KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 26
- chevron_right
Tiešām nereāli žēl :S ja ir kkada iespeja palidzet, palidzesu, jo nu es biju viens no tiem 3 kas meginaja izvairities :S un tiesam visbedigakais tika tev :S izkapjot no masinas man tiesam kajas triceja un rokas :S
ka vsp majas tiki? ar trali vilki vai ka?
un ja, stulbi ka kollonu braucienu visi parejie iztrauuce un spraucas ieksa, un te peksni viens vel uzmet pa bremzem !
un ja, stulbi ka kollonu braucienu visi parejie iztrauuce un spraucas ieksa, un te peksni viens vel uzmet pa bremzem !
tas bmw ir nemirstiigs, pashi aizbraucaam... nezinu kas tur izlija, bet radiators ir vesels
Ew bet tad jau moska nebus tik traki, cerams ka tik lanzeronu nebusi saliecis :S ja esi, tad saki, cik talu griezt nost un kka jau nogadasim lidz jelgavai, man stav abi veseli... nu reali tad paliek lukturis, brille un kapots ja? vai sparns ar iemicits?
Sajūta zināma bet še vienu moška uzlabos garīgo!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Logu šķidrums..KV_ rakstīja:tas bmw ir nemirstiigs, pashi aizbraucaam... nezinu kas tur izlija, bet radiators ir vesels
Izsaku visdziļāko līdzjūtību
Galu galā kurš tad bija vainīgs?
Galu galā kurš tad bija vainīgs?
cik pastijos, tad nebus traki, iespejams rit jau atkal vis bus izliekts atpaklaj, sodien auto tika nomests malaa un
Doshu zinju ja kkas bus vajadzigs
vainigs gan jau es, bet tam Škodas ipašniekam nenovelu neko labu, un kur vispar bij prats spraukties iekshaa kolonaa
Doshu zinju ja kkas bus vajadzigs
vainigs gan jau es, bet tam Škodas ipašniekam nenovelu neko labu, un kur vispar bij prats spraukties iekshaa kolonaa
video reģistrators tev bija?
Ja bija, tad pēc video var pierādīt škodista vainu - iespraucās unnodeva pa nažiem.
Bet ja nebija, tad vainīgs būsi tu pod "distances neievērošana"
Tā tas diemžēl ir
Ja bija, tad pēc video var pierādīt škodista vainu - iespraucās unnodeva pa nažiem.
Bet ja nebija, tad vainīgs būsi tu pod "distances neievērošana"
Tā tas diemžēl ir
diezvai tur bij kkads video..
tomēr bamperu atstāj to pašu
Kur bildes ar bojaatu auto?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ieprieksejaa lapaa ir kkada
Tagad redzu Pirmiit neveera valjaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Cik es esmu dzirdējis braukt kolonā, bezs policijas pavadījuma ir aizliegts ar likumu, varbūt kļudos....gda33 rakstīja:Tiešām nereāli žēl :S ja ir kkada iespeja palidzet, palidzesu, jo nu es biju viens no tiem 3 kas meginaja izvairities :S un tiesam visbedigakais tika tev :S izkapjot no masinas man tiesam kajas triceja un rokas :S
Nu tie, kas spraucās iekša ir saprotami jo vinji reali grib kautkur nogriesties vai kā savādāk mainīt virzienu, es domaju, ka nejau viņi mums traucēja, bet drizāk mēs viņiem
vajag tik mācēt distances ieturēt un nebūs problēmu. šādu kolonu gadījumi to apliecna. Jau sākumā jutu ka daudzi strauji bremzēja- cik tur vajag, viens nepamana un pārējie līdzi pavelkas.
izskatās ka esi visu nakti strādājis!
Neizskatās ka auto ir bijis kādā sadursmē
bij bij taa ka strauji bremzeja, vnk soreuz taa loze krita man, ka bremzeshanas celjs satraapijaas ar celja segum aminju, ka rezultata noblokjejas ari ritenji;) distance bij soreiz labi ietureeta
sodien palociju ara blekjus kadas paris stundas:) blekji vel sikums, iztaisnoju, bet daudzi plastmasi sašķīduši bet velreiz saku, liels paldies ka paliidzeejat ar draudzeniRENIO rakstīja:izskatās ka esi visu nakti strādājis!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …