Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 88
- chevron_right
Te gan likās, ka kkas ļoti ņiprs zem haubes, salīdzinot ar Drifta gonkām
tas vel maigi teiktsAgris rakstīja:kapeikas :)Orkaans rakstīja:Viss kopaa man izmaksaaja 340Ls
Motors nav sen kaa paarlasiits! Cenaa ietilpa motors ar pilniibaa visu tam nepiecieshamo kaarba ,kardaans, blokjis!
Ka ir ar ZF karbu un M20B20 spararatu? Mani sabaidija ka uzliekot shadu komplektu kkas grabot? Ka reali dzive ir?
ja visu liek pratigi nekas tur negrab
kas tur var grabeet tads? ja tiesam visu kartiigi saliek grabeet nekam nevajadzeetu..
+1Vitalx325 rakstīja:ja visu liek pratigi nekas tur negrab
Cik esmu pats interesējies par m20, tad tur ir tikai salikšanas problēma, visam jābūt pēc izmeriem un attālumiem un tad nekas nekur neskarsies un negrabēs!
Orkaan, kur tu pa tādu lāpītu ceļu ārdies?!
Vieniigais kas jaadara ,ir jaaliek sajuuga pedaalim atdure. Ja vinja nav tad pedaali nospiezhot liidz galam tur kautkas riiveejas un berzhaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaan, kur tu pa tādu lāpītu ceļu ārdies?! [/quote]
Tas ir Raubeenu celjsh man pie darba
Un tas nav tas sliktaakais posms uz vinja
Tas ir Raubeenu celjsh man pie darba
Un tas nav tas sliktaakais posms uz vinja
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Shodien izieta skate!Pat sanaaca ar pirmo piegaajienu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
No rūsas ne miņas
maksimālā jauda
kur tadu monitorinju var dabut kas tev ir ka ari spogulis atpakalj skata??
Par to dzineeju mees papljaapaajaam , Vinjsh man jautaaja vai tas esot BMW 316? Es teicu ka jaa ,tad vinjsh domiigi peetiija motoru un prasiija vai tas esot M50 motors uz ko es atbildeeju ,ka jaa ,bet auto modelis tak no taa nemainaas Mees viens otru saprataam
Tagad nezinu:)) Es vinju pirku 4 gadi atpakaljSharpay rakstīja:kur tadu monitorinju var dabut kas tev ir ka ari spogulis atpakalj skata??
Orkaans rakstīja:Par to dzineeju mees papljaapaajaam , Vinjsh man jautaaja vai tas esot BMW 316? Es teicu ka jaa ,tad vinjsh domiigi peetiija motoru un prasiija vai tas esot M50 motors uz ko es atbildeeju ,ka jaa ,bet auto modelis tak no taa nemainaas Mees viens otru saprataam
sērija nemainās gan jā...
nu smuki jau tew sanācis... gadu vari droši rullēt tagad ar 1.6
ar apskati...
tomēr pamanīja dzeki .. ka nav 1.6. :)
Inspektors pats paarvietojas ar BMW
man arī izskanēja teksts : "Bet šitam pēc papīriem tak bij maizais motoriņš " Uz ko sekoja atbilde: "jā,kādreiz bija"
Orkaans rakstīja:Inspektors pats paarvietojas ar BMW
nu tad jau pat loti labi saprata.
apsveicu ar ta!tev co 1,5 uz gazes?man bija 0,04, ir doma mozh japieregule, jo man uz gazes videji 9 litri uz simta tikai sanak
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 88