E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 91
- chevron_right
Sodien tikka iepirkti dazi sikumi M3 speedo, melnas nasis un apsildamo benkju pogas lai aizpilditu caurumus paneli
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Tas eļļas spiediens arī strādā panelī, neko citu vairs nepievienojot?
P.S. Diski pa pirmo.
P.S. Diski pa pirmo.
Nee tur vajag kaut kadus vadus vel vilkt. Pagaidaam tas mani tagad nesatrauc daudz kas cits vel darams
Instagram INDIGAIS
Pa cik sanāca ieķert to M3 spido?
Visas 3 lietas pa 50€ pat mileage praktiski ka man orgjinali tik 4k mazak
Instagram INDIGAIS
Sodien tikka uzliktas jaunas shock top mounts nezinu isti ka latviski vinjas saucas
Camber plates galigi nebija ritigas parak ciets purns bija un vel vidus daljas negrozijas nez kapec
Camber plates galigi nebija ritigas parak ciets purns bija un vel vidus daljas negrozijas nez kapec
Instagram INDIGAIS
Vakar tikka iegadaties dazas lietas kapots, 2 Sparni, Mtech prieksejais,auzmugurejais buferis un slieksnji itka tada krasa ka mans cabris bet uzliekot uz auto atskjiras cerams pec pulesanas izlidziinasies krasa
Un vel tikka nomainits aizmugurejais bundulis uzlikts no 323 orgjinalais bmw
Un vel tikka nomainits aizmugurejais bundulis uzlikts no 323 orgjinalais bmw
Instagram INDIGAIS
ta varetu buut ka nomainot aizmugurejo bunduli liekas ka masina labak iet uzraviens labaks?
Instagram INDIGAIS
principaa jaa, jo atmosferiskiem dzinejiem ir loti svarigi pareizza pretestiba izpludes sistema,so visu stastija viens autosporta autinju meistars pie braslas tilta.vairak ieteica man e30lv foruma, kad pasam bija e30,kad liku savu tuninga bunduli,ka loti svarigi ir pretestiba, sis tur 6 stundas lika aizmugurejo bunduli,lai nebutu jaudas zudumi un vel iespejams iegutu kaut ko klaat ,ilgi un dikti merija,domaaja u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ieprieksejais bundulis bija galigi izdedzis abos galos un kad braucu ar to bunduli tad konkreti nebija uzraviens veel brinijos ka 2l 6 cilindram tik sudigs uzraviens
sodien uzlikot to bunduli no 323 uzreiz jutas kaa cita masina daudz atsaucigaaka uz gazes pedaali
sodien uzlikot to bunduli no 323 uzreiz jutas kaa cita masina daudz atsaucigaaka uz gazes pedaali
Instagram INDIGAIS
Es ar gribu tādu spido
Sodien auto tikka pie jaunas elljas , elljas filtra, gaisa filtra, svecem un vel buus thermostats
Ta jau motors bija kluss tagad vispar nevar vairs dzirdet
Ta jau motors bija kluss tagad vispar nevar vairs dzirdet
Instagram INDIGAIS
riit iebrauksu apskatiit tavu Convertible dziivee
Nu sodien tika ieverteets dziivee
prieks kad centies un ceru kad sanaaks talaakie plaani ko sodien teici
labs labs tev tas Convertible diski dziive
tip top
prieks kad centies un ceru kad sanaaks talaakie plaani ko sodien teici
labs labs tev tas Convertible diski dziive
tip top
Sodien izdzinu netiro cabrio saulite pagozeties kopa ar e46
Instagram INDIGAIS
karoc laikam uznaca kaut kad brain fog un nolemu krasi mainit stilu manam e36
taka mani sedeklji un diski ir pardosana bet protams ne jau pa ljimonadu reali atdossu tik cik man vinji izmaksaja man
bet par parejiem planiem pagaidam neizpaudisos ja bus kadi jaunumi tad zinjossu
taka mani sedeklji un diski ir pardosana bet protams ne jau pa ljimonadu reali atdossu tik cik man vinji izmaksaja man
bet par parejiem planiem pagaidam neizpaudisos ja bus kadi jaunumi tad zinjossu
Instagram INDIGAIS
ooooo o lai veicaas pardot
kaadi plaani tagad buus ar E36 Convertible ,a kas tev nesanaaca samainiit pret Touringu
kaadi plaani tagad buus ar E36 Convertible ,a kas tev nesanaaca samainiit pret Touringu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 91