E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
Bùtu statìvs, nevis kaste un otra auto jumts. Un norm prožektors nevks mob lampiņa , tad noteikti bùtu skaidrāka tă bilde.nleai rakstīja:Pēdējā bilde ir ļoti smuka
Bildes pa smuko, autiņš kā vienmēr izskatās labi!
Autiņam jāizskatās tā, lai ejot uz to gribas pastāvēt , neiekāpt un papriecāties par to.KA-91 rakstīja:Bildes pa smuko, autiņš kā vienmēr izskatās labi!
Zelta vārdiElvijsR rakstīja:Autiņam jāizskatās tā, lai ejot uz to gribas pastāvēt , neiekāpt un papriecāties par to.
Auto konfekte
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nedaudz piestrādāt pie izpildījuma un ideāls kandidāts kalendāram 2017
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nepieciešams statīvs un normāls prožektors, savādāk kkāda kaste un mob zibspūldze ņekaķit. Un tad var pretendët uz kalendāru. Un tgd.es saprotu kāpēc fotogrāfi prasa tādu naudu par fotosesiju. Jo laiks aiziet daudz, bildes ir daudz, bet dažas tikkai ir skatāmas un tā aparatūra maksā kosmosu. Jāpārdod 46tais un jāsapërk vissLinda rakstīja:Nedaudz piestrādāt pie izpildījuma un ideāls kandidāts kalendāram 2017
par e46 tu varēsi nopirkt tikai labu objektīvu - lēcu vai kā tur to herāciju sauc.ElvijsR rakstīja:Nepieciešams statīvs un normāls prožektors, savādāk kkāda kaste un mob zibspūldze ņekaķit. Un tad var pretendët uz kalendāru. Un tgd.es saprotu kāpēc fotogrāfi prasa tādu naudu par fotosesiju. Jo laiks aiziet daudz, bildes ir daudz, bet dažas tikkai ir skatāmas un tā aparatūra maksā kosmosu. Jāpārdod 46tais un jāsapërk vissLinda rakstīja:Nedaudz piestrādāt pie izpildījuma un ideāls kandidāts kalendāram 2017
Nē nu ja Tev ir M3 E46 tad sanāk normāls sets sākumsm
Tak pieduros... netaisos sākt te prof fotogrāfu tēlot tik tīri aizrauśanās.Rottus rakstīja:par e46 tu varēsi nopirkt tikai labu objektīvu - lēcu vai kā tur to herāciju sauc.ElvijsR rakstīja:Nepieciešams statīvs un normāls prožektors, savādāk kkāda kaste un mob zibspūldze ņekaķit. Un tad var pretendët uz kalendāru. Un tgd.es saprotu kāpēc fotogrāfi prasa tādu naudu par fotosesiju. Jo laiks aiziet daudz, bildes ir daudz, bet dažas tikkai ir skatāmas un tā aparatūra maksā kosmosu. Jāpārdod 46tais un jāsapërk vissLinda rakstīja:Nedaudz piestrādāt pie izpildījuma un ideāls kandidāts kalendāram 2017
Nē nu ja Tev ir M3 E46 tad sanāk normāls sets sākumsm
Laba vakara, kārtējo reizīti samazgāts... Pēdējās dienas vel izbaudu braukšanu un skatīšanos. Tomēr nolēmu nebraukt ziemā, kā būs ar ieziemošanu nezinu, jo paredzēti pāris šāti tādi darbiņi pie auto, bet numurus 29. oktobrī vedu nodot :.kapeikpisis_top_1.:
Zb šodien pamaniju ,ka nopizģīti divi ventīļa uzgaļi sīkie pidrilkini. Bet nekas ir jau vietā jauni skrūvējamie ventīļi ar smukām bling bling micītēm.
Njā tik žēl ,ka auto pārsvarā stāvēs zem klajas debess... Bet nav iespēja kkur citur īrēt boksu un skrūvēties ,jo pašam diemžēl nav nekādu štrumu a teritorijā kurā turēšu ir boks ,kur varu brīvi izmantot visu sākot ar 13'' atslēdziņu beidzot ar riepu mintēšanu. Tad nu plāni galvā lieli ,bet vai pietiks gribasspēka to visu izdarīt... To rādīs laiks.
Šī sezona veiksmīga, auto nav nereizi tā īsti pievīlis un ir braukts ar baudu un piedzīvojumiem. /Paldies
Zb šodien pamaniju ,ka nopizģīti divi ventīļa uzgaļi sīkie pidrilkini. Bet nekas ir jau vietā jauni skrūvējamie ventīļi ar smukām bling bling micītēm.
Njā tik žēl ,ka auto pārsvarā stāvēs zem klajas debess... Bet nav iespēja kkur citur īrēt boksu un skrūvēties ,jo pašam diemžēl nav nekādu štrumu a teritorijā kurā turēšu ir boks ,kur varu brīvi izmantot visu sākot ar 13'' atslēdziņu beidzot ar riepu mintēšanu. Tad nu plāni galvā lieli ,bet vai pietiks gribasspēka to visu izdarīt... To rādīs laiks.
Šī sezona veiksmīga, auto nav nereizi tā īsti pievīlis un ir braukts ar baudu un piedzīvojumiem. /Paldies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā/Nē?
+ ja vel būs papildus difuzors zem m lūpas.
Foto ar tukšu aleni
+ ja vel būs papildus difuzors zem m lūpas.
Foto ar tukšu aleni
Difuzors - Gtr lūpa?
Vai arī es kko nesaprotu
Vai arī es kko nesaprotu
Noteikti lūpa. Par lūpu thumbs up, bet tas prezis nepatīk..
Nuum ,no sākuma pamēģinās uzmeikot Home Made, jo taš gt lūpas baigi biežās jau.kars rakstīja:Difuzors - Gtr lūpa?
Vai arī es kko nesaprotu
Un prezis pagaidām pašam patīk, vismaz cits vizuālais , citādāk jau apnicis drusku kā izskatās.
GTR nē...
GT lūpu vajag uzmeikot kkāds bizness sanāktu ja uztaisītu formu un izdomātu stiprinājumus, nekas sarežģīts
GT lūpu vajag uzmeikot kkāds bizness sanāktu ja uztaisītu formu un izdomātu stiprinājumus, nekas sarežģīts
Ir labs! Un man personīgi patīk kā hoodbra izsktās,tikai zem viņa ar laiku laka uzmatējas!
Way to gokars rakstīja:GTR nē...
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Par traku
Tom. Ir ir tur nedaudz pa sportisku
Ideja ir šāda. Bet tad jau manīs.
Ideja ir šāda. Bet tad jau manīs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right