CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 59
- chevron_right
Loti labi ka uzsaki tiesas darbus pret autocentru rīga jo par saviem darbiem ir jāatbild ..
Muaaahaa haaa Jānis Zariņš??? Tas tak visiem sen zināmais uzmetējs Powerā tur par viņu stāstu netrūka busus zaga u.t.t.
Ja kādam vēl ir pret viņu pretenzijas, mēs varam apvienot spēkus un atgūt zaudējumus. Tādā ziņā mūsu tiesu sistēma aizstāv patērētājus.guzlis rakstīja:Muaaahaa haaa Jānis Zariņš??? Tas tak visiem sen zināmais uzmetējs Powerā tur par viņu stāstu netrūka busus zaga u.t.t.
opā! Šis var izvērsties par ko vairāk kā vnk. naudas autgūšana par nekvalitatīvu remontu. Galvenais, džeks man šodien uzraksta, lai daru kā gribu.guzlis rakstīja:Jānis Zariņš aka powera users Zars
http://uzmetejs.lv/?l=2&item_id=10&article_id=120
Uzjautā powerā domāju tur kādam varētu interesēt viņš
Tad sanāk, ka Tu labprātīgi samaksāji
jautājums, nafig sākumā maksāji? vai tik tagad secināji, ka nekvalitatīvi?
bet tagad sūdzi tiesā un prasi atpakaļ?CaK rakstīja:To, ko vajadzēja, izdarīja - kondišku ielika un logus arī. Tā kā darbs ir ieguldīts un par to samaksāju.Mlinarts rakstīja:Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!
Ja reāli mīž mutē,bet saka ka lietus līst (batons sprauž ausis)
šitie uzmetēju servisi sāk apnikt..
Cerams ka nekādu naudu nesamaksāji,jo darbs nav izdarīt,tatad maksāt ari nav par ko.
crapworks
Maigi teikts "nekvalitatīvi". Pilnīgi viss bija jāpārtaisa. + tika sačakarēts tas, ko vispār aiztikt nevajadzēja, piem. signalizācija. Kā arī detaļas bija ieliktas jau saplēstas un tās nu nekādi nevarēja strādāt - caura truba, saplēst kondiškas pečka + izlauzta drošinātāja kaste. nu tas viss ir uzskaitīts.pusdzivais rakstīja:Tad sanāk, ka Tu labprātīgi samaksājibet tagad sūdzi tiesā un prasi atpakaļ?CaK rakstīja:To, ko vajadzēja, izdarīja - kondišku ielika un logus arī. Tā kā darbs ir ieguldīts un par to samaksāju.Mlinarts rakstīja:Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!
Ja reāli mīž mutē,bet saka ka lietus līst (batons sprauž ausis)
šitie uzmetēju servisi sāk apnikt..
Cerams ka nekādu naudu nesamaksāji,jo darbs nav izdarīt,tatad maksāt ari nav par ko.
Es neesmu meistars, tāpēc man par mašīnām var stāstīt visu, ko vien vēlas un man nebūs iemesls neticēt, jo nesaprotu.
Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Es atvainojos Jus manaa sadaljaa rakstijaat pa manu stuuri un atrumkloki! Es vnk gribeeju pajautaat vai esat redzeejis to lietu ar ko Jus parsleedzat atrumus?!
CaK rakstīja: Maigi teikts "nekvalitatīvi". Pilnīgi viss bija jāpārtaisa. + tika sačakarēts tas, ko vispār aiztikt nevajadzēja, piem. signalizācija. Kā arī detaļas bija ieliktas jau saplēstas un tās nu nekādi nevarēja strādāt - caura truba, saplēst kondiškas pečka + izlauzta drošinātāja kaste. nu tas viss ir uzskaitīts.
Es neesmu meistars, tāpēc man par mašīnām var stāstīt visu, ko vien vēlas un man nebūs iemesls neticēt, jo nesaprotu.
Tad pirms ved auto uz kādu servisu, pačeko atsauksmes... Forumā ir vismaz 3 servisi, kas tev pirmsākumos to visu būtu uztaisījuši, bez visa šī gemoroja!
Pareizi ir , pa padarito ir jaatbild jo izskats kada tu savaciauto no vinjem bij vnk PSC
sheit ir ka jebkura foruma , noderigs info ir zem terabaitiem spama
sheit ir ka jebkura foruma , noderigs info ir zem terabaitiem spama
Pareizi ir , pa padarito ir jaatbild jo izskats kada tu savaciauto no vinjem bij vnk PSC
Shitajs viss man atgadina "kapec neappist , ja var appist" ... Bet nu turpini , kautvaj morali bet tadus jadraz
sheit ir ka jebkura foruma , noderigs info ir zem terabaitiem spamaZzevsS rakstīja:CaK rakstīja: Maigi teikts "nekvalitatīvi". Pilnīgi viss bija jāpārtaisa. + tika sačakarēts tas, ko vispār aiztikt nevajadzēja, piem. signalizācija. Kā arī detaļas bija ieliktas jau saplēstas un tās nu nekādi nevarēja strādāt - caura truba, saplēst kondiškas pečka + izlauzta drošinātāja kaste. nu tas viss ir uzskaitīts.
Tad pirms ved auto uz kādu servisu, pačeko atsauksmes... Forumā ir vismaz 3 servisi, kas tev pirmsākumos to visu būtu uztaisījuši, bez visa šī gemoroja!
Shitajs viss man atgadina "kapec neappist , ja var appist" ... Bet nu turpini , kautvaj morali bet tadus jadraz
Ja grib, tad visu var atrast! Piekrītu ka par padarīto ir jāatbild, bet pašam CaK arī jāatzīst, ka pieļāva kļūdu un kārtīgi neizpētija Rīgā piedāvāto servisu tirgu.andrjuha37 rakstīja:Pareizi ir , pa padarito ir jaatbild jo izskats kada tu savaciauto no vinjem bij vnk PSC
sheit ir ka jebkura foruma , noderigs info ir zem terabaitiem spamaZzevsS rakstīja:CaK rakstīja: Maigi teikts "nekvalitatīvi". Pilnīgi viss bija jāpārtaisa. + tika sačakarēts tas, ko vispār aiztikt nevajadzēja, piem. signalizācija. Kā arī detaļas bija ieliktas jau saplēstas un tās nu nekādi nevarēja strādāt - caura truba, saplēst kondiškas pečka + izlauzta drošinātāja kaste. nu tas viss ir uzskaitīts.
labsHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Es atvainojos Jus manaa sadaljaa rakstijaat pa manu stuuri un atrumkloki! Es vnk gribeeju pajautaat vai esat redzeejis to lietu ar ko Jus parsleedzat atrumus?!
Nu tas bija trāpīts desmitniekā!Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Es atvainojos Jus manaa sadaljaa rakstijaat pa manu stuuri un atrumkloki! Es vnk gribeeju pajautaat vai esat redzeejis to lietu ar ko Jus parsleedzat atrumus?!
Kas attiecas uz šī auto saimnieku, ir apsveicami, ka viņš auto uzpasē utt, bet izmantot tā saucamo vārda brīvību pret citiem foruma biedriem, aizrādot, ka kāda viņu darbība ir šķūnings, ir mazliet nevietā, it sevišķi tāpēc, ka paša auto nav ne tuvu tam līmenim, vēl arī tāpēc, ka pats neko daudz no auto nesaprot, atskaitot bākas atskrūvēšanu un ''record'' pogas nospiešanu filmējot šo vienkāršo darbību!
Nu tas tikai tā, mans novērojums no malas!
P.S. Apsveicu ar auto atgriežšanos atpakaļ ielās!
Es izteicu savu viedokli un neviena mašīnu nenosaucu par šķūningu. Man nepatīk traktora stūres mašīnās un trubas ātrumkloķa vietā. nepatīk! Un, ja pumpainais ar to nevar sadzīvot, ka kādam nepatīk, tad grūti iedomāties, kādu piemēru viņš rāda savam bērnam.
Takš čal, chill, es minētu, ka tas nebija domāts kā virzīts uzbrukums, izaudzē humora izjūtu
Atvainojos, bet tas ir pizģec šitā sapist auto un uzmest klientu....nu jebal vienkārši. Ceru, ka viņam nāksies atbildēt par izdarīto.
P.S. Tagad būtu ļoti noderīgi uzcept topiku ar treknu nosaukumu "Kāpēc nebraukt uz Autocentru Rīga!!" (vai whatever kā tā iestāde saucas), kurā izklāstīt visu razkladu maksimāli detalizēti - kur atrodas serviss, kurš cilvēks uzņēmās darbu, kas tika salauzts, kas tika/netika pareizi/nepareizi izdarīts, kas bija papildus jāpārtaisa citam cilvēkam, kādas tad galu galā ir kopējas izmaksas utt. Vismaz citi lietotāji neuzķersies un visiem viss būs skaidrs.
P.S.2. DogMam cepums par lieliski padarīto darbu
P.S. Tagad būtu ļoti noderīgi uzcept topiku ar treknu nosaukumu "Kāpēc nebraukt uz Autocentru Rīga!!" (vai whatever kā tā iestāde saucas), kurā izklāstīt visu razkladu maksimāli detalizēti - kur atrodas serviss, kurš cilvēks uzņēmās darbu, kas tika salauzts, kas tika/netika pareizi/nepareizi izdarīts, kas bija papildus jāpārtaisa citam cilvēkam, kādas tad galu galā ir kopējas izmaksas utt. Vismaz citi lietotāji neuzķersies un visiem viss būs skaidrs.
P.S.2. DogMam cepums par lieliski padarīto darbu
Nu gan tu biš pa tālu aizej kauns, draudziņ, kaunsCaK rakstīja:Es izteicu savu viedokli un neviena mašīnu nenosaucu par šķūningu. Man nepatīk traktora stūres mašīnās un trubas ātrumkloķa vietā. nepatīk! Un, ja pumpainais ar to nevar sadzīvot, ka kādam nepatīk, tad grūti iedomāties, kādu piemēru viņš rāda savam bērnam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 59