Amish'a 330 affectus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
Bija:
Procesā:
Gatavs:
Parkingi vēl pieslēgti nav, izvilkts tikai vads līdz PDC kompim. Bija doma likt smoked miglas, bet tomēr izlēmu palikt pie stock izskata. M3 sliekšņi ir gatavi nokrāsoti, tik jāuzliek, kad sakopšu spārnus.
Nākošais:
- elektro, apsildāmi, auto nolokāmi spoguļi - atrasti, tik jāpasūta
- /M sānu moldingi
- jāsaved kārtībā kapots un priekšējie spārni - viss jāpārkrāso, lai būtu smuki
- jāsataisa, lai rāda eļļas temperatūru
- piektdien vedu visas 4 abšivkas pāršūt
- "18 diski
Nākošais:
- elektro, apsildāmi, auto nolokāmi spoguļi - atrasti, tik jāpasūta
- /M sānu moldingi
- jāsaved kārtībā kapots un priekšējie spārni - viss jāpārkrāso, lai būtu smuki
- jāsataisa, lai rāda eļļas temperatūru
- piektdien vedu visas 4 abšivkas pāršūt
- "18 diski
Kādėļ auto uzreiz visu reizė nekrāso?
Pagaidām nevaru uz tik ilgu laiku palikt bez mašīnas. Kad beigsies darbs Septembra beigās, tad. +ir šādi tādi citi plāni vēl padomā(tehniskā ziņā) - negribās nokrāsot un tad swapojot riskēt, ka sačakarēs krāsojumu. Kad viss būs pilnīgi gatavs kā esmu ieplānojis, tad pašās beigās nokrāsošu.
PDC darbojas:
http://failiem.lv/g/rxdeqkb#aa/pdc.avi
Ielikti melnie griesti:
Nobraukums
Izmēģināju līdzekli moldingiem - padara tos melnākus, noņem to izkaltušās pelēkās plastmasas izskatu - ar rezultātu apmierināts, izskatās daudz melnāki tagad. Rīt difuzoru arī ar viņu apstrādāšu.
http://failiem.lv/g/rxdeqkb#aa/pdc.avi
Ielikti melnie griesti:
Nobraukums
Izmēģināju līdzekli moldingiem - padara tos melnākus, noņem to izkaltušās pelēkās plastmasas izskatu - ar rezultātu apmierināts, izskatās daudz melnāki tagad. Rīt difuzoru arī ar viņu apstrādāšu.
kas tas ir par lidzekli?
Veilers rakstīja:kas tas ir par lidzekli?
Ieej DEPO, tajā stūrī, kur visāda auto ķīmija un velosipēdu loriņi. MOTIP - black bumper saucas, maksā kautkas ap 4 eiro, paliela pudele, kādi 800ml. Iekšā melns jogurts, kā kurpju smēre.
Pēdējais labojis Amish - 08 Jūl 2014, 22:30, kopā labots 1 reizi.
Man nav grūti pēc katras auto mazgāšanas reizes veltīt 2 min, lai nobrauktu ar smēri un lupatiņu pāri moldingiem Jo efekts ir super.yanks rakstīja:cik man ir pieredze tad tie līdzekļi ātri zaudē savu iedarbību.
labais, moshk bus japaprove!Amish rakstīja:Veilers rakstīja:kas tas ir par lidzekli?
Ieej DEPO, tajā stūrī, kur visāda auto ķīmija un velosipēdu loriņi. MOTIP - black plastic saucas manuprāt, maksā kautkas ap 4 eiro, paliela pudele, kādi 800ml. Iekšā melns jogurts, kā kurpju smēre.
Es ar to pašu kurpjusmēri arī smērēju, efekts principā līdzīgs. :) Tomēr laikam labāk reizi noiet ar celtniecības fēnu tos modingus, tas kārotais melnums paliks uz ilgāku laiku.
d[-_-]b
Esmu redzējis video kā viens ar spoguļu korpusiem tā izdarīja, bet man bail sačakarēt PDC moldingus, jo apkārt viņi nemētājas Jāpameklē kāds vecais moldings un jāpaeksperimentējas.
