Amish'a 330 affectus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
ir diva veida ar un bez apgaismojumu, piemeram M-pakas variata bez, M serijas auto apgaismots.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
spoilerim gadījumā netrūkst pamatne(ja tas ir m3gt spoileris)?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
kas Tev tur pa maģi stāv?
Pastiprinātāja manuālī.
Kura nav un nevar atrast, jo kautkāds noname brīnums. Pat ražotāja mājas lapā nav epasta vai kontaktformas, lai aizrakstītu viņiem. Made in Korea.
Vienīgais variants slēgt uz dullo , itkā nekam nodegt nevajadzētu
Tā galīgi negribētos. Iegāju audio veikalā, un arī tie plāta rokas, pat nesaprot kapēc tur ir 10 pini nevis 8. Štekeri gan jau piemeklētu, diezgan izplatīts tips.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Kāpēc neizmantot, piemēram, šo ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kur atradi? Es ilgi sēdēju googlē, bet rezultātiem. Paldies
Ron, vai pilnīgi visi skaļruņi jālaiž caur pastiprinātāju - apakšējie pie kājām, abi durvīs arī? Vai tas kā izmaina skaņu/kvalitāti, ja laiž caur pastiprinātaju visus skaļruņus?
Ron, vai pilnīgi visi skaļruņi jālaiž caur pastiprinātāju - apakšējie pie kājām, abi durvīs arī? Vai tas kā izmaina skaņu/kvalitāti, ja laiž caur pastiprinātaju visus skaļruņus?
aizden uz servi lai saliek kā pienākas.
Rīgas kantoros rindas, jāpierakstās un nekādīgi nesakrīt ar datumiem kad braucu uz Rīgu +jātstāj mašīna, ko nevēlos darīt. Pēc iespējas pats cenšos visu darīt, centīšos arī saslēgt skaņu pats.
ja tev prieksa ir orginala izmera tas ir 13" tumbinas tad es necakaretos ar to pastuza pieslegsanu jo no vinam tapat neko daudz ara nedabusi man ar prieksa skan no magja
ja ir orģinālas tumbas tad liec orģinālo pastūzi, man mājās ar kkur mētājās ar visu pravotku
rudenko rakstīja:ja tev prieksa ir orginala izmera tas ir 13" tumbinas tad es necakaretos ar to pastuza pieslegsanu jo no vinam tapat neko daudz ara nedabusi man ar prieksa skan no magja
Man ir šitā priekšā:
Es tieši amputēju pāris dienas atpakaļ Alpina oriģinālo pastiprinātāju, jo pavilkt aizmugurējās aftermarket 6x9 3 way tumbas viņš vienalga nevar +rij elektrību, pat tad, kad no aizdedzes izvilkta atslēga Tik vēl neesmu izmetis.1ngus rakstīja:ja ir orģinālas tumbas tad liec orģinālo pastūzi, man mājās ar kkur mētājās ar visu pravotku
nu ja ir bijis orģinālais pastūzis tad jau vispār izzi ievilkt to tavu ķorejiešu pastūzi, tik cik remote vadu vajag.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right