KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 26
- chevron_right
Fashion rakstīja:tieši tāpēc viņas ir jāatdod manInferno rakstīja:Hroma ručkas točna VIN kodā nav
Fashij, nebūs ne koka ne hroma Tev . Nu vismaz no šitās kūts
Diskus no sākuma jāpārpūš tupa ar flakonu un ar pavasari jāmaina nost.
Diskus no sākuma jāpārpūš tupa ar flakonu un ar pavasari jāmaina nost.
Vari kādu dienu piebraukt, uzdāvināšu lielo silver disku krāsas balonu
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
BIja doma nopirkt pārdoto kupeju, sazinājos ar pārdevēju, pateicu, ka esmu gatavs nopirkt un jautāju kad varam braukt uz csdd, lai paceltu un pārrakstītu, jo nauda rokās. Tā vietā, lai satiktos un nopirktu, visu laiku atlika, sakot, ka nav laika, bet beigās sarunājām, ka 1dien braucam uz csdd un pērku auto, ja paceļot neieraugu galīgi cauru grīdu. 7dien pajautāju cikos tiekamies csdd un uz to saņēmu atbildi, ka auto ies paziņam... nodomāju, ka labi, kārtējais klauns, kas nevar izdomāt vai pārdot vai nē un aizmirsu. Tagad iegāju forumā paskatīties vai nav kas labs parādījies uz pārdošanu un pamanīju šo topiku, kur pārdevējs saka, ka nevienam neesot naudas un atdevis perekupiem Nenoturējos un pat piereģistrējos, lai padalītos pieredzē ar šo nenopietno cilvēku, kas cenšas palielīties puikām forumā, lai gan pats ieliekot sludinājumu nespēj pat tik daudz kā izdarīt norunāto un paņemt naudu par savu auto... tā vietā pastāsta, ka citiem neesot naudas un cenšas ar kko noblatot smieklīgi
Turēju foruma lietotājam, kuram, gan pats pieteiksies sorry, ja aizskāru Tavas jūtas
Vismaz nav offtopic - viss po ģelu
Neko neaizskāri, vienkārši uzvedies kā neizlēmīga meitene un pēc tam vēl pastāsti visiem, kā nevienam nav naudas un tikai sola atbraukt. Nejau, ka man to 1.6 sisto žurku baigi vajadzēja, vienkārši nedaudz pārsteidza tas, kā var šitā darīt... sarunāt, uzmest un tad visiem pastāstīt, ka visi tikai sola un nācās atdot perekupiem. Es to neuzrakstīju tapēc, ka tu uzmeti, jo man bija vienalga par to un līdz tam jau sapratu, ka visticamāk netiksim līdz auto apskatei, bet gan tapēc, ka tu mani uzmet un tad visiem pastāsti, ka nevienam nav naudas un tikai sola atbraukt... ķipa cenšoties noblatot ar nezin ko
Nu mana kļūda, ka tajā postā nepieminēju vēl cilvēku, kurš bija gatavs pirkt auto un viņam ir nauda
Viss safe, vienkārši pats sevi nedaudz pazemoji, jo forums ir visiem pieejams un to redz arī tie,kas zin kā bija patiesībā, bet tas tā, lai nākotnē vairs negadās sadirst nevietā :) veiksmi ar jauno auto !
čo vi takie negativnije
Pērku spoileri ,baigi vaig
Pērku spoileri ,baigi vaig
Ai tak internets
Hz kas ta spoileri, nevelk uz oem.
Hz kas ta spoileri, nevelk uz oem.
Ir ir lidzīgs OEM, lai gan nesūda nevar saskatīt.
nepatīk ? pārdod man
Var arī man
Inferno tev nevaig.
Nobildēšu rīt, abiem nevajadzēs
Kā tas ir - man nevajag? A varbūt man ir S50 zem haubes?Darks rakstīja:Inferno tev nevaig.
Nu ja tev ir s50, tad nu vispar tev man japiekapjas,jo man tāda nav
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …