E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 57
- chevron_right
Kas tur ilgi gaidīts ?mrkashell rakstīja:ar interesee, vai tomer ilgi gaidiitais ir piepildiijies!?RENIO rakstīja:ir ielikts?
Neizdevās pārdot ar nokautu 1.8i, nācās ielikt 2.5i lai varēt pārdot, tikai vai atmaksāsies
Pietiks varbūt dirst?Pjērs rakstīja:Kas tur ilgi gaidīts ?mrkashell rakstīja:ar interesee, vai tomer ilgi gaidiitais ir piepildiijies!?RENIO rakstīja:ir ielikts?
Neizdevās pārdot ar nokautu 1.8i, nācās ielikt 2.5i lai varēt pārdot, tikai vai atmaksāsies
"Pjēriņš" jūtās kaut kādā veidā aizvainots, vai kā, ka var rakstīt huiņu? Tikai dirst un dirst kaut kādu huiņu.. Toč, ir mirklis, kad šis viss NAHUJ piegriežās..
Tikai piedirst topiku ar pilnīgu huiņu! Jēga?
Jā, cilvēks maina domas ātrāk/vairāk, kā zeķes.. Bet tas nevienam nedod tiesības smieties, izteikt dzēlīgus komentārus, vai vēl ko daudz debīlāku!
Motors tika iepirkts laiku atpakaļ, ne dēļ tā, ka "NĀCĀS" ielikt, jo nepārdevās ar nokautu 1.8..
Domas mainās, UN?
Pēdējais labojis Pacha - 20 Dec 2014, 14:55, kopā labots 1 reizi.
Aplauziens ar kronsteiniem.delj tiem netika shodien ieliktsmrkashell rakstīja:ar interesee, vai tomer ilgi gaidiitais ir piepildiijies!?RENIO rakstīja:ir ielikts?
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Dzinejs tiri mehaniski ir ieksaa
To Pacha:
Vnk cilvēkiem nepatīk (neredzu te neko neloģisku), ka topika autors pa tukšo kko postē, un ka Tu saki domas maina kā zeķes... Tāpēc arī rodas atbilstoši komentāri, jo neviens jau pa nopietnu neko neuztver šajā topikā (izņemot pārdošanas sludinājumus). :) Mainīsies autora attieksme pret savu autiņu, pret topiku kurā tas tiek aprakstīts, tiks izpildīti apralstītie plāni (vismaz lielākā daļa), būs arī no forumistiem cita attieksme!
P.S. Bet es jau nesaku, ka šāds topiks ar kkādā ziņā ir slikts, humoram kko ar vajag, bet nevajag besīties tur kur nevajag! :)
Vnk cilvēkiem nepatīk (neredzu te neko neloģisku), ka topika autors pa tukšo kko postē, un ka Tu saki domas maina kā zeķes... Tāpēc arī rodas atbilstoši komentāri, jo neviens jau pa nopietnu neko neuztver šajā topikā (izņemot pārdošanas sludinājumus). :) Mainīsies autora attieksme pret savu autiņu, pret topiku kurā tas tiek aprakstīts, tiks izpildīti apralstītie plāni (vismaz lielākā daļa), būs arī no forumistiem cita attieksme!
P.S. Bet es jau nesaku, ka šāds topiks ar kkādā ziņā ir slikts, humoram kko ar vajag, bet nevajag besīties tur kur nevajag! :)
d[-_-]b
kkas no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Atslēdz nieka skatiens līdzīgs manējam. Daudz fočēsi - ka nedabūn pa fočiku-atvainojos pa datoru iekš tava galvaskausacipruss18 rakstīja:kkas no procesa
pag , kur palika melnais tourings ? es laikam esmu kaut ko palaidis garam
Neapvainojies bet palaidis garām daudzbaumanis rakstīja:pag , kur palika melnais tourings ? es laikam esmu kaut ko palaidis garam
Tam jau sen jauns īpašnieks!baumanis rakstīja:pag , kur palika melnais tourings ? es laikam esmu kaut ko palaidis garam
P.s neidzot dzinējam jaunas mājas..
BEIDZOT dzinējam jaunas mājas.Un patrubokam ar zilo izoleni arīandrix rakstīja:Tam jau sen jauns īpašnieks!baumanis rakstīja:pag , kur palika melnais tourings ? es laikam esmu kaut ko palaidis garam
P.s neidzot dzinējam jaunas mājas..
veciit, tev gillete vajag
Man vai Ciprusam.mrkashell rakstīja:veciit, tev gillete vajag
Grunte rakstīja:Man vai Ciprusam.mrkashell rakstīja:veciit, tev gillete vajag
pirms jautaa, padomaa
laiks saakt savadaak mazinjie te biisies komenteetcipruss18 rakstīja:Neizmantoju
Normaali auto bijushi(dazhi)
Kautkaa auto bizness tev galiigi nejiet-varbuut adodies politikai?-mute itkaa tev liela,kaadai publiskajai runai vajadzeetu pietikt!
Kautkaa auto bizness tev galiigi nejiet-varbuut adodies politikai?-mute itkaa tev liela,kaadai publiskajai runai vajadzeetu pietikt!
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …