Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 26
- chevron_right
tev tak bija sedinats auto un cik atceros prieksa bija koili kur pazuda ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ir prieksa viss ok ar ami ari ir ok , tikai aizmugurejas atsperes netur svaru saspiezhas kopa sapresejas un nestrada, ta ir vieniga mana problema :(((( gribu kadas citas firmas aizmugurejas regul atsperes pameginat , ja ari bus slikti tas parasas iebast aizmugure
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Pa brīvdienām beidzot autiņš tika saulītē. Mazliet piemērīju tupeles bez gumijas, sapratu ka aizmugurē tie regulācijas dzelži jāmet ārā, citādi baigais džips sanāca. Palikuši visādi sīkumi, bet tajā pašā laikā tie sīkumi sastāda baigo piķi. Vēlākais 10. jūnijā būšu ielās, bet nu dziļi dvēselē ceru jau uz maija sākumu. Nedaudz ievilkušies visi darbi, bet nu nekas, pilnīgi jūtu ka pirmie 200km tiks mēroti bez mūzikas un kārtīgā kaifā.
Disku iznesums tīri labi patīk. Priekšā gan domājams ka kaut kad uzlikšu kādu 5mm starpliku, lai būtu līdz ar arku, bet nu tad jau redzēs kā būs ar gumiju. Priekšas diska bildes nav. Džips jopcik. Dienas snaps! Auto kopumā, lai neaizmirstat kāds man viņš izskatās.
Dienas beigās jau noņēmu vārsta vāka blīvi, jo tā nu traki, traki sulojās. Protams, kā gan nesulosies, ja blīve cieta kā akmens un sveču blīvītes lokot salūzt.
Šai reizei viss, nākamo reizi ir doma pabraukāt pa rajončiku.
Disku iznesums tīri labi patīk. Priekšā gan domājams ka kaut kad uzlikšu kādu 5mm starpliku, lai būtu līdz ar arku, bet nu tad jau redzēs kā būs ar gumiju. Priekšas diska bildes nav. Džips jopcik. Dienas snaps! Auto kopumā, lai neaizmirstat kāds man viņš izskatās.
Dienas beigās jau noņēmu vārsta vāka blīvi, jo tā nu traki, traki sulojās. Protams, kā gan nesulosies, ja blīve cieta kā akmens un sveču blīvītes lokot salūzt.
Šai reizei viss, nākamo reizi ir doma pabraukāt pa rajončiku.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Forshi. :) Vajag pacensties ātrāk.. saulīte jau spoži spīd
prieks, ka visi taisa un cenšās savus e36 sagatavot uz sezonu.. - man gan nav nekas jāgatavo - kāds ir ar tādu braucu...
A man tā nepatika.
man ar ilgakais kas varetu but kad dzišu savu ara tas ir lidz jūnijam..trauce visadi blakus darbi/teerinji un tad jau ari pedal do metal
Ruu priekšā koilām no kā paņèmi puktekļu gumijas?
Es viņas neuzliku.
A ko tā? Domā ka nevajag?
Nu man nevajag, pa dubļiem nebraukšu, un man viņas tāpat tik zemu ka pret atsitēju gandrīz atspiežas. Doma tās koilas modificēt, tāpēc nav žēl ka mazliet ātrāk izbeigsies amīši, ja izbeigsies.
Tev motors vecais palicis vai kas labāks? :)
Pagaidām paliks mans visslabākais 2.0
Mans auto lēnām sāk kļūt par E36.
Pa lielam nav nekas daudz palicis - bamperi, brille, pagriezieni, pakaļējās lampas un nedaudz metināšanas + eļļas ar filtriem, tosols utt. Kā arī riepas un vēl visādi sīkumi. Un tad beidzot uz TA! Plānoju izbraukt ielās un ierasties uz sabraucieniem jūnija sākumā, cerams ka nebūs nekādas aizķeršanās.
Pakaļējais M bampers arī jau sakrāsots, tik difuzors vēl trūkst. :( Nākamnedēļ tiks iepirkts priekšējais M bampers.
p.s. Varbūt kādam ir aizķēries un var piedāvāt:
1. Feislifta brille normālā stāvoklī
2. 4 x 205/45R16 vasaras riepas (lietotas, bet sezonu braucamas)
3. OEM M bampera OEM difuzors ar plato izpūtēja caurumu (divām trubām)
PM!!
Pa lielam nav nekas daudz palicis - bamperi, brille, pagriezieni, pakaļējās lampas un nedaudz metināšanas + eļļas ar filtriem, tosols utt. Kā arī riepas un vēl visādi sīkumi. Un tad beidzot uz TA! Plānoju izbraukt ielās un ierasties uz sabraucieniem jūnija sākumā, cerams ka nebūs nekādas aizķeršanās.
Pakaļējais M bampers arī jau sakrāsots, tik difuzors vēl trūkst. :( Nākamnedēļ tiks iepirkts priekšējais M bampers.
p.s. Varbūt kādam ir aizķēries un var piedāvāt:
1. Feislifta brille normālā stāvoklī
2. 4 x 205/45R16 vasaras riepas (lietotas, bet sezonu braucamas)
3. OEM M bampera OEM difuzors ar plato izpūtēja caurumu (divām trubām)
PM!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ko par sho laiku garazha esi sabuvejis?
Ja godīgi, tad nekas īpašs. Jaunas koilas + pārlasīta visa piekare (jauna) ar poliuretāna buksēm utt. Iepirkti diski, kuri gaida riepas. Sapiķēta apakša (arkas un tādas lietas), vēl tiks sametināta aizmugurē apakša. Vēl daļa no M pakas. Melnie griesti utt. Nekādi baigie varoņdarbi, bet nu mazliet ir/būs.
kas tiesi tev no poli ir? esi jau pakratijis? kāda cietība ?
Varētu teikt ka gandrīz viss, ja pašķirsi lapas atpakaļ, tad kaut kur varēsi izlasīt. Par cietību utt - prasi Skudraa, ja ļoti interesē. Ar savu vēl neesmu braucis. Bet nu zinu to ka noteikti uzreiz krāšu cietākiem amīšiem, FK koilas man šķiet salīdzinoši želejīgas.
man taada sajuuta ka man koni parastie uz miikstaako ir cietaaki par koilaam.. vismaz peec izjutaam pa bedreem :)
Njā, man arī plānos ņemt aizmugurē Koni regulējamos. Uz vidējo varētu būt ok!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 26