Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 32
- chevron_right
buus bus ok, esjau nevaru sagaidiit savu krasoshanu arii! :)
Ta tik turet ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Nu ko damas un kungi nu jau manu topiku var parsaukt par dj_zii Ruby Black coupe
Šitais trakais rits sakas ta dienas gaita tika sadariti visadi darbi sapuleju aizmugurejos lukturus :
pirms: pec kad sapratu ka šodien stradašana iet no rokas tad ķeros priekšejiem lukturiem klat un beigas paldies RM1 par sagadatajiem krustiem
nu ko aķis bija lupa un nu sadomaju ka pietiek aleties un jadzen mazais bmbits boksa pec kada briža pardomu tika paņemts uz dušu un nu jau bilde saka radities cerigaka
pec kada laika sanaca matets bembitis tad vel drusku pacietibas un laka virsu šodien tika izdarits ļoti daudz un dikti nogurums ir nereals
TURPINAJUMS SEKOS
ps : parit paredzets sakt likt kopa zurci un uzstelet HK muzonu tad buss vairak bildes taka ar labu nakti pagaidam
Šitais trakais rits sakas ta dienas gaita tika sadariti visadi darbi sapuleju aizmugurejos lukturus :
pirms: pec kad sapratu ka šodien stradašana iet no rokas tad ķeros priekšejiem lukturiem klat un beigas paldies RM1 par sagadatajiem krustiem
nu ko aķis bija lupa un nu sadomaju ka pietiek aleties un jadzen mazais bmbits boksa pec kada briža pardomu tika paņemts uz dušu un nu jau bilde saka radities cerigaka
pec kada laika sanaca matets bembitis tad vel drusku pacietibas un laka virsu šodien tika izdarits ļoti daudz un dikti nogurums ir nereals
TURPINAJUMS SEKOS
ps : parit paredzets sakt likt kopa zurci un uzstelet HK muzonu tad buss vairak bildes taka ar labu nakti pagaidam
ne :es tik maisijos un komandeju + man atļava papiru salimet un ar skoču bleiņoties
nu ta diena gan bij ražiga + vel atklajas ka manai coupe ir ari apsildamas aizmugurejas fortackas taka mana konta jau 3 coupe ar apsildamam fortačkam aizmugurejam
mirkla atziņa :
Vispar tagad izlasot savu topiku no paša sakuma rodas sajuta ka man nav visi majas vareja jau pa to naudu paņemt e60 pakotu bet nu labi ka e36 coupe tomer tuvak sirdij stav
Vispar tagad izlasot savu topiku no paša sakuma rodas sajuta ka man nav visi majas vareja jau pa to naudu paņemt e60 pakotu bet nu labi ka e36 coupe tomer tuvak sirdij stav
par e60 domaasi kad vecs vechukins...tagad jaadomaa par lietaam nopietnaam, par e36...atziistu ka man arii nav visu majas... priekaa
Jā, man donoram arī ir, tākā arī būs... :)Dj_Zii rakstīja:nu ta diena gan bij ražiga + vel atklajas ka manai coupe ir ari apsildamas aizmugurejas fortackas taka mana konta jau 3 coupe ar apsildamam fortačkam aizmugurejam
Īpašās krāsas bildēs laikam nenoķert, izskatās prasti, bet dzīvē 100 punkti būs bomba!
ar to krasas keršanu ir neiespejami ,katra bilde savadaka bet ta pa istam nevar saprast kas ir ka man personigi patik kad vinš ir gan melns gan ar odzinu
intresanti ko teiks csdd kad braukšu krasu paregistret man jau teica kad jabrauc kad ir apmacies lai pase butu melns bet pectam ka tik uz cela nesanak skaidroties ar cp
intresanti ko teiks csdd kad braukšu krasu paregistret man jau teica kad jabrauc kad ir apmacies lai pase butu melns bet pectam ka tik uz cela nesanak skaidroties ar cp
Pēdējais labojis Dj_Zii - 15 Apr 2013, 09:07, kopā labots 1 reizi.
Visdrīzāk, ka iebliezīs melna toņmaiņas :) Galvenais, lai nesāk pārliecināt tevi, ka tā ir dzeltena vai zelta krāsa
vot tur kad saule spid nevar saprast bruna sarkaniga vai violeta un melna + laikam ka zelta perle ari bija klat ,vakar viens aspratis izplava ka uz zalo pusi ari atdot bet nu mes ilgi petijam un ta ari nesapratam kur viņš zaļu redzeja
tā nav gadījumā tā pheonix vip krāsa? bet nu būs skaistums
ne nekada vip ta nav bet gan parastaka bmw krasa
Es šitā auto gala rezultātu gaidu ar lielāku nepacietību nekā lielākā daļa gaidīja Orkaana
Pēdējais labojis Dj_Zii - 15 Apr 2013, 21:16, kopā labots 1 reizi.
cik tu atdevi par krasoshanu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …