jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 22
- chevron_right
Jep lecu lukturi, tā ir kondiškas truba, pagaidām neliku visus radiātorus jo daudz vel jājauc ārā lai sakrāsotu tad to visu salikšu.
par diskiem runājot, ja nokrāsosi auto krāsā nebūs tā, ka viņi itkā vizuāli pazudīs uz auto fona?
man trešais variants patīk
spieķotiem diskiem ar sīku rakstu ļoti ļoti reti kad piestāv tumšas krāsas! vislabāk tomēr gaišas lai rakstu var saskatīt.
ar tumšas krāsas vidiem izskatās mazāki, nav īpaši pievilcīgi, ar reāliem diskiem vrb skats būtu labāks
Man patīk variants nr 3!
Melnie vidi ir
nēēee, tikai ne grafīta.
speciāli paņēmu tādu krāsu, ar domu, ka Latvijā tādus neesmu redzējis uz e36 (tāpēc neņēmu baltus). Nevajag atkārtoties. Tā jau man sāp, ka tagad visiem ir style5.
Es balsoju par kko spilgtu. Labprāt pats būtu krāsojis spilgtus, bet bail bija to darīt, jo visa pārējā mašīna izskatās tāda klasiska. Tev, savukārt, ir piemīztās lampas, līdz ar to mierīgi vari atļauties kko spilgtu.
Piem perfekti izskatītos tāda krāsa kā mašīnai, bet kādus pāris toņus gaišāka.
Fotošopa versijā soso, bet dzīvē bombīgi būtu tie violētie style5.
speciāli paņēmu tādu krāsu, ar domu, ka Latvijā tādus neesmu redzējis uz e36 (tāpēc neņēmu baltus). Nevajag atkārtoties. Tā jau man sāp, ka tagad visiem ir style5.
Es balsoju par kko spilgtu. Labprāt pats būtu krāsojis spilgtus, bet bail bija to darīt, jo visa pārējā mašīna izskatās tāda klasiska. Tev, savukārt, ir piemīztās lampas, līdz ar to mierīgi vari atļauties kko spilgtu.
Piem perfekti izskatītos tāda krāsa kā mašīnai, bet kādus pāris toņus gaišāka.
Fotošopa versijā soso, bet dzīvē bombīgi būtu tie violētie style5.
Pēdējais labojis ch. - 10 Apr 2012, 17:12, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
madara ideja arī neizklausās slikti
4 blildē krāsojums man vislabāk
Es ar' par zeltu
Ir tā ka gribēju kautko spilgtu bija tāda doma itkā, bet negribas nošaut greizi ar tām baigajām spilgtajām krāsām
Parastu sudraba arī negribas jo tādi viņi nāk oem. tad nebija jegas jaukt ārā. Tas skaidrs ka es nekrāsošu kā Ch. Gribas atšķirties. Balti galīgi garām būs, kā jau rakstiju dzeltenie lukturi ir tikai tā pagaidām..
Kautgan no otras puses cik tur tā darba viņus izjaukt un pārkrāsot citā tonī. Pagaidām ir doma noriskēt un nokrāsot auto krāsā. Importijā tā ir tēma, pie mums vel nav tik ļoti attīstīta daudzkrāsainība.
Kā bija ar oranžajiem diskiem viens nokrāsoja visi rādija ar pirkstu, tad pasitās bums ka daudziem bija, driftā diski bija oranži, daudzi dzelziniekus sakrāsoja, un vel pec tam visiem džipiem bija oranži
Parastu sudraba arī negribas jo tādi viņi nāk oem. tad nebija jegas jaukt ārā. Tas skaidrs ka es nekrāsošu kā Ch. Gribas atšķirties. Balti galīgi garām būs, kā jau rakstiju dzeltenie lukturi ir tikai tā pagaidām..
Kautgan no otras puses cik tur tā darba viņus izjaukt un pārkrāsot citā tonī. Pagaidām ir doma noriskēt un nokrāsot auto krāsā. Importijā tā ir tēma, pie mums vel nav tik ļoti attīstīta daudzkrāsainība.
Kā bija ar oranžajiem diskiem viens nokrāsoja visi rādija ar pirkstu, tad pasitās bums ka daudziem bija, driftā diski bija oranži, daudzi dzelziniekus sakrāsoja, un vel pec tam visiem džipiem bija oranži
Ielikšu rīt no rīta mazu reportu par šodienas pasākums tika iegādāta smilšu strūklas pistole
Tāds prieks ka no rūsas var smuki atbrīvoties nogāju pa visām durvīm bagažnieku un haubi. Sagruntēju ar 2 komponentu skābo grunti. Sarunāts ka auto aiznākošnedēļ brauc krāsoties viss japabeidz gatavot līdz tam.
Tāds prieks ka no rūsas var smuki atbrīvoties nogāju pa visām durvīm bagažnieku un haubi. Sagruntēju ar 2 komponentu skābo grunti. Sarunāts ka auto aiznākošnedēļ brauc krāsoties viss japabeidz gatavot līdz tam.
Viens no variantiem kas varetu but OK, manuprat ir Candy teal krasa, bet lai saprastu - vajag kvalitativu fotosopu.
Vai ari nokrasot kada interesanta toni + uzpulet stariem prieksu
Vai ari nokrasot kada interesanta toni + uzpulet stariem prieksu
Disku pulesana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17