, bet, manuprāt, prasās melnas nāsis!
Prieks, ka kādam arī patīk
Šis tas padarīts priekš 6dienas pasākuma ķīpsalā , protams kā jau vienmēr visu nevar paspēt izdarīt un viss tiek darīts burtiski pēdējā brīdī ..
Tika aizlienēti diski no Renio.
Godīgi sakot man personīgi ne visai patīk kopskats , jo diski manuprāt galīgi neizceļās uz visa fona ,jo krāsa diskiem līdzīga auto krāsai , + disks padara tukšu arku un prasās sēdināt un sēdināt !
Aizmuguri varēja nolaist vēl pa ~2cm priekšu vēl varēja laist daudz ,bet tas ko nolaidu bija maksimums lai tiktu ārā no servisa... aptuveni 5-6 cm līdz zemei .. Jā un beidzot melnas nāsis .. Tagadējie diski man kaut kā patīk labāk vienīgi pa ziemu būs jāuzfrišina
p.s
lieku mazāku bildi lai tie datori jums nesprāgst nost
Beidz
Šis tas padarīts priekš 6dienas pasākuma ķīpsalā , protams kā jau vienmēr visu nevar paspēt izdarīt un viss tiek darīts burtiski pēdējā brīdī ..
Tika aizlienēti diski no Renio.
Godīgi sakot man personīgi ne visai patīk kopskats , jo diski manuprāt galīgi neizceļās uz visa fona ,jo krāsa diskiem līdzīga auto krāsai , + disks padara tukšu arku un prasās sēdināt un sēdināt !
Aizmuguri varēja nolaist vēl pa ~2cm priekšu vēl varēja laist daudz ,bet tas ko nolaidu bija maksimums lai tiktu ārā no servisa... aptuveni 5-6 cm līdz zemei .. Jā un beidzot melnas nāsis .. Tagadējie diski man kaut kā patīk labāk vienīgi pa ziemu būs jāuzfrišina
p.s
lieku mazāku bildi lai tie datori jums nesprāgst nost
Beidz
kapec neatstaji tos kas tev bija?manuprat labak izskatas ar taviem diskiem.
Šie diski izskatās mazi, tpc arī nav smuki, būtu r17, būtu cits skats
prasās lūpu priekšā bamperim!
noderēja tie lampu mazgātāji?
noderēja tie lampu mazgātāji?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Jā laikam lieki piebilst ,ka ar šiem diskiem daudz patīkamāk pārvietoties nekā ar maniem R17
neatstāju ,jo kantēm malas apsistas , lai ir pa smuko , redzēs varbūt rīt palaidīšu vēl purnu lejā un prasās arī aizmugurē vītni izņemt bet tas var man maksāt kadu daļu no Mpakas
Jā Shrek mīzējs ļoti noderēja viss straadaa kaa naakaas ..
neatstāju ,jo kantēm malas apsistas , lai ir pa smuko , redzēs varbūt rīt palaidīšu vēl purnu lejā un prasās arī aizmugurē vītni izņemt bet tas var man maksāt kadu daļu no Mpakas
Jā Shrek mīzējs ļoti noderēja viss straadaa kaa naakaas ..
nu auto nav pa zemu?
galīgi garām, vai nu stipri sēdini, vai vecos diskus
Vecie diski ir OK, bet ja nosēdinās vairāk, tad arī šitie būs OK.
Un paga, kas Ķīpsalā? Aizbrauc tur un nolaid max zemu!
Ikdienai domāju ir pa zemu, bet tā aizbraucu uz mājām mierīgi es jau esmu +- iepraktizējies braukt ar zemu, reti kad kkur kko uzsitu .. iespējams tāds aigstums paliks līdz ziemai tikai uz r17 ...RENIO rakstīja:nu auto nav pa zemu?
Rīt ja sanāks laiks nometīšu zemāk kadus 2cm
stanceworks pasākumsNixon rakstīja:Vecie diski ir OK, bet ja nosēdinās vairāk, tad arī šitie būs OK.
labi es isti neesmu lietas kursa kads R tiem diskiem ir ,bet nu izkatas vini vienkarši anali uz tava tauringa ,tie shniceri ir 100% labaki un riktigi labi piestav tavam tauringam par sitiem kluciem ,,piedot renio ,,
kapec tu nevareji palikt uz saviem diskiem ? un palaist auto zemak ? butu daudz foršak
Ps :taka vairs tik biezi nesanak sedet foruma tad man jau paklida sadas tadas baumas par to ka e36 .lv piedalisies ar autiniem kipsalas stance rikotaja pasakuma un tas ir bet nu mana uzskatijuma tur pasakuma formatam atbilst tikai možais un daleji 328 tapec biju loti izbrinits ka tavs taurings buss ari tur ka dalibnieku auto un ja tu ikdiena nepieturies pie stance domašanas veida un dzives stila tad jau katrs var aizbraukt un noskruvet tur autinu leja lidz zemei protams sory par manu subjektivo viedokli
kapec tu nevareji palikt uz saviem diskiem ? un palaist auto zemak ? butu daudz foršak
Ps :taka vairs tik biezi nesanak sedet foruma tad man jau paklida sadas tadas baumas par to ka e36 .lv piedalisies ar autiniem kipsalas stance rikotaja pasakuma un tas ir bet nu mana uzskatijuma tur pasakuma formatam atbilst tikai možais un daleji 328 tapec biju loti izbrinits ka tavs taurings buss ari tur ka dalibnieku auto un ja tu ikdiena nepieturies pie stance domašanas veida un dzives stila tad jau katrs var aizbraukt un noskruvet tur autinu leja lidz zemei protams sory par manu subjektivo viedokli
laikam iešu sturiti un nokaunešos garais tiekamies sestdien ķipene
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …