ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 23
- chevron_right
Kaa arii nomainiju durvju apshuvumus no audumniekiem uz nedaudz tikamaakiem, fochigais mesls foche ne taa kaa izskataas dzivee.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un uz nobeigumu, iedegas un iepirku sev jaunu atrum kloki, vakar uzstadiju.
Protams ka nofochet kaa istenibaa izskataas nevar, tas apgaismojums bildees izsktaas pavisam savaadaaks, bet dzivee ir kudii labaak. Vakar tumsaa iesledzu gaismas un vienkarshi skatijos virsuu uz to kloki, liekas baigi seksiigi.
Protams ka nofochet kaa istenibaa izskataas nevar, tas apgaismojums bildees izsktaas pavisam savaadaaks, bet dzivee ir kudii labaak. Vakar tumsaa iesledzu gaismas un vienkarshi skatijos virsuu uz to kloki, liekas baigi seksiigi.
labi darbinji sadariti
nekas sarezgits, bet noteikti pasam smaids sejaa tagat braucot.
...
Arii gribu taadu mantinju salonaa
Izskataas
Izskataas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Protams nekaa sarezhgita, iznemot flanchus!Armando rakstīja:labi darbinji sadariti
Paldies! Jaa, tagad pa vienu apgaismotu lietinu salonaa vairaak, savadaak tumsaa nevar redzeet kur shtepseleejamais atrodas.Orkaans rakstīja:Arii gribu taadu mantinju salonaa
Izskataas
Man tapeec spogulii ir ieinsteleetas diodes no e39 Ljoti skaisti tiek izgaismota viduskonsole un paarsleedzeejs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jeezinj, dzeki, tad jau jus tumsaa nevarat ari caurumu atrast...Archizlv rakstīja:Protams nekaa sarezhgita, iznemot flanchus!Armando rakstīja:labi darbinji sadariti
Paldies! Jaa, tagad pa vienu apgaismotu lietinu salonaa vairaak, savadaak tumsaa nevar redzeet kur shtepseleejamais atrodas.Orkaans rakstīja:Arii gribu taadu mantinju salonaa
Izskataas
...
Jaa laba lietina, man sievinas e46 ari ir tas diodes, bet tam auto taadas naca originaali un izskataasOrkaans rakstīja:Man tapeec spogulii ir ieinsteleetas diodes no e39 Ljoti skaisti tiek izgaismota viduskonsole un paarsleedzeejs
Tu domaa aizdedzes?Armando rakstīja:jeezinj, dzeki, tad jau jus tumsaa nevarat ari caurumu atrast...Archizlv rakstīja:Protams nekaa sarezhgita, iznemot flanchus!Armando rakstīja:labi darbinji sadariti
Izskataas
Ātruma pārslēgs Kas iekļauts arī manā to do listā.
Nu ko shodien beidzot sanemos un piemeriju Armanda meistar darbu, rit pec darba metinashu klaat un ceresim ka skana bus laba.
izskatas jau labi
Paldies! Rit cerams ka uzmonteshu un jamegina ari uzfilmet pirms un pec skana.
Ko nozīmē Armando meisterdarbs (slinkums meklēt atbildi topica )!?
Izskatās jau gaumīgi, moš nedaudz lielāks D varēja būt, bet tā ļoti pieklājīgi!
Ātrumpārslēgs dievīgs manā salona "disenē" arī izskatītos lieliski
erda rakstīja:Ko nozīmē Armando meisterdarbs (slinkums meklēt atbildi topica )!?
Nu principa Armands man to bunduli taisija, viss cauri bundulis ir no nerusejosha terauda, ieksha speciaalaa vate un nerusejosha svamme/siets un visas caurumotas trubas ieksha iemetinaataas viss kaa naakaas.
Not bad!
Gribu dzirdēt toni! :)
Kas vispār rakstīts uz uzgaļiem? Magnaflow? Caur telefonu nesaskatu :)
Gribu dzirdēt toni! :)
Kas vispār rakstīts uz uzgaļiem? Magnaflow? Caur telefonu nesaskatu :)
skiet ka POWERFLOW....
izstas superigi, pat sezu tagat pie pc un smaidu viens pats te
pagaidam izskats ir vienkarsi lielisks, japagaida ritdienas rezultati ar skanju, cerams bus sanacis labs variants
sie itkaa nelielie updeiti no aaras (flanchi, diski, izputejs, padaris tavu mazuliti, vienkarsi superigu
ps. visiem citiem, starpcitu redzeju diskus dzivee, pat salidzinat nevar ar bildem. izstas perfekti, pat ipashi neiekrit acis ka centrinji nau...
erda- archs parspileja, nau nekads meistardarbs, vienkarsi sis bunduls taisits special preks archizlv, ar vienu ieejosho trubu un divam izejoshajam un ar nelielu toniti, redzes ritaa kas tur beigas bus sanacis
un kapec lielaks? tad jau ari m3 vajadzetu lielaku... izejosho trubu izmeri identiski kaa m3 , ja neskaita ka garumaa nau atskiriba, bet tas pec archizlv pieprasijuma...
pagaidam izskats ir vienkarsi lielisks, japagaida ritdienas rezultati ar skanju, cerams bus sanacis labs variants
sie itkaa nelielie updeiti no aaras (flanchi, diski, izputejs, padaris tavu mazuliti, vienkarsi superigu
ps. visiem citiem, starpcitu redzeju diskus dzivee, pat salidzinat nevar ar bildem. izstas perfekti, pat ipashi neiekrit acis ka centrinji nau...
erda- archs parspileja, nau nekads meistardarbs, vienkarsi sis bunduls taisits special preks archizlv, ar vienu ieejosho trubu un divam izejoshajam un ar nelielu toniti, redzes ritaa kas tur beigas bus sanacis
un kapec lielaks? tad jau ari m3 vajadzetu lielaku... izejosho trubu izmeri identiski kaa m3 , ja neskaita ka garumaa nau atskiriba, bet tas pec archizlv pieprasijuma...
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …