Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 28
- chevron_right
pilnīgi garām, neko mazāku par r17 šitajam virsū likt nevajadzētu, lai uzliktu r16 un izskatītos pienācīgi ir jānosēdina nu tā, teiksim, pieklājīgi, bet stipri šaubos, ka Tu ar tādu sēdinājumu būtu priecīgs braukt. Meklē vien r17 īstos style 5, tas būs
Nu tak r15 naf Tev uz sava
Būtu r16 kā Ruu.. cita diršana
Par uzlīmem.. kkādiem glauniem aparātiem, kas ir oriģināli tur m-pakas un kkādi style diski un standarta krāsas un viss pārējais - tiem manuprāt labi ja kādu vienu veida uzlīmi logā un viss.. piem, BMWPower vai e36 vai kādu citu .. bet tādiem aparātiem, kas ir uz stance/ratstyle/streestock stilu vairāk .. kas ir savdabīgi.. tiem var visvisādīgi izpausties, tikai arī kā jau minēja.. jāmāk apstāties, savādāk ir kaka maigi izsakoties
Būtu r16 kā Ruu.. cita diršana
Par uzlīmem.. kkādiem glauniem aparātiem, kas ir oriģināli tur m-pakas un kkādi style diski un standarta krāsas un viss pārējais - tiem manuprāt labi ja kādu vienu veida uzlīmi logā un viss.. piem, BMWPower vai e36 vai kādu citu .. bet tādiem aparātiem, kas ir uz stance/ratstyle/streestock stilu vairāk .. kas ir savdabīgi.. tiem var visvisādīgi izpausties, tikai arī kā jau minēja.. jāmāk apstāties, savādāk ir kaka maigi izsakoties
Sapratu,Paldies,jāmēģina meklēt r17
Un par uzlīmēm,pagaidām esmu apstājies
mekle r17 style 5 r15 galigi garam!
Tāč nosūtiju linku kur LT ir r17 style 5 par labu ciparu, vajag tik braukt pakaļRolands rakstīja:Sapratu,Paldies,jāmēģina meklēt r17
zinu,vnk tgd nesanāk uz turieni aizlaist :)
Kaadaa adrese meklejat?madarsv rakstīja:Tāč nosūtiju linku kur LT ir r17 style 5 par labu ciparu, vajag tik braukt pakaļRolands rakstīja:Sapratu,Paldies,jāmēģina meklēt r17
autogidas.lt
drīz jau laikam visiem būs vismaz pa vienai bildei būs jātaisa galerija
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
vai ne
mani tur pat 21 datuma nobildeja 116km/h 5 lati grib no manim tagad
man ar labojumu 102km/h,tā bija 106km/h arī 5ls
Izskatās pēc stabilizātora stieņa kronšteina.
bez viņa var braukt vai kas var notikt?
teiksim tā- diezgan sūdīgi, iespējams, ko otrais arī iet uz beigām un tad jau Tev tas stabilizators tur vienkārši pastaigāsies savā nodabā...
Jap, stabilizator stieņa kronšteins. Viņā arī bukse stiprinās. Nezinu cik labi/slikti, bet pieļauju ka ātri izjās vienas puses atsaiti + auto ir/būs nestabilāks. Iesaku ātri vien uzmainīt. Izskatās gan ka skrūves nolūzušas..
nu moins,likās kad būs sūdi :(
kas tad tie pa sūdiem, nekāda mirstam kaite jau nav.Tā varētu bēdāties ja reduktors būtu nokritis
bet vispār, nesaprotu kā tā pēkšņi šitas var atdalīties
bet vispār, nesaprotu kā tā pēkšņi šitas var atdalīties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19