Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 73
- chevron_right
paprasi Image - viņam bija šādi diski.
Tīk ļoti centos paspēt uz 19. sataisīt sabu bembīti, ka pat neuztaisīju nevienu bildi... Bet ir jau iepirktas riepiņas.. 205/40 R17 Jau saliktas uz diskiem un uz mašīnas.. pagaidām izskatās pēc džipa, bet nekas.. tas tiks labots Pa lielam viss ir sadarīts, salikts, sakrāsots u.t.t. Vēl daži sīkumiņi un tad uz skati Tā kā drīz būšu jau ielās.. Tik pašai žēl, ka visā tajā steigā, piemirsu par bildēm..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Daži bilžuki
Nu jau nokrāsots un sapulēts, tikai netīrs
Nu jau nokrāsots un sapulēts, tikai netīrs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu ko , sanaak ka loti driiz buusi ielaas ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tikai un vienīgi apsveicami Podziņ
Podziņ! Gaidām ielās!
Jūū', es jau arī vairs nevaru sagaidīt kad tikšu ielās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņa sadzersies energy drinkus vai tabletes un pāris sutkas no vietas vizināsies, izkāpjot no auto tikai, lai uzpildītu degvielu
Gribās redzēt gala rezultātu
Gribās redzēt gala rezultātu
nebūtu slikti, ja degviela maxātu kā agrāk Tad toč tā darītu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Diskiem uzlikas jau sāki meklēt? Labs darbskas padarīts
Nē. Nemaz i nemeklēju. Jo kad ieraudzīju šitos diskus, man viņi iepatikās tādi kādi viņi ir un es pat nezināju, ka viņiem nāk kautkādas uzlikas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Saaarauj, saaarauj Turu visus iespējamos īkšķus par Tevi :)
Patikami redzet ja darbins iet uz beigam
Malacis! Gaidu, kad beidzot būsi atpakaļ ierindā un, lai noskaidrotu, kas notiek 5dienas vakaros, varēs atkal zvanīt tev!
Tieši tā Negribu neko sasolīt, bet tā kā man 2diena brīva, plānoju beidzot uz skati braukt
Vakar Jelgavā pa Rullīša trasi dabūju paārdīties ar Diamondracing bembīti (Karlo ex bembīti ) Tā uzsita asini, ka gribas ātrāk ar savu kautkur aizbraukt , izārdīties
Vakar Jelgavā pa Rullīša trasi dabūju paārdīties ar Diamondracing bembīti (Karlo ex bembīti ) Tā uzsita asini, ka gribas ātrāk ar savu kautkur aizbraukt , izārdīties
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Un kā tev kopumā tur gāja?
Baigi labi... Pašai patika kā sanāca.. Tā kā sen neēsmu nekur ārdijusies, jau baidījos , ka izgāzīšos, bet sanāca viss kam bija jāsanāk un pat vairāk.. Esmu apmierināta ar savu sniegumu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kad paziņos rezūltātus? kas un kā...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16