KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 25
- chevron_right
Paldies Tev par spoguļiem!
Arī tikts pie šādām, daudzu kārotām, lietiņām!
Biju pabraucis jau ar tādām. Uz gariem gabaliem ļoti noderīga lieta, ja vari pamainīt atzveltnes izliekumu.
Biju pabraucis jau ar tādām. Uz gariem gabaliem ļoti noderīga lieta, ja vari pamainīt atzveltnes izliekumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, šī štelle ir laba Tad kad nopirku savu balto e36, viņam jau tādi bija virsū, un tad tikai uzzināju ka kas tāds arī pastāv
Ir tikai viens jautājums - kur,cik $ ?
+1, ja piedāvātu tādu verķi, iespējams ka neatteiktos.
Nu man šie pumpīši ienāca kopā ar donorauto. Tiešām reti tādi redzēti. Otrais e36, kuram ko tādu redzēju.BuKTOP rakstīja:Ir tikai viens jautājums - kur,cik $ ?
P.S. man ir nedaudz savādāks pēc izskata.
man tas motoriņš ir iekš mīksta paralona
man tas motoriņš ir iekš mīksta paralona
Man motoriņš ir iekš tāda kā dermantīna maisiņa, kas iekšpusē iztapsēts ar plānu poralonu.
Opiņā cik kruta būs jāpameklē šitādi...
Tikai kā viņa saucas???
Tikai kā viņa saucas???
Es meklēju googl'ē pēc visiem nummuriem, ko atradu uz tiem pūšļiem, bet neko nevarēju atrast
lumbar supports555 rakstīja:Opiņā cik kruta būs jāpameklē šitādi...
Tikai kā viņa saucas???
Kods, ja ir interese - 52 10 9 404 379
Interesanti.
Vel tik sportsitzes vajag.
Vel tik sportsitzes vajag.
nezin cik tāds maksā jauns?
Cik atradu eBay'ā uz tirgošanu, tad tikai no e38, e39 un no kādiem jaunākiem modeļiem, kuriem tie atzveltņu pūšļi nav tik reti, bet tieši no e36 Neko neesmu manījis.
jaa taa tiesam ir kruta lietinja, ari nau nacies tadu manit. laikam tiesam ultra retums
...
Spītējot drēgnajam laikam, saņēmos iztīrīt salona paklāju, kas bij tik netīrs, ka drīz jau sāktu spīdēt
..un te jau nedaudz tīrāks!
Nezinu ka tev, bet man te putenis, nevaretu iedomaties tirit salonu, bet...
Cepuri nost
Cepuri nost
Tas bija vakar, un vakar Koknesē visu dienu spīdēja saulīte un nebija vēja. Tikai traucēja tie -6 C'
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 25