Izlasīju visu topiku!
Vispār, vajag divas lietas tagad :
- Nomazgāt auto un uztaisīt kopskata bildes mašīnai,
- Noraut kašiņu un protams nofilmēt arī!
Cepuri nost par padarīto! Pārkāpt no E46 330ci uz E36, jābūt lielam fetišam uz E36.
Vispār, vajag divas lietas tagad :
- Nomazgāt auto un uztaisīt kopskata bildes mašīnai,
- Noraut kašiņu un protams nofilmēt arī!
Cepuri nost par padarīto! Pārkāpt no E46 330ci uz E36, jābūt lielam fetišam uz E36.
Ieguldīts daudz laiks/nervi
Lai veicas...
Lai veicas...
Līdz šim, kad izskatījās pēc miskastes - mazgāju reti, jo nav jēgas Tagad sākšu mazgāt, jo sāk izskatīties pēc kautkā.hancels rakstīja:Nomazgāt auto un uztaisīt kopskata bildes mašīnai
Kas ir "kašiņš"?Noraut kašiņu un protams nofilmēt arī!
Jā, tik labi ap sirdi, ka puse var teikt jau paveikta no visa ieplānotā.Cepuri nost par padarīto!
E36 ir ļoti lēts, nav tik pārdabiski komfortabls kā E46, vēl ir tas driver`s car feelings. Kā arī žēl nojāt dārgu un skaistu E46 pa LV ceļiem. Pēc pāris gadiem vērtība puse.Pārkāpt no E46 330ci uz E36, jābūt lielam fetišam uz E36.
Vairāk jau nervi. Man kā cilvēkam tālam no skrūvēšanas neiet viegli - viss kādam jāprasa +google is my best friend, viss sākas ar frāzi "how to bmw e36...."Sancix rakstīja: Ieguldīts daudz laiks/nervi
Bet man nāk vēl citas muļķības galvā tagad sakarā ar dzinēju... Laikam pa maz nervus nosvilināju ar M54
Kašiņš ir nospolēt vai griezties ap savu asi!
E46 jau arī nav baigi dārgs, vienīgais kas tur ir ne īpaši patīkamās cenās ir priekšējie plaukti.
To arī var sēdināt un saglabāt vēl komfortu, E36 grab un krata.
p.s braucu ar e36, nevis e46. Un man ir žēl nojāt e36, jo ikdienai tas auto neder, pēc ziemas kasjaki jānovērš, tas tā, ja grib pa smuko! :)
E46 jau arī nav baigi dārgs, vienīgais kas tur ir ne īpaši patīkamās cenās ir priekšējie plaukti.
To arī var sēdināt un saglabāt vēl komfortu, E36 grab un krata.
p.s braucu ar e36, nevis e46. Un man ir žēl nojāt e36, jo ikdienai tas auto neder, pēc ziemas kasjaki jānovērš, tas tā, ja grib pa smuko! :)
Man ir vienritenis, nekādas spoles īpaši nesanāk Patreiz ir doma uzlikt 3.2 Evo tiltu ar lielo reduktoru/bloķi, bet jāizpēta vai E46 330 bremzes derēs tad.
Es pa ziemu nebraukšu ar e36 - sāls ir slikti +risks sasist.
Es pa ziemu nebraukšu ar e36 - sāls ir slikti +risks sasist.
Kas haubei vainas?
1) Aizšpaktelēta BMW emblēmas vieta. Špaktele jau lobās nost
2) Izskatās, ka nokrāsots mājās garažā. Laka pa maz.
Krāsošu visu mašīnu tuvākajā laikā, jo ir daudz dažādu sīkumu viscaur - buktītes, švīkas utt.
2) Izskatās, ka nokrāsots mājās garažā. Laka pa maz.
Krāsošu visu mašīnu tuvākajā laikā, jo ir daudz dažādu sīkumu viscaur - buktītes, švīkas utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right