MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 30
- chevron_right
Es teiktu ka e36 ir agresiivaaks purns nekaa saimniekam.marux rakstīja:Nezinu kāpēc, bet man vienmēr ir licies, ka ar uzacīm E36 izskatās labākJānis rakstīja:Uzacis jau toč vajag...
Paldies! Centīšos, lai no aizmugures arī bumbuks pēc auto izskatāserda rakstīja:Man no priekšas tavs auto baigi patīk!
Bembukam vai saimniekam?Archizlv rakstīja:Uz Maruxa e36 uzacis labi izskataas, kopumaa taads agresiivs purns!
Tāāāāātad... Pēdējie varoņdarbi, kas nav parādījušies šajā topikā...
*Salikti vadi lielajam OBC. HZ, vēl joprojām meklēju vainu, kāpēc nerāda degvielas daudzumu bākā un gongs nepīkst tad, kad vajag...
*Izmazgāts salons. Ieraudzīju dubļus, kas pēc tam putekļu sūcējā skalojās un jau gribēju pēc sirdsdrapēm skriet - tur gandrīz bērnu smilšu kaste sanāktu
*Paniekojos ar tuvajiem lukturiem. Melni kā velns tagad man viņi (pagaidām gan tikai viens, otram nav laika satūnēt) būs. Ideja vienkārša - izgatavoju vāciņus, ko likt priekšā tuvajam, atstājot caurumu tikai lēcai. Plus lēcas korpusu iespējas robežās izkrāsoju melnu... Godīgi sakot - atšķirība no tā, kā bija ir ļoooti minimāla
*Noņēmu uzacis. Izdomāju, ka dzeltenie lukturi labāk izskatās, ja tos nekas neaizsedz.
Šobrīd aparāts izskatās apmēram šādi:
*Salikti vadi lielajam OBC. HZ, vēl joprojām meklēju vainu, kāpēc nerāda degvielas daudzumu bākā un gongs nepīkst tad, kad vajag...
*Izmazgāts salons. Ieraudzīju dubļus, kas pēc tam putekļu sūcējā skalojās un jau gribēju pēc sirdsdrapēm skriet - tur gandrīz bērnu smilšu kaste sanāktu
*Paniekojos ar tuvajiem lukturiem. Melni kā velns tagad man viņi (pagaidām gan tikai viens, otram nav laika satūnēt) būs. Ideja vienkārša - izgatavoju vāciņus, ko likt priekšā tuvajam, atstājot caurumu tikai lēcai. Plus lēcas korpusu iespējas robežās izkrāsoju melnu... Godīgi sakot - atšķirība no tā, kā bija ir ļoooti minimāla
*Noņēmu uzacis. Izdomāju, ka dzeltenie lukturi labāk izskatās, ja tos nekas neaizsedz.
Šobrīd aparāts izskatās apmēram šādi:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
glits tew tas bembits vakar dzive redzets pieripojam pie maxima. izskatas
Emmm... Vakardien gadījumā nebiji ar sarkanu E36 (varētu būt Tomariņa auto), kas bija pieparkojies pie veikala durvīm?
Bijām bijām tie mēs vēl pēctam speciāl braucām otru apli ap stāvlaukumu,lai ievērtētu tavu auto
marux, tu aizvien labākas un labākas bildes sāc taisīt, ievēroju, ka shopotāju arī esi apguvis padziļinātāk!
Un tavas mašīnas purns ir vienkārši sex!
Padomā par ac schnitzer vai alutec diskiem ar zvaigznes (pieciem stariem) zīmējumu, būtu riktīgi laikā!
Tie hromanizētie, kas tagad virsū, būtu tieši laikā aizstājami!
Padomā par ac schnitzer vai alutec diskiem ar zvaigznes (pieciem stariem) zīmējumu, būtu riktīgi laikā!
jap jap taja pat vien sedejumarux rakstīja:Emmm... Vakardien gadījumā nebiji ar sarkanu E36 (varētu būt Tomariņa auto), kas bija pieparkojies pie veikala durvīm?
