Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 32
- chevron_right
izskatās melna
Ir smuki Kvalitaate ar izskataas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tam nav starpibas cik galvanais gala rezultats bet ja saskaita tad krasa +laka un visi pricendali izmaksaja 237ls krasošana paša 430ls tas ir ari ar pulesanu bet pules tikai pec nedeļas
bet ta vari jautat juzerim orkans viņš ar to ņemas profesionali
bet ta vari jautat juzerim orkans viņš ar to ņemas profesionali
viens kasis tomer sanaca mazins patjoks pie bakas vacina bet teica ka lai es beidzu pukstet ka tas vis izpulesies un neka nevares redzetOrkaans rakstīja:Ir smuki Kvalitaate ar izskataas
Patjoks tik paraada to ,ka meistarinjsh nav ekonomeejis uz materiaaliemDj_Zii rakstīja:viens kasis tomer sanaca mazins patjoks pie bakas vacina bet teica ka lai es beidzu pukstet ka tas vis izpulesies un neka nevares redzetOrkaans rakstīja:Ir smuki Kvalitaate ar izskataas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
paldies pa labiem vardiem bet nu dzive vispar ir šodien visi vazajas un pat perekupi kas adzina mašinu uz krasošanu prasija vai nepardodu
Pēdējā bildē tāds violets ir gan!
Kad būs kopskats, tad arī es priecāšos!
Kad būs kopskats, tad arī es priecāšos!
nu kopskats cerams ka buss rita kad jaucu ara izardiju pa kautkadam 3 stundam bet kad jaliek kopa nemaz tik atri nejiet ka bija paredzets + vel jasataisa mehanika lidz galam
Šamējais ir jāredz dzīvē, tad varētu spriest par patieso mega krāsojumu.
Nu ta sodien nacu pie secinajuma ka izardit auto ir ka 3 pirkstus apcurat bet pectam salikt ir gan
nu ko sodien praktiski viss tika salikts palika tikai prieksejais panelis un dazas plasmasas pa salonu
rita ielimes jaunu stiklu prieksejo jo ar veco sanaca mazins kasis
ieskats sini diena
saliku prieksejo optiku protams mana darinata viltus tumsas hella kura protams ka pašam pat loti patik vel nonacu pie secinajuma ka griesti ir metami ara tapec tika iegadata alcantra un vissa vakara garuma limejam jaunus griestus un te kaut kada kopskata bilde pec ta tiks ustaditi lukturu mizeji un miglinieki ka ari protams ka xsenons visos lukturos kur tik lien
ka ari tika iegadati spidometra rinki kas tiks uzstaditi tuvakaja laika
savus ST5 liksu virsu tikai pec auto eksotikas jo marihuans ludza izlidzet ar diskiem
un tad ari buss finala kopskats manai mašinai
nu ko sodien praktiski viss tika salikts palika tikai prieksejais panelis un dazas plasmasas pa salonu
rita ielimes jaunu stiklu prieksejo jo ar veco sanaca mazins kasis
ieskats sini diena
saliku prieksejo optiku protams mana darinata viltus tumsas hella kura protams ka pašam pat loti patik vel nonacu pie secinajuma ka griesti ir metami ara tapec tika iegadata alcantra un vissa vakara garuma limejam jaunus griestus un te kaut kada kopskata bilde pec ta tiks ustaditi lukturu mizeji un miglinieki ka ari protams ka xsenons visos lukturos kur tik lien
ka ari tika iegadati spidometra rinki kas tiks uzstaditi tuvakaja laika
savus ST5 liksu virsu tikai pec auto eksotikas jo marihuans ludza izlidzet ar diskiem
un tad ari buss finala kopskats manai mašinai
skaisti,skaisti,skaiti
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
melns viņš ira tikai kamer saule nespid
man te saka ka mans topiks esot japarsauc par ekstremajam parvertibam
Tev pašam uz eksotiku ir jābrauc
Cik Tev dienas kopā pagāja tīri kopā likšanai? viens liki ?
es saprotu, ka motoru necēli viens protams
Cik Tev dienas kopā pagāja tīri kopā likšanai? viens liki ?
es saprotu, ka motoru necēli viens protams
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …