laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 36
- chevron_right
Paldies
Viss kārtībā možais, ir ok
nenormalais
Man patīk tava mašīna
Tas bamperis vispār!
Tas bamperis vispār!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
nav nav tik slikti, dēļ sēdinājuma izskatās
skatos esi bamperi saskādējis. :p kā vispār braucās ar tik zemu?
skatos esi bamperi saskādējis. :p kā vispār braucās ar tik zemu?
Es apbrīnoju tos, kuriem ir pacietība un iekšas ar tādu sēdinājumu braukt ziemā. Man ir tikai nedaudz piesēdināts un jau šķiet, ka katrā bedrē ar sirdi un dvēseli izkrata, ik pa laikam jūtu, kā apakša paskrāpējas kaut kur. Vakar izbraucu ar džipu - B5 Pasātu un secināju,ka ziemā un pa LV ceļiem džipi ir pat ļoti patīkami.
hmm.. jaa bamperis paris reizes ir cietis, pa vaļņiem, bordām... "salapiits", saskrāpēts... - nekas tapat pedejaa ziema šim...
nu ir brīžiem traki, visi kolēģi arī man saka, kā ar vasaras sēdinājumu varu pabraukt... pat reāli darbā netieku iekšā, bet nu pierod, tad vasarā vēl varēšu zemāk, ja jau ziemu esmu pārcietis...
nu ir brīžiem traki, visi kolēģi arī man saka, kā ar vasaras sēdinājumu varu pabraukt... pat reāli darbā netieku iekšā, bet nu pierod, tad vasarā vēl varēšu zemāk, ja jau ziemu esmu pārcietis...
Šie ir labākie kalpaki, kādus var uzlikt! Arī gribētu sev tādus, bet ziema jau garām
smiekliigi, ka nopirku ziemas sakuma e39 blekinieku, tad sie naca lidzi.. nometu plauktaa..
vakardien skruveejos, skatos jau ziemu redzejusi blekinieku, japiemeera kalpaki - un jaa iepatikaas.. domaju, ko es agraak darijis esmu....
vakardien skruveejos, skatos jau ziemu redzejusi blekinieku, japiemeera kalpaki - un jaa iepatikaas.. domaju, ko es agraak darijis esmu....
ar kalpakiem labāk...
arī uz nākamo ziemu iepirkšu sev kalpakus
arī uz nākamo ziemu iepirkšu sev kalpakus
Izskatās tīri ok.
Šodien braucu garām un piemirsu iebraukt pēc tās gaisinieka kastes.
Šodien braucu garām un piemirsu iebraukt pēc tās gaisinieka kastes.
kaut kas brivdienas sadariits - vajadzeja tikt vaļā no nesmukās, kādreiz bijušo īpašnieku labotās, arkas...
un šofera durvis pielabot, jo laka bija nokasiita ziemā...
riit sapulēs, tad jāsakrāmē kopā pirms vēl šādas tādas piekrāsošanas
5dienas procesā...
šodien saspiegots pirms:
nopūsta otrā kārta pirms lakas:
pamazām kaut kas notiek... lielo kasjaku pielabošana pirms pilnās pārkrāsošanas nākamajai sezonai...
un šofera durvis pielabot, jo laka bija nokasiita ziemā...
riit sapulēs, tad jāsakrāmē kopā pirms vēl šādas tādas piekrāsošanas
5dienas procesā...
šodien saspiegots pirms:
nopūsta otrā kārta pirms lakas:
pamazām kaut kas notiek... lielo kasjaku pielabošana pirms pilnās pārkrāsošanas nākamajai sezonai...
Pēdējais labojis možais - 08 Mai 2017, 12:09, kopā labots 1 reizi.
prieks redzēt, ka tiek pucēts trīsdesmitsestais
eh, žēl, ka uz exotiku nebūs, man mīļākā kupeja no foruma
paldies, bet tu ko... man lidz exoticai kaa rāpus līdz Ķīnai...Ridlihs rakstīja:eh, žēl, ka uz exotiku nebūs, man mīļākā kupeja no foruma
raicha reiz teica, ka vairak nevienu e36 negribot redzeet, bet redzkaa
Patīk, ka šādi pieiet E36tajiem!
nu vajag attiecigo pieeju.. nākamgadam ceru arii būs deals...matissc rakstīja:raicha reiz teica, ka vairak nevienu e36 negribot redzeet, bet redzkaa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 36