Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 28
- chevron_right
Augustā to vajadzētu izdarīt
Isteniiba sparniem tev jaaiztaisa ciet tas zaunas un parkraso pa jaunam vinju, joooo tev bus paveicies ar 2 detaljam kuras tev nekad nesarusees jooo cik noprotu tie sparni ir plastmasas izstradajums
jap,plastmasas :)
Drīzumā jau žaunas nebūs
Drīzumā jau žaunas nebūs
Pagaidām ir ok!
izskatas ok, tikai tas uzlime uz numura plaksnites izskatas kaut kaa ne taa, prasiitos kaut kaada uzliime uz plaaksniites mazaaka un ar intresantaaku sriftu - taka siikaa uzliime
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
viņas tur jau bija,doma ir tur uzlīmēt www.e36.lv
to es atceros kad ss.lv staeja sii masiina ka bija sii uzliime jav virsuu
Labas cenas.
Labas cenas.
kaut kaa labaak man patiik otrais variants
Labas cenas.
Labas cenas.
Es vienmēr esmu labāk par "tīru" bundžu Gaume
kaut kur jau maniits vejstikls (lidzigs)
dogMa - labii, labii... tad man ir netīra bundža...
dogMa - labii, labii... tad man ir netīra bundža...
Tās jau tikai uzlīmes,vnm var noplēst un atkal tīrs
Man patiik ja ir apliimeeti stikli, bet ja uz pashu bundzu saak liimeet, tad vairs nepatiik.
+m3 jap, uz stikliem piekriitu... uz bundzas censos nelimeet un nepatiik...
Pēc manām domām,uzlimēs ir kā atkarība,kā sāc līmēt,tā grūti atturēties no nākamajām! Bet normas robežās ir ok,pagaidām pēc manām domām ir smuki!
Nu ja katrai uzlīmei ir savs stāsts - ok !
Bet līmēt kko uz auto līmēšanas pēc arī ir stūlbi .
Nu kkas līdzīgs ar tatoo .
-tas tāds mans viedoklis!
Bet līmēt kko uz auto līmēšanas pēc arī ir stūlbi .
Nu kkas līdzīgs ar tatoo .
-tas tāds mans viedoklis!
+1 tāpat vien līmēt man ar šķiet bezjēdzīgi,vienīgi raibāks auto!
vnm var nolīmēt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …