Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 26
- chevron_right
Ei nost, man patīk!
Nokrāso tik "melnās ūsas" un varbūt brauksim fočēties!
Nokrāso tik "melnās ūsas" un varbūt brauksim fočēties!
Nebrauksim gan, man M bampers jau cietis un divi moldingi pakāsti.
Pašam arī dikti patīk gala iznākums, te vēl viena ne īpaši kvalitatīva bilde ar aizmuguri. Tik jāsameklē labs m difuzors + atkal jānomazgā auto un būs ok.
Jāpagaida kad sasēdīsies vairāk atsperes, tad varbūt priekšu vēl mazliet varēs piesēdināt, galīgi negribās baigo vaz laukstail versiju kur priekša zemē, pakaļa gaisā.
Te jau nedaudz cietis ķīnas bampers. Ja godīgi - sēdinātiem auto neiesaku pirkt. Labi vien ir ka nenokrāsoju..
Pašam arī dikti patīk gala iznākums, te vēl viena ne īpaši kvalitatīva bilde ar aizmuguri. Tik jāsameklē labs m difuzors + atkal jānomazgā auto un būs ok.
Jāpagaida kad sasēdīsies vairāk atsperes, tad varbūt priekšu vēl mazliet varēs piesēdināt, galīgi negribās baigo vaz laukstail versiju kur priekša zemē, pakaļa gaisā.
Te jau nedaudz cietis ķīnas bampers. Ja godīgi - sēdinātiem auto neiesaku pirkt. Labi vien ir ka nenokrāsoju..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sis saucas gribas braukatiesAtbildēt Ruu » 11 Jūn 2012, 23:13
Nebrauksim gan, man M bampers jau cietis un divi moldingi pakāsti.
bet taa smuki sanacis
Tā ir, kad gandrīz gadu nobraukā ar motorlaivu vārdā Audi Kad pabraukā ar sēdinātu, pierod un acis uz ceļu skatās citādāk, t.i., kā uz karalauku
nezinu man viss normali tikai mazliet luupa no apaksas apskrapeta bet taa viss normali- ka saka japrot mazliet braukt ar sedinatu un tad jav buus ok
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Apsveicu.. Tiešām pa skaisto.. Man ļoti patīk pēdējā bilde, tas nekas, ka tas moldings nav, toties ir skaista krāsa
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
KLAVINS rakstīja:nezinu man viss normali tikai mazliet luupa no apaksas apskrapeta bet taa viss normali- ka saka japrot mazliet braukt ar sedinatu un tad jav buus ok
Nu es viņu nesalauzu uz ceļa, bet gan mājās stumjot ārā no garāžas aizķērās. Ja būtu varējis izbraukt, tad jau iespējams nebūtu salūzis. Bet tā - būtu OEM, tad tiešām nebūtu salūzis, tik klipši atlekuši.
Nākamais plāns ir nomainīt vadus uz bagažnieku, tur visi ir pušu, pienāk tikai apgaismojums uz bagažnieku un šķiet ka viss. Bagažnieks tagad arī ir aizkritis un vaļā nevar attaisīt. Vadi ir, tikai jāpārvelk.
Tad nu vēl ir kaudze ar sīkumiem. Šosezon drīzāk ka priekša netiks krāsota, paliks šāda līdz ziemai, varbūt salipināšu kādas uzlīmes. Pa ziemu jāsameklē OEM M bampers un labāka brille, šai ir šādi tādi kasjaki un tad viss tiks sakrāsots. Mājās vēl stāv M sliekšņi, jāsakrāso un jāmet virsū, bet to tikai tad kad izzināšu visus Rīgas guļošos, kur var braukt un kur nevar.
Apmēram tā - nevar tik īsti saprast, kura optika man labāk patīk/izskatās - baltā vai melnā.. Aizmugurē ideāli izskatās šie baltie pagriezieni, bet kaut kā nelīmējas kopā ar priekšas tumšajiem, tāpēc doma patestēt un viegli ietonēt. Vai arī priekšā likt balto optiku, tik tad nelīmēsies kopā ar melnajiem krustiem.. Nekas, daudz ko testēt un mēģināt kamēr nonāks līdz vēlamajam skatam.
p.s. - dogMa - man Tavam izpūtējam pārbaudija db. Mazliet par daudz esot, bet nu..
Pie lielākiem rpm varētu būt, tāpēc arī uzlikās daudz klusāks. Bet tā rūcot un klusi braucot nekāda problēma, vismaz man csdd nekad nepievērsa tam uzmanību :)
Pašam patīk vispār?
Pašam patīk vispār?
Protams, riktīgi patīk, vienīgi nesaprotu kurā vietā Tev tur viņš skaļš bijis.. Ja ir visi logi ciet un klausies mūziku tad vispār neko nedzird. Bet tā jau murrā ļoti skaisti.
Par mūziku neko neteicu :) Zin kā, katram savas ausis, tāpēc tā grūti teikt. Man jau šis lēnām par skaļu sāk palikt
Tas gan.
Darbiņu jau vēl kaudzēm, bet nu viss jau ar laiku!
Viena iepozējamā bilde. Aizmugure diezgan džipīga, bet nu ar laiku jau sasēdīsies un tad mazliet vēl priekša jāpalaiž lejā. Pašlaik jābrauc tik, domājams ka septembrī/oktobrī atsāksies kādi lielāki darbi. :)
p.s. Autiņš netīrs.
p.s. Autiņš netīrs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kopskats jau ļoti skaists
P.S. aizvakar nesasveicinājos ar Tevi, kkā nepazinu, sasveicināju tik erdu
P.S. aizvakar nesasveicinājos ar Tevi, kkā nepazinu, sasveicināju tik erdu
Krāsa nogalina!
kā man patīk šīs bildes, pie kādām pamestām ēkām par nelīdz galam pabeigts auto izskatās labi
Njā, krāsa Super Baigi man viņa patīk
Un vispār baigais malacis esi.
Un vispār baigais malacis esi.
kur sitaadas viet aatrodas ar saadu foonu?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …