2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 72
- chevron_right
Nezinu kā citiem,bet man tā patīk tā skaņa...Ridlihs rakstīja:te nav jācenšas ko saskatīt tīri , lai dzirdētu tonīti
es par ko tādu pirmo reizi dzirdēju , nu ok, ja neizlaidīs TA, tad uzlīmēšu un ārā izbaraucot noraušu. Nu es negribēju tagad pirkt jaunus aizmugurējos lukturus, jo ir svarīgākas lietas, bet šitie bija pa ok cenu vnk, nesačakarēti un skats daudz labāks
Pēdējais labojis Ridlihs - 14 Aug 2013, 19:59, kopā labots 1 reizi.
+325uteo rakstīja:Uzlīmē uz TA un pēc tam plēs nost, kur problēma?
Skatēs toč piesiesies, labāk uzlīmē, vrb gadās tizls vecis un dēļ tiem sūdiem neizlaiž.
Nu nez, video nepārāk tā skaņa. Dzīvē ir daudz, daudz labāk.Beerzins rakstīja:Nezinu kā citiem,bet man tā patīk tā skaņa...Ridlihs rakstīja:te nav jācenšas ko saskatīt tīri , lai dzirdētu tonīti
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
paldies Beerzins, bet jap, dzīvē ir daaaaudz skaistāks tas sound nu šitajā video skaņa labāka sanāca un tas priekštats tuvāks reālajai skaņai rodas .
a ko Tu izdariji ? Kaa panaaci taadu skanju?
Samainījāmies ar Activity ar pēdējiem posmiem
pagaidām šādā skatā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pagaidām hardcore drusku pāris mēnešus, jo nav nekāda jēga normāliem sezonas ļitakiem vairs tērēt līdzekļus šobrīd
šitajā forumā toč ir vieni dirsā līdēji, cits čuhans ieliek bildi ar kāju apgaimojumu, fuu huiņa, tinies prom no šejienes, a par šito pasaka par gaišš. tas nav domāts par kādu, bet par forumu kopā.
Nu ko lai piebilst,ceru ka sanāks dzirdēt dzīvē..Ridlihs rakstīja:paldies Beerzins, bet jap, dzīvē ir daaaaudz skaistāks tas sound nu šitajā video skaņa labāka sanāca un tas priekštats tuvāks reālajai skaņai rodas .
ka jau tev teicu ieprieksh - jaaseedina mega zemu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
nez.. niet kopa man melnie lietie ar so visu prieksā... tew koilas - why so high?
ja viss sis butu savadaak uzlimes iederetos... bik haoss..
+1Prodigy rakstīja:šitajā forumā toč ir vieni dirsā līdēji, cits čuhans ieliek bildi ar kāju apgaimojumu, fuu huiņa, tinies prom no šejienes, a par šito pasaka par gaišš. tas nav domāts par kādu, bet par forumu kopā.
btw skaties kā tevi dirsā līdēji ignorē
salona kāju apgaismojums= sķūning
izpūtēja muflers= vana bee race car
visā visumumā ja kāds jauniņais parādītos ar šitādiem prikoliem, skaidrs ka nekas labs netiktu pateikts
BMW-Big Money Waste
Shreks rakstīja:ka jau tev teicu ieprieksh - jaaseedina mega zemu
koilas ir. un ir pa augstu stabili, priekšu konkrēti zemāk vajag noteikti, par aizmuguri will see, bet gan jau, ka arī drusku vajag. nebija laika vairāk čakarēties tajā dienā, tāpēc palika tik augstu, kaut kad nolaidīšu zemāk tuvākajās dienās.možais rakstīja:nez.. niet kopa man melnie lietie ar so visu prieksā... tew koilas - why so high?
par diskiem jau sarakstīju kāpēc šobrīd ir tā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nepavisam neizskatās smuki...
Kaut gan - kaut kāds gandarījums ir, jo saprotu, ka mans auto nav vienīgais nesmukais forumā...
Kaut gan - kaut kāds gandarījums ir, jo saprotu, ka mans auto nav vienīgais nesmukais forumā...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 72