Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 43
- chevron_right
Tā arī saki ka mana pakaļa aizmugurē bija par resnuPacha rakstīja:Priecīgs uptade:
Motors saregulēts
Sadalenes bija mazliet sķībi noregulētas, kas arī radīja nevienmērīgu darbību un 30l/100km+
Ļoti liels paldies Siikajam, par palīdzību un sadaleņu saregulēšanu!
Uz priecīgās nots, viena ne tik priecīga ziņa - Veicot test drive, izbeidzās reduktors
Kaut kas ļoti smagi pašķīda viņā.. Bet šodien jau dodos pēc jauna.
Rītā jābūt uz strīpas, lai paspētu uz treniņu.
Kā nau teicu..... pa sezonu normāla bloķa vērtïba būs notrallināta ņemoties ar svarkedition un gan jau pusasīm arī kādā brïdī. Protams krāmēšanas brīdī trasē metinātais ideāls. Mošk savarīt nemākat pareizi ja visu laiku šķīst viens pēc otra
zhoulis rakstīja:Tā arī saki ka mana pakaļa aizmugurē bija par resnuPacha rakstīja:Priecīgs uptade:
Motors saregulēts
Sadalenes bija mazliet sķībi noregulētas, kas arī radīja nevienmērīgu darbību un 30l/100km+
Ļoti liels paldies Siikajam, par palīdzību un sadaleņu saregulēšanu!
Uz priecīgās nots, viena ne tik priecīga ziņa - Veicot test drive, izbeidzās reduktors
Kaut kas ļoti smagi pašķīda viņā.. Bet šodien jau dodos pēc jauna.
Rītā jābūt uz strīpas, lai paspētu uz treniņu.
Jā, tā arī bija, TAVA pakaļa bija par resnu
Nebūs tik trakiRidlihs rakstīja:Kā nau teicu..... pa sezonu normāla bloķa vērtïba būs notrallināta ņemoties ar svarkedition un gan jau pusasīm arī kādā brïdī. Protams krāmēšanas brīdī trasē metinātais ideāls. Mošk savarīt nemākat pareizi ja visu laiku šķīst viens pēc otra
Pusasīm ir jātur :) Nav izturējis tikai viens metinājums, šķīst apakšējie zobrati Visi metinājumi ir kvalitatīvi, sākot ar šo reduktoru
Jauns info:
5dien, braucot no darba, izbeidzas 4ais reduktors kaut kas baigi neiet ar tiem reduktoriem
5dien, braucot no darba, izbeidzas 4ais reduktors kaut kas baigi neiet ar tiem reduktoriem
Tizlenis
Man ja Linda Purgale teica ka tu nesi isti normaals
Man ja Linda Purgale teica ka tu nesi isti normaals
ar kompatu pa brugji
Kapec tizlenis???
Ko??
Ko??
Up to date:
iegadati diski r15 et23, ka ari, nodoti talakai "apstradei".. rit bus gatavi, tad ari bus foto dokumentacija. :)
iegadati diski r15 et23, ka ari, nodoti talakai "apstradei".. rit bus gatavi, tad ari bus foto dokumentacija. :)
Tu gadijuma kautko neesi aizmirsis?
mljaaaaaaa... galigi piemirsis bijušumahers rakstīja:Tu gadijuma kautko neesi aizmirsis?
hello..
ka jau mineju, ir iekerti r15/et23 diski, kuri tika mazliet partaisiti
sanaca kas sads:
ka jau mineju, ir iekerti r15/et23 diski, kuri tika mazliet partaisiti
sanaca kas sads:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Plēve? Patrikam puncis jeb diskam centriņš arī būs?
PleveBLINGZ rakstīja:Plēve? Patrikam puncis jeb diskam centriņš arī būs?
heh, nee.. diemzel nebus, ja vien neatradisu vinus, jo lidzi nenaca :(
Cepums tev par izdomu
sadi pagaidam:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paaaaldiessyecr rakstīja: sitais labs
jap :)Rom4iks_328 rakstīja:Normals pieduriens
Nēesmu nekāds eksperts, bet man šķiet ka vajag nosēdināt, varbūt kļūdos...
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20