Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 32
- chevron_right
OEM baltie ar Pleevi. OEM toneetie ir zilgani...EJANSONS rakstīja:kas ar pr. pavinjiem darits'? toneti kaut kā vai oe tonejums?
ZINU, tapēc arī jautājuZirdzins rakstīja:OEM baltie ar Pleevi. OEM toneetie ir zilgani...EJANSONS rakstīja:kas ar pr. pavinjiem darits'? toneti kaut kā vai oe tonejums?
08.05.2015 prieksa nosedinaata kaa vajag..palika aizmuguree izvalcet arkas vai sagazums un ari tuvak pie zemes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Zirdzins - 08 Mai 2015, 15:55, kopā labots 1 reizi.
sitais toc nav tas spoleris kam izskatās tas spārns. momentāli pec gatera. uz gt jau butu cits stāsts.
Es arii gaterii straadaaju Jansona kungsEJANSONS rakstīja:sitais toc nav tas spoleris kam izskatās tas spārns. momentāli pec gatera. uz gt jau butu cits stāsts.
Kraasa, diski, viss ir dirsaa shai mashiinai , zinu
Pēdējais labojis Zirdzins - 08 Mai 2015, 15:29, kopā labots 1 reizi.
ne, vienkarsi nevajag parspilet. kvai ar pliku spoileri, vai mazo limejamo spoileriti butu daudz labaks skats, nu nerunajot protams par gt, kas vispar butu bomba uz kupejasZirdzins rakstīja:Kraasa, diski, viss ir dirsaa shai mashiinai , zinu
Ar sodienu sakam gatavoties pasakumam Tallinaa, kuras ietvaros ir pabeigt masiinas salonu(absifkas paarshutas alcantara, jasaliek, priekseejie benjkji citi, H K muuzika jaieliek), kaa ari nostancot lidz galam
es isti pats nevaru saprast vai man patiik, tapec noleemu pameegjinaat..no aizmugures un prieksas man patiik..no saaniem nee...taisiju uz izstaadi, lai atskjirtos...bet nu skatiisies, tur vel paris modifikacijas un uzraksts aizmuguree bus uz Tallinu...nez pabraukaas, apniks, nonjemshuEJANSONS rakstīja:ne, vienkarsi nevajag parspilet. kvai ar pliku spoileri, vai mazo limejamo spoileriti butu daudz labaks skats, nu nerunajot protams par gt, kas vispar butu bomba uz kupejasZirdzins rakstīja:Kraasa, diski, viss ir dirsaa shai mashiinai , zinu
Vajag. GT spoileri ar šo lūpu, tad gan būs SEXXX :)
Harijs baaziis virsuu, ta skatisimies kas buusbarons rakstīja:Vajag. GT spoileri ar šo lūpu, tad gan būs SEXXX :)
No saniem, meerkjis ir ar vel brutaalaakaam skruuveem piemaukt vinu, ka ari uzraksts...
nez man gan patik ka izskatas ta aste.
kas ta ir pa asti?
kas ta ir pa asti?
Home made plastmasa no e36 aizmugures bamperaboris737 rakstīja:nez man gan patik ka izskatas ta aste.
kas ta ir pa asti?
+1EJANSONS rakstīja:sitais toc nav tas spoleris kam izskatās tas spārns. momentāli pec gatera. uz gt jau butu cits stāsts.
Arī tās astītes patīk, bet te kkas tomēr nav, vai pa lielu, vai kā jau teica vnk konkrētais spoileris neprasa kko tādu...
d[-_-]b
Vel zemaak...
astiite uz aizmugureejaa spoilera uz 220 km h spiezh auto pie zemes, vina ir vajadziiga...
astiite uz aizmugureejaa spoilera uz 220 km h spiezh auto pie zemes, vina ir vajadziiga...
Ir taa- uzliksi gt spoiler citi rakstiis ka gt ir dirsaa! Man raksta ka gt izskatas pec gatera! visiem neizpatikt- galvenais ka pasam patiik un man patiik! :)
Pareizi tu saki..Maneeja vispaar ir ar shausmigu kraasu, bez diskiem un gateris pa lielam...Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Ir taa- uzliksi gt spoiler citi rakstiis ka gt ir dirsaa! Man raksta ka gt izskatas pec gatera! visiem neizpatikt- galvenais ka pasam patiik un man patiik! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 32