++ erdai
Diskus obligāti vaig uzlikt kkādus acs vai kko interesantu.. šitie tādi prasti izskatās
Uzreiz auto izskatīsies daudz daudz labāks.. protams, tagad arī pa skaisto
Diskus obligāti vaig uzlikt kkādus acs vai kko interesantu.. šitie tādi prasti izskatās
Čaļi, es mulstu... Labi, ka nebija redzama auto aizmugure, tad gan diezin vai kādu labu vārdu dzirdētuTomariņš rakstīja:Bijām bijām tie mēs vēl pēctam speciāl braucām otru apli ap stāvlaukumu,lai ievērtētu tavu auto
Shopu kādreiz izmantoju diezgan daudz (vairāk gan tikai krāsu/kontrastu pielabošanai), vienkārši pēdējā laikā baigais slinkums ar bildēm spēlēties.erda rakstīja:marux, tu aizvien labākas un labākas bildes sāc taisīt, ievēroju, ka shopotāju arī esi apguvis padziļinātāk!
Diski uz nākamo sezonu, visticamāk, ka būs citi. Redzēs, kā finanses sagrozīsies, šobrīd gribētos teik, ka tie būs Šniceri vai kkas no Momo
Prasti ir sarūsējuši bleķinieki, jebkuri lietie ir smuki.STUDENTS rakstīja:++ erdai
MOMO nē Momo labi izskatās japāņiem
marux, ar tiem vacinjiem tu kjipa domaa to sraudu kas iet apkart leecai un var ibejaa nopirkt? paredzets kjipa xenona staram?
ps, loti patik taus auto
ps, loti patik taus auto
...
Nepamēģināšu, neuzzināšudogMa rakstīja:MOMO nē Momo labi izskatās japāņiem
Ideja tieši tāda pati, tikai izpildījums, protams, krietni švakāks - roku darbs galu galā Bet saliktam lukturim atšķirības nekādasArmando rakstīja:marux, ar tiem vacinjiem tu kjipa domaa to sraudu kas iet apkart leecai un var ibejaa nopirkt? paredzets kjipa xenona staram?
ps, loti patik taus auto
Es arī gribēju Šnicerus,lidz brīdim kad ieraudziju M-contur oriģinālos ar dažādiem platumiemmarux rakstīja:
Diski uz nākamo sezonu, visticamāk, ka būs citi. Redzēs, kā finanses sagrozīsies, šobrīd gribētos teik, ka tie būs Šniceri vai kkas no Momo
Kā ar dzelteniem tāliem pa nakti ?
M kontūras (smukākie no E36 diskiem) atkrīt, jo gribu R16, nevis R17
Un pa tumsu braukt - interesanti, jo visas ceļa zīmes atspīd dzeltenas, nevis baltas Nedaudz tumšāki tālie ir kļuvuši, toties ceļmalu kontūras kontrastainākas. Tas tā, tīri subjektīvi
Un pa tumsu braukt - interesanti, jo visas ceļa zīmes atspīd dzeltenas, nevis baltas Nedaudz tumšāki tālie ir kļuvuši, toties ceļmalu kontūras kontrastainākas. Tas tā, tīri subjektīvi
Nu, tas jau laikam bija tikai laika jautājums, lai arī manam bavārietim (atkal) atgrieztos rižiki
Kādi tikai man tie pagriezieni nav bijuši, bet vienmēr esmu atgriezies pie rižajiem... Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tagad man liekas ka ar rižikiem ir baigi labi!
ie mega labi
vienmēr ir paticis tavas mašīnas purns, un rižie šo patiku nav mazinājuši!
Man arī ik pa brīdim viņi apnīk, un tad parādās vai nu baltie vai melnie vai vells viņu zin, kādi būs nākotnē Šobrīd ļooooti patīkArchizlv rakstīja:Sorry, rizhiki galiigi nepatiik.
Vēl tikai aizmugure būtu jāsaved līdz tehniski un vizuāli pieņemamam stāvoklim...erda rakstīja:vienmēr ir paticis tavas mašīnas purns
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 30