dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 130
- chevron_right
piz*ets
kā tas sanāca?
kā tas sanāca?
Nesadalīju ceļu, protams, ar Mersi Galvenais ceļš mainīja virzienu, un viņam bija brīva labā roka, t.i., abi maucām pa galveno, bet es pamanīju pārāk vēlu (tizls krustojums). Un tad man sānā un es mājā.
Uj bļāaa... Izskatās pavisam traki. Un man rādās vai pat esi ar galvu logā trāpījis? Ja jau esi forumā, tad jau laikam pašam viss ok. Turies vecīt, būs jau ok. Galvenais nepadodies.
Galva mazliet sagraizīta, bet ir ok Tā kā - PIESPRĀDZĒJATIES, ja domājat avarēt
uz detaļām šis ies?
labi ka vismaz vari pajokot par to
Pēdējais labojis jonja - 12 Okt 2011, 14:09, kopā labots 1 reizi.
un ko doma dariit, tasiit vai adot shrotaa ?
un protams zeel ka taa sanaaca jo auto smuks bija
un protams zeel ka taa sanaaca jo auto smuks bija
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Oj bļaaa....smagi....
Pagaidām diez vai. Vienīgi varu piedāvāt haubi, spārnus, pr. bamperi, brillijonja rakstīja:uz detaļām šis ies?
Šrotā atdod tas, kam rokas līkas. Visticamāk, ka meklēšu bundžu un pārlikšu. Otrs variants - ņemšu citu un no šā vērtīgāko pārlikšu :) Dzīvos, redzēs.KLAVINS rakstīja:un ko doma dariit, tasiit vai adot shrotaa ?
Bildēs izskatās maigāk, dzīvē biku smagāk viss. Bundža ir labi paskaigājusi.
apdomāšu par tavu piedāvājumu
Tu laikam nesaprati joku?
es sapratu bet tu gan laikam nē
Izsaku līdzjūtību vecīt gaidam nākošo
Tas visdrīzāk bija Dieva pirkts.. Pārāk bieži iegriezos Hesburgerā, laikam jāsāk pievērsties veselīgam dzīvesveidam
Būs, būs, tikai esam pacietīgi Vēl jau tikai 25 gadi, tā kā uz kādiem 35 varētu paņemt kādu normālu drapakuError rakstīja:Izsaku līdzjūtību vecīt gaidam nākošo
Ehh žēl gan
Visiem var gadīties, labi ka pašam viss labi
Visiem var gadīties, labi ka pašam viss labi
Kādiem 35 ??? 25.5dogMa rakstīja:Tas visdrīzāk bija Dieva pirkts.. Pārāk bieži iegriezos Hesburgerā, laikam jāsāk pievērsties veselīgam dzīvesveidamBūs, būs, tikai esam pacietīgi Vēl jau tikai 25 gadi, tā kā uz kādiem 35 varētu paņemt kādu normālu drapakuError rakstīja:Izsaku līdzjūtību vecīt gaidam nākošo
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
bet tikmēr nopērc e talonu
Ļooti cerēsim :)Podziņa rakstīja:Kādiem 35 ??? 25.5
Pie manis nedarbojas e-talons. Tagad vizināšos ar vecu, melnu, foršu T2(3) busujonja rakstīja:bet tikmēr nopērc e talonu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 130