Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 26
- chevron_right
tik njem kas paredzeeti koilaam, jo nezinu vai manus standarta var likt uz koilaam, driizaak ka nevar.
Šodien beidzot turpināju likt savu autiņu kopā! Un ir - viņš murrā! Bez gala bunduļa gan ir nikns, bet nu murrā skaisti. Gandrīz salikta visa priekša, palicis vēl pielikt m bamperi (priekša gan nesakrāsota, bet nu nebūs sarkana utt ), kā arī sametināts viens disks + uzvilktas skaistas tupelītes. Nevarēju nociesties un piemērīju. Vienkārši - sex!
Parasti lielījos ka man salonā klusums un nekas negrab. Laikam iepriekš nebija pareizā piekare, jo tagad šķiet ka grab viss iespējamais.
Bildes gan šajā PC diemžēl nevaru dabūt iekšā, bet nu pirmdien noteikti visu atrādīšu kas un kā pa brīvdienām būs sanācis!
Parasti lielījos ka man salonā klusums un nekas negrab. Laikam iepriekš nebija pareizā piekare, jo tagad šķiet ka grab viss iespējamais.
Bildes gan šajā PC diemžēl nevaru dabūt iekšā, bet nu pirmdien noteikti visu atrādīšu kas un kā pa brīvdienām būs sanācis!
Bez bildēm - no coments
Gaidam bildes!
Ar gribu redzēt kas un kā!
Kaut kā šitā un tā!
Vairāk bildes un sīkāks info būs vēlāk, tagad slinkums rakstīt, gribās tikai braukt!
Tiekamies sabraucienos!
Vairāk bildes un sīkāks info būs vēlāk, tagad slinkums rakstīt, gribās tikai braukt!
Tiekamies sabraucienos!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lukturi dikti melni...
kaa ar seedinaajumu? tik pat cik man vai augstaak ir? intrese sakara ar TA
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nav ne jausmas, nu jau esmu pieradis un liekas ka džips.
Nezinu kā skatē Rīgā, bet Bauskā uz bremžu stenda priekšējam bamperim no zemes apmēram lūpas tiesa palika, varbūt nedaudz vairāk.
Nezinu kā skatē Rīgā, bet Bauskā uz bremžu stenda priekšējam bamperim no zemes apmēram lūpas tiesa palika, varbūt nedaudz vairāk.
lukturos krusti un nopūsts reflektors?
Arī gribu tāādus nenormāli
Arī gribu tāādus nenormāli
Izskatās labi!
bus sabrauciena jasalidzina augstumi tadRuu rakstīja:Nav ne jausmas, nu jau esmu pieradis un liekas ka džips.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
ir Ok,man pat patiik! nez,kpc atgaadina kaut kaadu Japan style..
Instagram - Sandis_e36
labs rezultaats :)
izskatas nice
Bet, nu, perfekti! Vēl tik sakrāsot un bomba!
Kā ar izpūtēja tonīti? Kā tad beigās izdarīji?
Kā ar izpūtēja tonīti? Kā tad beigās izdarīji?
ir ok... apsweicu... vēl viens smuki sedināts e36
Tad jau piektdien tiekamies sabraucienā!!!
Malacis, sveikts atkal ielās!
Šodien pie PBSHB piebrauca, šis tas jasadara un būs pa smuko. Diski bomba, man ļoti patīk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 26