E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
Es starpcitu meklēju šādu bildi, bet atradās tikai trakais variantsElvijsR rakstīja:Tom. Ir ir tur nedaudz pa sportisku
Ideja ir šāda. Bet tad jau manīs.
Slēpts saturs: Parādīt
Vēl labāk par šo šķiet, ja parastās lūpiņas virsū uzliek to lielāko (bildē) un tad vēl to pannu 'iekarina'.
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Cik dzirdēju ,tad šī lūpa ir diezgan neadekvāti dārga priekš lūpas, bet nu skatīsies. Manam auto ziema sākas 29.oktobrī.
Elvij, tak nesapis sev mašīnu tikai!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Tak apnicis tas stock look. gribās ar kko paekspermentët. Viss jau būs ok. Nepārdzīvo.jaaniskal rakstīja:Elvij, tak nesapis sev mašīnu tikai!
Nebūtu jāčakarējās es parsvapotu no digitālās uz parastākodaemon rakstīja:Auto kā tāds un salons diezgan ok. Bet kādā rakā tiem tai rūpnīcā tas viss bija jāizcūko ar parasto pečku?
Varam mainìtieskars rakstīja:Nebūtu jāčakarējās es parsvapotu no digitālās uz parastākodaemon rakstīja:Auto kā tāds un salons diezgan ok. Bet kādā rakā tiem tai rūpnīcā tas viss bija jāizcūko ar parasto pečku?
Bet man arī šādas tādas idejas galvā rosās, jo stock look ir stock, prasās arī kaut kas interesantāks Tikai tad kauns, manā gadījumā atstāt, 2.0 dzinēju Kā arī visam vajag naudu :)ElvijsR rakstīja:Tak apnicis tas stock look. gribās ar kko paekspermentët. Viss jau būs ok. Nepārdzīvo.jaaniskal rakstīja:Elvij, tak nesapis sev mašīnu tikai!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Ja nav nopi***s tad jau tā dvuļa arì iet, nav jau tik traki. Bet nu jā... pašam ar gribās kko niknāku, bet nu ir citas prioritātes, kur atstāt naudu. Žureklis tik tāds , kad nav ko darīt tad kkas tiek padarītsjaaniskal rakstīja:Bet man arī šādas tādas idejas galvā rosās, jo stock look ir stock, prasās arī kaut kas interesantāks Tikai tad kauns, manā gadījumā atstāt, 2.0 dzinēju Kā arī visam vajag naudu :)ElvijsR rakstīja:Tak apnicis tas stock look. gribās ar kko paekspermentët. Viss jau būs ok. Nepārdzīvo.jaaniskal rakstīja:Elvij, tak nesapis sev mašīnu tikai!
Smuki, bet imo tik daudz smukāk būtu bez tās bomža cepures uz kapota
Glītas bildes. E36 uz ziemu garāžā un pa ziemu ar mk1?
Labas bildes
Kā jau minēju ,ka auto izskats drusku apnicis! Pagaidām Hood bra paliks, kamēr neapniks. Labāk ir nekā norūsināt haubi vai iepis** cirvi jumtā ,lai izskats pamainītos.kasp1js rakstīja:Smuki, bet imo tik daudz smukāk būtu bez tās bomža cepures uz kapota
Diemžēl , mk1 lkm tiks braukts pa ziemu...funkyasshit rakstīja:Glītas bildes. E36 uz ziemu garāžā un pa ziemu ar mk1?
Pāris tupeļsnapi noņemts hoodrbā, un nea nepatīk kā izskatās vairs bez
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tie style 19 tik labi izskatās
Pēdējās foto izskatās ļoti labi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
3 bilde, bez hoodbra izskatās labi.
Jup, bez tā s*da uz haubes skats daaaudz labāks
Es vēl logiem tjmoku noplēstu, bet nu tas gaumes jautajums.
Es vēl logiem tjmoku noplēstu, bet nu tas gaumes jautajums.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18